Ontspannen tandartsbezoek

Positieve ervaring.

Goed!

Ondanks uitloop en drukte toch fijn geholpen!

De sfeer en communicatie is zo goed!

Altijd wat spanning als ik ga en altijd weer prettig en plezierig en tot rust gekomen als het weer klaar is. Ook behandeld door Jeroen Peplinkhuizen en vergeet assistenten niet

Ik kwam op de verkeerde tijd binnen. Receptie en tandarts waren bereid om me toch snel te helpen. Prima.

Perfect!

Op tijd, efficiënt en heel vriendelijk.

Prima op korte termijn geholpen

Wie schrikt er niet, paar dagen voor de Kerst en in eens pijn bij koude en warme gerechten. Afspraak was snel gemaakt en behandeling + advies naar tevredenheid. Geen klachten meer!

Vriendelijk en professioneel

Het was jaren geleden dat ik hier geweest was, maar ik werd gewoon herkend en vriendelijk behandeld. Iedereen heeft tijd voor een praatje. Er waren geen wachttijden

Professioneel / aardig personeel

Ik had gisteren 2 afspraken voor herstel van mijn steg. Uiteindelijk heeft Wouter dit bij de eerste afspraak kunnen maken. Erg prettig dat ik smiddags niet meer terug hoefde te komen

Goed en vriendelijk geholpen

Fijne ervaring, zowel bij receptie als mondhygiëniste.

Snel en prima geholpen

Op maandag gebeld omdat een vulling van een voortand was losgelaten Op dinsdag geholpen en gerepareerd.

informatief en plezierig, een goed beeld van de situatie gekregen

informatief en plezierig, een goed beeld van de situatie gekregen

XQdent heeft zorgvuldig rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie.

Ik zag erg op tegen de ingreep. Dokter Pepplinkhuizen en de assistente hebben mij op mijn gemak gesteld en ervoor gezorgd dat ik redelijk ontspannen de behandeling kon ondergaan. Het hele gebeuren is mij echt 100 procent mee gevallen ! Ik ben hem en ook de assistente natuurlijk zeer erkentelijk voor.

Betrokken, persoonlijke hulp

Al jaren bij deze tandartsen, met veel plezier. In goede handen.

Prettige en kundige behandeling

Prettige en kundige behandeling

Geven een vertrouwd gevoel

Tot nu toe heel positief over mijn behandelplan. G samen goed door gesproken, , de mogelijkheden toegelicht, nemen de tijd voor je.

alles is geweldig

Kon snel terecht

Werd goed en deskundig geholpen. Niet extra kosten van een foto gemaakt.

Altijd vriendelijk en geen onnodige zorg

Altijd vriendelijk en geen onnodige zorg Heel leuk met de kindjes.

Uitstekend geholpen

Personen luisteren naar de patiënt

fantastisch

snel, efficient. Geen pijn. Ook geen napijn. fantastisch

Prima tandarts met oog voor de cliënt

Kon snel terecht en de afspraak verging voorspoedig!

Snel duidelijk en goed advies

Snelle afspraak, goed advies en heldere uitleg. De patiënt staat voorop.

Fijne en deskundige behandelingen door Jeroen. Vriendelijke assistenten en medewerkers.

Deskundige en fijne behandelingen en vriendelijke assistenten.

Prettig.

Prima service , vlotte behandeling en vriendelijke medewerksters.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.