De behandeling verliep soepel en de medewerkers waren erg vriendelijk
Verstandkies laten weghalen, helaas met forse complicatie daarna. Prima begeleiding hierin gehad.
Ik ben een aantal keren in deze ZBC geholpen. Deze behandelingen zijn altijd prima uitgevoerd, zonder complicaties. Pluspunten zijn het competente en vriendelijke team, overlegmogelijkheden met mijn tandarts in hetzelfde gebouw en mijn vertrouwen in de technische vaardigheden en ervaring van mijn kaakchirurg. Mijn enig verbeterpunt is de kwestie overleg en informatie voorziening. Als het een eenvoudige behandeling is met één duidelijke keuze heb ik weinig tijd van de behandelaar nodig. In dit geval gaat het om een complex besluit waarbij de behandelaar zelf twijfelt over de juiste keuze, het verloop mogelijk anders en ingrijpender wordt dan eerst voorgesteld en waarbij potentiële vervelende complicaties kunnen optreden. Mijn consult met de behandelaar heeft misschien 4 minuten geduurd. Voor sommige patiënten zal dit geen probleem zijn, maar ik heb behoefte om goed geïnformeerd te worden en mee genomen te worden in de beslissingen. Nu ging ik met mijn vraagtekens naar huis. Ik veronderstel dat deze dokter het ontzettend druk heeft en dat zijn prioriteit "doen en niet praten" is. Dat "doen" doet hij heel goed. Dat praten zou wat mij betreft wat uitgebreider mogen zijn.
Ik vond de arts en de assistenten kundig overkomen. Zij stelden mij gerust en communiceerden prettig. De twee dingen waar ik mij aan stoorde waren het feit dat de wachtkamer dermate vol was dat ik niet kon zitten en het feit dat ik achteraf de balie van de praktijk belden met een vraag en behoorlijk werd afgewimpeld.
Was best bang ! Ma hun zijn zo vriendelijk en goed behulpzaam Heb mijn verstandskies eruit gehaalt Die bijna 2 weken ontstoken was Niks gevoelt prima werk
Nou maar hopen dat deze 7 min niet mijn hele eigen bijdrage opslokt....
Na een traumatische ervaring eerder enorm goed geholpen door het hele Team,goed opgevangen en ondersteund geweldig goede uitleg!..dus tot zeer binnenkort. Groet Martin
Alleen binnen komst onduidelijk met aanmelden vaak doet scherm niet.
Fijne, lieve medewerkers die de tijd voor mij namen en mij gerust stelde!
Prettige benadering
Ze waren heel begripvol, duidelijk en behulpzaam. Daarnaast waren de verstandskiezen er heel snel en secuur uitgehaald. Minder last van gehad dan verwacht en heel tevreden met hoe het allemaal gegaan is!
Goed en fijn en op tijd geholpen
Prettig, duidelijk
Na gedegen onderzoek bleek een operatie riskant. Ze hebben mij een alternatief aangeboden zodat een operatie niet meer nodig was.
Ik Kwam voor een intake gesprek maar werd ook al gelijk geholpen echt super De zusters en de dokter hebben mij ook zeer vriendelijk geholpen Voordat ik het wist was mijn kies er al uit en stond ik weer buiten Heb nergens last van gehad echt heel erg bedankt Groetjes Stephan Zoutman
Ik zag er van te voren erg tegen op, ik moest 2 verstandskiezen laten verwijderen. De spuitjes zijn een klein beetje vervelend, maar door op ademhaling te focussen waar de assistent bij hielp vielen ook de spuitjes me mee. De ingreep verder voel je er niks van. Mensen daar zijn heel vriendelijk en tonen alle begrip dat je er tegen op ziet. Ze vertellen netjes wat ze doen, maar kletsen ondertussen ook over koetjes en kalfjes wat voor mij een soort geruststelling zorgde. Vragen ondertussen aan je hoe het gaat. Ingreep was ook zo gepiept (15 minuten)
Super aardig personeel en zeer professioneel.
Ik werd snel geholpen en er was aandacht voor mijn zorgen, mijn eigen voorkeuren werden gehoord. Het was snel gegaan, maar voelde mij alsnog persoonlijk behandeld.
Ik heb twee kiezen laten trekken
Moeilijke wortelextractie vlot uitgevoerd.
Personeel vakkundig, helaas 40 min wachttijd
Professioneel en alles goed uitgelegd en begeleid.
Ik kon snel terecht bij de kaakchirurg van mijn keuze. Spoed, urgentie. Assistentes betrokken
Prettig gesprek, duidelijk, helder, overzichtelijk kostenoverzicht.
Groenewoudseweg 135
6524 TX Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.