XQdent heeft er versTAND van!

Controle implantaat. Wederom prima ervaringen! Tandarts Pepplinkhuizen is een vakman pur sang!

Precies op de afgesproken tijd.

Goed behandeld, prettig contact.

goed bereikbaar en vriendelijk

Goed bereikbaar vriendelijk en niet snel het alleen maar aan het geld denken.

Goede service en op tijd

De nieuwe tandarts is bijzonder aardig, correct en vakkundig

Geweldige tandarts!!

Zeer ervaren deskundige tandarts. Geeft eerlijke adviezen en is een heel Prettig iemand.

De afspraak, de controle en de vervolg afspraak en bevestiging daarvan zijn prima verzorgd

Zeer goede behandeling,top kwaliteit

snelle en adequate behandeling

goede communicatie

Snel en correct

Goed uitgelegd

Alles duidelijk

Zeer vriendelijk en persoonlijke benadering

Het begint al bij binnenkomst, de dame bij de balie heet je welkom, bevestigd je afspraak en verwijst je naar de wachtplaats. Op de afgesproken tijd wordt je opgehaald door een ,net zo vriendelijke assistente. Bij de inplantoloog, ook weer zeer vriendelijk, krijg je alle uitleg. Je mag meekijken naar de scan en foto. Tijdens het plaatsen van het implantaat is daar weer de rustige en zorgzame assistente en behandelende arts. Ook fijn en attent dat je een paar dagen daarna wordt gebeld om te informeren hoe het gaat. Kortom, tot nu toe ben ik blij dat ik voor XQdent gekozen heb.

Prettig geholpen

Erg goed

Prima.

Fijne tandarts.

Top!

Fijne ervaring, leuk team!

Prettig

Rustig en deskundig is er tijdens de controle gekeken, terwijl ik zo weer buiten stond.

Binnenkomen, nog geen 5 minuten wachten, foto maken. Daarna meteen door naar de tandarts en binnen 10 minuten weer buiten.

Prettige sfeer, vakkundig geholpen

Ook al loopt de tandarts uit met een afspraak, ze neemt goed de tijd voor je Goede sfeer.

OP tijd en prettig geholpen

Op tijp en prettig geholpen.

Prima.

alles verliep weer uitstekend!

Goede ervaring

Goed behandeld

Prima behandeling

Fijne praktijk, top-tandarts Iris de Hoog en fijn ondersteunend team van preventie-assistentes.

perfect

XQ dent is altijd perfect!

Baliemedewerkster was heel vriendelijk. Bart heeft mij heel professioneel geholpen en eerlijk geadviseerd. ik ben zeer tevreden over de behandeling.

Super vriendelijk

Super vriendelijk en fijne dame.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.