Enorm fijn

Erg prettige arts, fijne assistenten, allen vrolijk! Dat maakt zo'n bezoek een stuk aangenamer, daarnaast werd ik voor mijn gevoel ook niet weggezet als patiënt zoveel van de dag maar was er echt aandacht. Chapeau daarvoor. Het enige minpuntje is dat mijn afspraak tot twee keer toe is verzet. Dit is erg vervelend gezien ik er gewoon vrij voor moet nemen. Gezien de flexibiliteit van mijn baan was dit geen probleem maar dit zal niet voor iedereen gelden.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? Ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 2

Goede, deskundige en geduldige behandeling.

Was vrij angstig. Op rustige, geduldige manier mij begeleid in de behandeling met duidelijke uitleg over de stappen.

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 4

Prima ervaring, zou geen verbeteringen weten.

Fijne medewerkers die je uitleggen wat ze gaan doen. Ik was erg nerveus en ze deden echt hun best om me gerust te stellen. Ik hoefde niet te wachten, handelingen gingen snel achter elkaar en ik stond in no time weer buiten. Erg opgelucht.

• de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.) N.v.t.
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 3

Slecht

Slechte nazorg. 4 dagen na verwijderen van verstandskiezen met spoed naar het ziekenhuis en geopereerd ivm ontsteking en een abces. Na eerder hierover contact te hebben opgenomen met ZBC werd als advies gegeven om aan te kijken en dat zwelling bijhorend was.

• de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Ik weet het niet meer
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Ja
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Nee
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 5

Prettig en gevoel van ervaring en deskundigheid

Het was een kort bezoek waarin ik aandacht kreeg en mijn mening/ervaring kon delen. De gehele behandeling maakte op mij een zeer goede indruk, ik voelde ervaring en deskundigheid.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 0

Zeer aangenaam

Ik was erg zenuwachtig om mijn verstandskiezen te laten trekken. Dankzij het vriendelijke en professionele personeel is alles goed en snel verlopen. Ik ben zeer tevreden.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Dit was mij niet duidelijk

Duidelijke zorg

Duidelijke uitleg geen onnodige behandelingen.Alles heel eerlijk en transparant.

• de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? Nee, en uitloop werd niet gemeld
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn N.v.t.

Pijnloos en snel

Ik heb mijn verstandskiezen laten trekken. Nooit een pretje natuurlijk. Zeker omdat een kies dwars in mijn kaak lag en in tweeën geboord moest worden. Toch was dit snel gebeurd en ik heb tijdens de behandeling geen pijn gehad. Ook na de behandeling heb ik nog maar minimaal last. Netjes gehecht en een beetje een dikke wang. De vorige keer dat ik hier was had ik meer last van dit alles.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 1

Vriendelijk personeel en de behandeling was snel.

Wel heb ik een tijdje moeten wachten tot ik uiteindelijk werd behandeld. Er werd steeds gezegd dat de dokter er bijna aan kwam, maar uiteindelijk heb ik 40 min gewacht voordat ze daadwerkelijk begonnen. Wel werd ik al eerder de behandelruimte in geroepen. Maar heb daar dus ook een tijdje moeten wachten. Verder was de behandeling zo voorbij, en was iedereen super lief!

Buitengewoon

Prima!

Vriendelijk personeel en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Zorgvuldige en deskundige behandeling

De kaakchirurg heeft mij deskundig geholpen, ook de assistente was erg goed in de begeleiding van de operatie.

Erg goed

Erg prettig

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.

Fijn behandeld

Goed behandeld en prettig

Vriendelijk en bekwaam.

Professioneel en vriendelijk. Afspraken makkelijk te maken, geen wachttijd. Zeer tevreden.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Ik ben de assistenten zeer dankbaar

Ik was doodsbang en er werd enorm goed voor mij gezorgd.

• de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.

Zeer slechte ervaring

Haastige behandeling, waardoor er geen tijd werd genomen om de verdoving in te laten werken. Als ik aangeef dat ik het nog wel voel word ik niet serieus genomen. Klachten die ik kreeg tijdens de nazorg werden ook niet serieus genomen.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? Nee, maar uitloop werd gemeld
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Nee

Goed ervaren.

Mijn ervaring is erg goed. De behandeling verliep goed en snel. Uitleg was duidelijk. Personeel was vriendelijk en begripvol.

Fijn!

Prettig en duidelijk geholpen

Duidelijk

Op een prettige manier uitleg gekregen

Prettig en goed

Ik heb het als goed ervaren. Ik werd op mijn gemak gesteld en dat gaf rust. De kennismaking met de kaakchirurg verliep goed. Het gaf me vertrouwen in de arts die me ging helpen.

kort en professioneel

nog geen ervaring, nog niets gedaan

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.) N.v.t.
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Lang wachten operatie snel snel snel

Ik moest drie kwartier langer wachten, mijn vragenlijst die ik al in had gevuld was niet doorgekomen dus die moest nog een keer. De operatie zelf moest voor mijn gevoel zo snel mogelijk met weinig oog voor het welzijn van de patiënt. De afhandeling na de operatie door de assistent was overigens heel vriendelijk en was niks op aan te merken.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Goede begeleiding door ervaren chirurg met assistentie

Ze zeggen precies wat ik heb ervaren.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

mijn afspraak was de eerste van de dag, toch lang moeten wachten

ik was ruim op tijd voor mijn afspraak maar de arts kwam pas 10 minuten na de afgesproken tijd. Niet netjes, en niet eerlijk. Als ik 10 minuten te laat zou zijn, zou de afspraak niet doorgaan maar zou ik wel volledig moeten betalen.

Groenewoudseweg 135

6524 TX Nijmegen

Over ZBC - de Kaakchirurg

ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.