De behandeling ging prima. Bovenste verstandskies getrokken. Werd verdoofd en duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. De eerste keer dat ik daar kwam heb ik 1,5 uur moeten wachten. De laatste keer ook bijna een half uur. Ik kreeg een andere dokter dan de vorige keer, dit werd voor de behandeling in de stoel verteld.
Ik was heel zenuwachtig, maar voelde meteen een kalm en vertrouwd gevoel door de assistente. alles werd duidelijk uitgelegd, er werd telkens geïnformeerd hoe het met me ging, en duidelijke uitleg over het proces en de nazorg. ik heb er een positieve ervaring aan over gehouden.
Een goed en fijn praktijk, met fijn personeel en een lieve kaakchirurg. Al weet ik niet eens hoe deze mevrouw heet, die mij heeft behandeld.
Allebei mijn afspraken zijn prettig verlopen. Ik was erg zenuwachtig, maar werd goed gerust gesteld door de vriendelijke medewerkers en artsen. De instructies voor nazorg waren ook erg duidelijk.
Ik liep een week met een ontsteking aan mijn wortelpunt, bij het 1e consult gelijk de juiste antibiotica en pijnmedicatie gekregen om het te onderdrukken en rustig te krijgen. Het 2e consult (4 dagen later) de behandeling zelf dit ging echt super, ik heb geen angst en viel er bijna van in slaap. Je merkt dat er veel deskundigheid en ervaring bezig is. Ik ben zeer tevreden, en zal een ieder die deze klachten ooit krijgt ook echt aanbevelen naar het ZBC te gaan.
Zie boven
zie hierboven
Helemaal goed en fijn geholpen
De mensen waren zeer vriendelijk. Alles liep soepel, na de verdoving wel even moeten wachten op de chirurg maar dat kan gebeuren. Kijk er met een fijn gevoel op terug
Groenewoudseweg 135
6524 TX Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.