Enkele jaren geleden ben ik door dezelfde kaakchirurg geholpen. In een ommezien heeft hij de tandrestanten verwijderd en de hechtingen aangebracht. Net als toen heb ik ook nu geen napijn ervaren. De communicatie was toegenomen ten opzichte van het eerdere bezoek. Nog meer toelichtingen door de assistentes hoeft voor mij niet. Ik hou meer van 'no nonsense' zoals de chirurg dat uitstraalt.
Ik wordt elke keer prima behandeld.
Snel geholpen bijna geen pijn ervaren
Echt heel erg fijn om bij hen behandeld te worden. Waren enorm geduldig ondanks dat ik me licht in m'n hoofd voelde na de tweede injectie. Nemen zeker de tijd om je op je gemak te stellen en nemen alles netjes met je door.
Ik kon heel snel terecht bij deze kaakchirurg en ben super goed geholpen. Alles werd heel goed uitgelegd en ze namen de tijd voor mijn vragen.
Professioneel, rustig benaderd en behandeld.
Zie “mijn ene zin”
Echt voortreffelijk goed georganiseerd
Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel Je voelt je gehoord
Aardige mensen en goed geholpen.
Twee verstandskiezen getrokken in een paar minuten tijd en zonder al te veel ongemak.
Krijg duidelijk korte uitleg over wat er te doen staat. Dat ik onder bepaalde doeken wordt gelegd, wordt duidelijk uitgelegd. Alleen mijn mond is eigen vrij, maar ik snap het
Hier voel ik me teminste begrepen en luisteren ze na je als je ergens echt hulp bij nodig heeft.
Prima ontvangst en behandeling, kundig en hoed uitgelegd wat er ging gebeuren. Vriendelijke chirurg.
Vriendelijke kaakchirurg en aardige assistentes! Duidelijke info
Zowel de kaakchirurg als de assistentes zijn vriendelijk, behulpzaam en nemen de tijd. Wat ik zeer waardeer is dat benadrukt wordt, dat ik altijd tussentijds mag bellen als ik me zorgen maak.
Ik moest best lang in de wachtkamer wachten, het was fijn geweest als er een klok hing. De medewerkers waren superaardig en de kaakchirurg super professioneel en ervaren. Er liep een stagiaire / nieuwe medewerkster mee. Helemaal prima, ik begeleid zelf ook altijd jaarstagiaires, maar het had even gezegd kunnen worden. Geen toestemming vragen, maar gewoon een mededeling. Verder was ik heel erg tevreden over de gang van zaken!!
Mijn verstandskiezen bij ZBC laten verwijderen. Het personeel is zeer vriendelijk en ze leggen continue uit wat ze aan het doen zijn wat ik als zeer prettig heb ervaren.
Prima, wel jammer dat de assistentes zich niet even voorstellen. Ook zou het advies koelen in de brief mogen staan voor na de ingreep.
vakmensen, die weten wat ze doen moeten en snel het probleem oplossen. Top !!!
Zeer professioneel en goed geholpen
X
Met een hele professionele manier en vriendelijkheid mijn pijn verdwijnt .
Alles is goed uitgelegd, alleen moest ik erg lang wachten
Ik heb 1,5 uur moeten wachten. Had afspraak om 9 uur. Ik kan begrip hebben als het uitloopt maar 1,5 uur wachten is wel erg veel. Niemand die dat komt zeggen. Groot gebrek aan informatie en communicatie. Dat moet echt beter!!!!
Groenewoudseweg 135
6524 TX Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.