Zeer positief.
De behandeling was prettig. Enige minpunt was dat het niet compleet duidelijk was of mijn vervolg afspraak volledig nodig is.
Vanaf het begin bij de receptie, ben ik positief ontvangen, positief doorverwezen en positief en deskundig behandeld door Dr. Mercks en teamgenoten.
Vaker last gehad van licht in het hoofd zijn/flauwvallen bij operaties/prikken. Van tevoren aangegeven en daar werd erg goed mee omgegaan.
Netjes duidelijk..
Super vriendelijk geholpen en goed zover ik het tot nog toe kan beoordelen maar de werkwijze tegenwoordig vind ik ronduit klantonvriendelijk. De tandarts of kaakchirurg is met meerdere patienten tegelijk bezig. Laatste keer in een keer geholpen zonder oponthoud maar die twee keer ervoor geholpen en daarbij twee keer een half uur in de stoel gelegen heb omdat de kaakchirurg ook tussendoor met andere patiënten bezig is of word weg geroepen. Ik neem het hen niet eens kwalijk want ik weet zeker dat ze dit zelf ook niet goed of fijn vinden. Het is af rafelen om zoveel mogelijk patiënten te kunnen helpen. Cijfertjes..uren verantwoorden want je zal je tijd maar eens verdoen aan een patiënt en je quotum niet halen. Dit moet ook voor deze mensen frustrerend werken.
Deskundig en vriendelijk
Ik was erg gespannen voor de wortelpuntoperatie die ging volgen. De tandartsassistente had het direct in de gaten en speelde daar goed op in door mij op mijn gemak te stellen. Ze was ontzettend lief en geduldig. Dat maakte dat ik meer ging ontspannen en dat de ingreep voor mijn gevoel snel voorbij was. Alle lof naar de tandartsassistente! De chirurg heeft overigens (zover ik kan beoordelen) goed werk verricht!
Mijn ervaring was héél goed. Ik was heel gespannen maar ze stelde mij allemaal gerust.
Fijn en snel geholpen.
Iedereen even vriendelijk goed berijkbaar en alles op tijd.
Goed geregeld!
Tijdens ingreep aardige operateur en assistent. Duidelijk in instructies en uitleg. Voor en na ingreep echter weinig uitleg over wat te verwachten. Toen ik overeind kwam uit de stoel was de operateur al weg. Ik kreeg algemene instructies van de assistent die prima waren. Echter bleken deze in mijn geval, gezien de intensiteit van de ingreep, niet helemaal te kloppen. Het was fijn geweest als de operateur naderhand wat had uitgelegd over hoe de ingreep was verlopen. Bv zoals te verwachten en normaal herstel, of lastiger en dus een langer, pijnlijker herstel. Operateur heeft zich volgens mij ook niet voorgesteld.
Prima ondanks mijn angst ! Jullie hebben mij goed door mijn angst heen geholpen en nu gelukkig weinig klachten ! Gaat tot nu toe goed . Bedankt voor de goede zorgen . Gr Hanneke de Wijze
De ingreep zelf was vrij pijnlijk en niet heel prettig, maar de chirurg was allereerst heel duidelijk in wat hij ging doen. Ik wist dus goed wat ik kon verwachten. Ook maakte de chirurg een gezellig praatje waardoor ik een beetje afgeleid was van de pijn.
Ben behandeld aan een ontsteking of te wel een palatinale zwelling, de zwelling is weg maar na controle bleek dat de ontsteking waardoor de zwelling is ontstaan helaas nog aanwezig is. Van de behandeling zelf heb ik geen last gehad alleen de laatste prik was even pijnlijk (schrikeffect). Heb goede uitleg gekregen waar ik na de behandeling rekening mee moest houden. Genezing van de wond is goed verlopen heb ondanks dat de ontsteking nog aanwezig is nergens geen last meer van.
Zie hierboven
Groenewoudseweg 135
6524 TX Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.