Met goede uitleg. Ik voelde me erg op mijn gemak. Heel fijn geholpen
...
Er werd heel goed rekening gehouden met mijn angst. De baliemedewerkster echter was kortaf en geïrriteerd toen ik belde om te vragen of ik gewoon mocht eten en een beetje spoelen. Ik had deze vraag ook naar de praktijk gemaild maar besloot toch maar even te bellen. Na het telefoongesprek kwam het mailtje binnen met antwoord dat dit voorzichtig mocht. Vervolgens belde de geïrriteerde baliemedewerkster om te zeggen dat die mail niet voor mij bedoeld was wat ik vreemd vond. Al met al: zeer goede ervaring bij chirurgie maar baliemedewerkster ver onder de maat.
Ben zeer zeer vreden over het resultaat.
Geen uitloop. Aandacht voor patient door uitleg, geruststelling, geregeld vragen hoe het gaat en nazorg.
Medewerkers zijn betrokken en deskundig
Mijn behandeling was prima. Duidelijk en heb antwoorden gekregen op al mijn vragen. Wat wel een ding was de uitloop van 1 uur en 15 min. Erg slechte planning.
z
Fijne praktijk
Kwam voor een gesprek, werd heel duidelijk uitgelegd dat ik gerustgesteld ben voor de behandeling.
Zwak punt: de behandeling kan pas in oktober plaatsvinden. Lijkt me niet best voor de ontsteking die is geconstateerd rond een te verwijderen implantaat.
De assistentes super aardig, ik werd er super rustig van. Ze vertelde alles heel duidelijk en tijdens de behandeling werd ik heel fijn op de hoogte gehouden van wat de volgende stap was. De arts was perfect. Zo lief. Erg bedankt!
Prof. dr. Merkx is deskundig en vriendelijk. Snel en accuraat opgetreden is er. De behandeling is niet door gegaan maar hij heeft gezorgd voor een verwijzing naar het Radboud.
Ik ben goed ontvangen, er werd goed rekening gehouden met mijn angst voor spuiten, er werd me goed uitgelegd welke stappen er zouden worden ondernomen (en ook overlegd over hoeveel details daarvan gedeeld moesten worden) en de behandeling verliep snel en probleemloos. Ik heb me op mijn gemak gevoeld tijdens de behandeling, bedankt daarvoor.
Vriendelijke benadering en duidelijke uitleg
Aardig en vriendelijke behandeling
Ze waren vriendelijk en namen de tijd. Ook achteraf.
Fijne arts en medewerkers. Voelde me in vertrouwde handen. Geen angst gehad voor behandeling door prettige sfeer.
Vriendelijke en adequate behandeling
Fijne ontvangt, goede uitleg tijdens ingreep, positieve benadering
Nog niet echt een beoordeling na 1e bezoekje Vriendelijke mensen
Vriendelijk geholpen!
Erg vriendelijk en hulpvaardige mensen
Precies op tijd, vakkundig en vriendelijk.
Groenewoudseweg 135
6524 TX Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.