Prettige benadering

Enorm aardige behandelaars en prettige, zorgvuldige behandeling met goede tips.

Prettig behandeld.

Tijdens intake op een prettige manier uitleg gekregen wat vertrouwen wekt.

Altijd goed

Ben heel tevreden, vooral met de tandarts Wendy Spijkers die ik altijd heb. Altijd heel kundig en duidelijk wat ze gaat doen, en nog is super aardig ook.

Ik werd gelijk gerustgesteld ..alles werd goed uitgelegd

Ik werd zelfs voor de afgesproken tijd vriendelijk en professioneel behandeld.

Vertrouwenwekkend, vriendelijk, adequaat en deskundig.

Professioneel en tevreden klant

Professioneel,nauwkeurig, vriendelijk, verteld wat er gebeurd en met aandacht.

Elma is top

Elma is top

Deskundig en vaardig

Deskundige tandarts zeer nauwkeurig en zeer vaardig.

uitstekend geholpen

Er werd alle tijd genomen om het behandelplan door te spreken.

liefdevolle benadering

'Parkeren was met al de regen van de afgelopen tijd ideaal want... vlak voor de deur. Vanaf binenkomst: Vriendelijke begroeting gevolgd door: 'kan ik iets te drinken voor u halen?' Niewe krant in de wachtkamer. Willemijn is duidelijk in haar uitleg en een m.i. zeer goede en liefdevolle behandelaar. Professionaliteit en liefdevolle bejegening geldt ook voor Manuela haar assistent.

Goede deskundige behandeling

Vriendelijke verwelkoming. Prettige open en ruime wachtruimte. Korte wachttijd. Deskundige behandeling en advies.

een goede en vriendelijke behandeling

een goede en vriendelijke behandeling

heel goed

Goed voorbereid na de ewrvaring van half jaar geleden

Uitstekende behanedeling door een voortreffelijk tandarts met haar assistent!

Een uitstekend functionerend team, die mij als patiënt naar volle tevredenheid heeft behandeld.

Keurig en op tijd geholpen

Zeer goede praktijk.

Uitstekende en vriendelijke behandeling. Attente mensen en afspraken lopen stipt op tijd. Zeer tevreden over de behandeling door Bart van Noordenne, de parodontoloog en deze week voor het eerst geweest bij John Gouriye, de mondhygienist. Ook een kundige en plezierige behandelaar.

heel tevreden

contact met klantenservice is super .je wordt op heel goede en aaedige manier behandeld.

Tevreden over het beloop van mijn bezoek.

Ik werd duidelijk geïnformeerd waarom ik later geholpen werd dan dan de afgesproken tijd van afspraak.

Goede tandarts

Fijn en geruststellend

Goed kundig vriendelijk

Goed, kundig, vriendelijk

Keurig en op tijd geholpen

Ik denk dat fouten uit het verleden redelijk zijn verholpen. Maar wat ooit verknoeid is is komt nooit meer goed.

Ik voel mij altijd prettig bij jullie

Zie er nooit tegen op om behandeld te worden. Fijn personeel en erg kundig

Tandarts Thobias is vriendelijk en neemt je verhaal serieus. Dat vind ik belangrijk. Ik ben blij dat ik onverwachts terecht kon bij hem. Echter heb ik vorige week vrijdag de telefoniste aan de telefoon gehad. Volgens mij is haar naam Esther of Hester. Ik vond haar erg ongeduldig en geïrriteerd klinken aan de telefoon. Dit maakte dat ik haar onvriendelijk vond. Dat vond ik wel een beetje jammer.

Fijne mensen, duidelijke afspraken en een zeer goede behandeling

Veel geduld

Mijn moeder werd met veel geduld en vriendelijkheid ontvangen. De tandartsen denken continu met je mee en zijn bereid om dingen een klein beetje anders te doen zodat de patiënt comfortabel en goed behandeld kan worden.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.