Ik ben ontzettend fijn geholpen door de chirurg en assistenten tijdens mijn bezoek om twee verstandskiezen te laten trekken. Ik gaf aan dat ik het spannend vond en hier werd duidelijk rekening mee gehouden. Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren en wat ik na de behandeling wel en niet mocht doen. Dit kreeg ik ook op papier mee. De behandeling zelf is mij onwijs meegevallen.
Binnen 10 minuten mijn kies getrokken. Zeer efficiënte behandeling
Goede begeleiding.
Goed geholpen alleen was ik pas een uur later aan de beurt dan gepland zonder dat ze mij hier even van in kennis stelde.
De verdovingsprik gaf even een vervelend gevoel, maar daarna ging het super snel! Voor ik het wist was de verstandskies er al uit. Ik heb er daarna ook vrijwel geen last meer van gehad. Mijn wang is niet gezwollen geweest, het voelde alleen een beetje stijf gedurende twee dagen.
Erg fijn dat ze mij rustig behandelde en gerust stelde.
Alles werd van te voren goed doorgenomen en er werden gelukkig ook nog grapjes gemaakt, van de behandeling heb ik niets gevoeld en was zo gebeurt. Ook naderhand heb ik geen last gehad,
Deze chirurg en assistent begrijpen dat het bezoek voor de patient geen dagelijkse kost is en best spannend kan zijn. Ook nemen ze de tijd om alles uit te leggen, mij gerust te stellen en te adviseren over de verschillende opties. De humor was ook zeer welkom
Je hebt ruimte om alle vragen te stellen, deze worden ook goed beantwoord/ uitgelegd. Ze stellen je gerust wanneer je het nodig hebt. Nemen de tijd.
Goede zorg!
Bijzonder klantvriendelijke benadering.
Vriendelijk, duidelijk en doortastend. Direct de uitslag, n.a.v. foto.
Ik moest iets langer in de wachtkamer wachten, maar verder zijn mijn verstandskiezen er binnen een paar sec eruit gehaald. Het was zo gepiept.
Ik voelde mij zeer op mijn gemak en personeel was erg vriendelijk
Personeel stelde me op mn gemak Gaven alle stappen duidelijk aan
Ik voelde me gezien en serieus genomen. Er was tijd en aandacht voor mij. En verlost van de ondraaglijke pijn.
Hekemaal ok
Ik had een afspraak om 11:00 en ik werd pas geroepen om een foto te gaan maken om 12:45, ik moest dus 45 minuten wachten wat erg lang was.
Zeer lief personeel en stellen je zeer op je gemak
Keer op keer verkeerde inschatting van verschillende artsen zonder erop terug te komen. Dit geeft geen vertrouwen. Wel goede ervaring met dr Borstlap en Soehardi.
Alhoewel ik erg bang ben hebben ze me weten gerust te stellen. Nette voorbereiding en duidelijk wat er ging gebeuren. Ze leggen uit wat je wel/niet moet doen na de behandeling en je krijgt een duidelijke brief mee.
Uitstekend geholpen. Vriendelijke mensen
Gewoon prima behandeling, duidelijke uitleg en ze namen de tijd voor je.
De tandarts had me doorgestuurd om een verstandskies eruit te laten halen. Ik was snel aan de beurt. De kaakchirurg bekeek mijn situatie goed en adviseerde me om juist niet te opereren. Zijn onderzoek was uitgebreid en hij nam alle tijd om het goed aan me uit te leggen. Ik ben erg tevreden!
Zie boven
Groenewoudseweg 135
6524 TX Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.