Deskundig

Uitstekende ervaringen met XQdent Bilthoven. Vriendelijk een zorvuldig.

zie boven

snelle afspraak, vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen

zie boven

goed, professioneel en prettig

Eva, John en Simone.

Heel goed.

Kundig en patiëntvriendelijk

Kundig, up-to-date qua ontwikkelingen en en patiëntvriendelijk.

Altijd kwaliteitszorh

Deskundigheid is top En sterk punt: in noodgevallen kan ik altijd snel terecht!

Een hele goede ervaring bij de plaatsing van een implantaat. Giede nazorg! Zeker aan te bevelen!

Altijd heel prettig en deskundig

Iris is altijd opgewekt en vriendelijk in het contact. Ze is zeer deskundig, legt duidelijk uit wat haar bevindingen zijn en geeft deskundig advies. Ze neemt tijd om alles toe te lichten en dat geeft buitengewoon veel vertrouwen.

Heel tevreden

Vriendelijke mensen aan de balie en zeer vriendelijke en vakbekwame tandarts

Achmed is een prima Mondhygenist

Ik ben zeer tevreden

Ik had een enorme pijn in m'n kaak en kies,dus toen ik belde kon ik binnen 2 uur langskomen en ben goed geholpen.

heeel goed

voortreffelijk

Begaan en vakkundig

Medewerkers waren erg vriendelijk en zorgzaam. Tijdens de behandeling werd mij stap voor stap duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Vertrouwen.

Dr. Nordend, mondhygiëniste Margot en de dame aan de receptie, het hele team toonde een perfect samenspel

Prettig

Vriendelijke personeel. En een goed advies.

Goed maar wel beperkt flexibel in afspraken

Afspraken maken is altijd lastig; weinig mogelijkheden.

Super goed

Mijn klacht in mijn mond is heel goed bekeken en er werd alle tijd voor genomen.

Prettig en kundig

Altijd een fijne, vriendelijke sfeer. Team van kundige mensen, behandelen met aandacht.

Goede en deskundige behandeling

Altijd mijn vaste preventie assistente wat erg prettig is want zij kent mijn situatie het beste.

Zeer patiënt vriendelijk Efficiënte werkwijze Heldere uitleg Een 9

Professioneel en gastvrij

Hartelijke ontvangst, prettige communicatie, informatieve toelichting op de behandeling, gewoon heel plezierig allemaal.

professioneel,

"comfortabel", vertrouwd

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.