Klantvriendelijk, mee denkend in oplossingen.

Geweldig bedrijf dit, mijn aanbeveling zeer zeker. Ik had voor mijn woning nog heel geen energie label (waarom, nooit gedacht dat ik me woning toch nog zou gaan verkopen) Toen ik over wilde naar verkoop, moest ik toch eigenlijk wel zo snel als mogelijk was een label hebben. Na wat gezocht te hebben op internet viel mij dit bedrijf op. Gemaild, op Zondag en op Maandag morgen had ik Johan aan de telefoon. Deze wist mij blij te maken nog de zelfde dag ! Twee dagen later me label op de mail. Lang verhaal kort, ik kan Johan alleen maar enorm aan bevelen. Komt afspraken na, is optijd en denkt op alle vlakken mee. Respect heb ik voor mensen die zo positief ingesteld zijn

Snel en zorgvuldig geholpen!

Binnen een week een afspraak en dezelfde dag nog een label binnen. Was helder in communicatie, gaf goed advies, en heeft zelf nog een en ander zitten uitpluizen. Echt een aanrader!

Snel, duidelijk.

Snel Ingepland en afgehandeld. Top!

Snel langsgekomen, verdere verduurzamingsmogelijkheden beperkt advies

Zie header.

Snel en terzake kundig

Professionele en goede dienstverlening conform afspraak

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Energielabel-Keur. Mahir komt zijn afspraken na, weet verwachtingen te managen en is deskundig in zijn vak. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed en ik zou hem zeker aanraden!

Alles ging heel snel en super vakkundig Keurmeester was heel flexibel op het moment dat we bezig waren om een dag en tijd af te spreken

De inspecteur deed snel en gedegen onderzoek

Dit alles zonder irritant te zijn. Het resultaat was ook bevredigend.

Heel goed.

Mij ervaring is positief. De keurmeester kwam volgens de afgesproken aan. Wilde niets drinken dus geen koffie of thee . Hij ging snel en serieus te werk . Stuurde binnen een week zijn goed verzorgde . Wij zijn zeer tevreden . groet Arie

Prima uitleg

Duidelijke uitleg

Vakkundig

Snel en netjes afgehandeld.

nauwelijks wachttijd, keurige email wisseling om afspraak te maken en ook helder in voorbereidingsvraag. Persoon kwam punctueel op tijd en gedrag was netjes. Energielabel binnen een week binnen.

Correcte, deskundige en vriendelijk rapporteur

Afspraak was snel gemaakt en rapport ook vlot in huis. Fijne service. Ik beveel dit bedrijf van harte aan! De rapporteur is erg vakkundig en goed op de hoogte van de regelgeving.

Goed en snel afgerond.

Prima ervaring met Energielabel-Keur. Alles netjes geregeld door Mahir. Verder weinig over te melden. Gewoon prima.

Snelle dienstverlening, goede communicatie, redelijke prijs

Snelle dienstverlening, goede communicatie, redelijke prijs

Snel geregeld voor een goede prijs

Professionele aanpak. Kan ik aanbevelen voor energielabel keuren.

Excellent

Excellent

Snel en professioneel geholpen

Voor het vaststellen van het energielabel van onze woning konden we meteen voor de volgende dag al een afspraak maken. Een paar dagen later ontvingen we het label. Snelle, goede en professionele service.

Snel en een goede prijs

Mahir heeft uitstekende service geleverd. Hij reageerde snel en goed op mijn verzoek, was binnen een paar dagen op locatie en het rapport kwam ook heel snel. Verder heeft hij mij prima alles uitgelegd.

Kundig en prettig.

Mahir is ‘n prettig en professioneel persoon. Dank

Uitstekende dienstverlening voor snel een energielabel.

Mahir, de adviseur die wij hadden, is een zeer vriendelijke, deskundige man. Bellen voor een afspraak, de keuring en het energielabel ontvangen, alles binnen een paar dagen. En tussendoor nog gratis advies voor de verbetering van onze woning op energiegebied. Een regelrechte aanrader.

Alles is heel goed, vlot en duidelijk verlopen. Dinsdagavond heb ik de aanvraag ingediend, woensdagochtend werd ik gebeld om een afspraak te maken, en vrijdag is de adviseur al langsgekomen om het huis op te nemen. Op zondag kwam het label via de mail binnen. De twee vragen die ik nog had, zijn per kerende e-mail beantwoord. Helemaal prima dus. Dank voor de service.

Altijd super behulpzaam en reageert heel snel

Energielabel-Keur is altijd goed te bereiken en denkt heel graag mee. Vervolgens super snel met het leveren van het energielabel!

snelle en goede service!

Goede communicatie, snelle en goede professionele service! Erg aan te raden!

Louweshoek 516

1066 DX Amsterdam