Hele goede service . Vakkundige jongens , zeer behulpzaam en vriendelijk .
Ik ben zeer tevreden. De verhuizing liep gesmeerd, de verhuizers waren goed op elkaar ingespeeld, en gingen heel netjes met de spullen om. Ik heb een kast van Ikea, door hun uit elkaar laten halen, en weer in elkaar laten zetten in mijn nieuwe woning. Dit is ook heel netjes gedaan. Ik wilde, nadat ze de meubels hadden neergezet, toch nog een kast ergens anders neerzetten, aan het einde van de verhuisdag, dit werd ook zonder problemen gedaan. Ik zou de Kleine verhuizing zeker aan bevelen, ik vond het een fijne manier van verhuizen, en dat heb je zeker nodig op zo`n dag. Nogmaals bedankt
Heel goed geregeld en afgesproken. Aardige flexibele verhuizers. Goedkoop en heel goed.
Zeer tevreden maar wel luidruchtig onderling. Vooral blij met Tijmen, heel rustig en handig en oog voor kleine details. Al met al kijken we terug op een goed geslaagde operatie.
Op elk gebied van verhuizen bevelen wij De Kleine Verhuizer bij u aan. Familie. Hagen
Heel professioneel bedrijf. Goede verhuizers waar niets teveel voor is. Ze helpen echt met alles. Goede back office en ook snel antwoord op e-mails. Dit bedrijf raad ik echt aan voor verhuizingen en ze hebben ook een goede opslagruimte.
Perfect verzorgde verhuizing. Professioneel team met zeer vriendelijke hardwerkende mensen.
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Zonder tijdverlies alles verhuisd en vriendelijke jongens gewoon klasse
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Onze verhuizing was prima geregeld door het team van de Kleine Verhuizer! Zeer vlot in de communicatie en op de dag zelf: echte aanpakkers. Dank jullie wel!
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Al voor de tweede keer met De Kleine Verhuizer verhuisd. Zelf ingepakt en de verhuizers hebben getransporteerd. Alles werd netjes in dekens gepakt, losse delen vastgezet en binnen korte tijd zaten we met spullen op onze nieuwe plek en dat netjes betaalbaar. Top!
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
We zijn 2 keer verhuisd en beide keren werd alles prima geregeld.
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Met veel plezier, rust en zorg voor de spullen, is mijn huis keurig leeggeruimd en verhuisd. Heel tevreden en was een fijne ochtend!
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Er is iemand langs geweest om te kijken wat er precies moest gebeuren want bij ons moest er wat worden opgeslagen en weer terug verhuisd Afhankelijk daarvan een offerte gekregen die heel reëel was. Er kwamen geen onverwachte kosten bij. Alles was duidelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding. Op de dag van de verhuizing werd er eerst gebeld dat ze er aan kwamen. Alles mooi op tijd, hele vrolijke, vriendelijke en vakbekwame mensen. Toppers en flexibel
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Super efficiënt en netjes! Ik zag wel een beetje tegen de verhuizing op, maar dat bleek helemaal nergens voor nodig…. Deze boys hebben heel hard gebuffeld en tegelijkertijd hebben we het heel gezellig gehad. De tijd vloog voorbij en voordat ik het wist was alles verhuisd en stond het op zijn plek - veel sneller dan ik had gehoopt. Als je verhuisplannen hebt, kan ik deze jongens echt van harte aanbevelen
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Deze week een verhuizing gehad,is erg goed verlopen,hele aardige en behulpzame mensen en met de hulp van hun lift is alles heel goed gegaan,echt een aanrader,maar ook financiel,zodat de kosten beperkt blijven,bedankt G.W van Es,Haarlem
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Wat ben ik geweldig geholpen door de kleine verhuizers, het komt niet vaak voor dat je binnen een jaar weer moet verhuizen... De tweede keer was net zo goed als de eerste en precies op de afgesproken tijd stonden de mannen klaar om mij weer te verhuizen. Een top bedrijf ik kan het iedereen aanraden!
Klantvriendelijk, behulpzaam, denken met je mee.
Alles netjes verhuisd.
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
De kleine verhuizer maakt verhuizen makkelijk, zij zoeken en vinden oplossingen en verlenen top service tot zij klaar zijn en verder!!!
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Alles was prima op tijd en volgens offerte. Ook snelle reacties op vragen.
Hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Geschat was dat de verhuizing in 2 dagen zou plaatsvinden, echter is het de Kleine Verhuizer gelukt om in de ochtend alles in 3 vrachtwagens te laden en in de middag bij ons nieuwe huis de vrachtwagens ook weer uit te laden. De onderlinge sfeer en samenwerking is dan ook top. En niet onbelangrijk: alles is ook heel aangekomen.
Zou zo weer de kleine verhuizer gebruiken als verhuizer. Top
Zeer vriendelijke verhuizers die van aanpakken wisten. Zij werkten snel maar erg netjes. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!
a repeat customer, the team has moved me from house to house and house to storage; great response time, reassuring and calm, great attentive service/careful packing and handling of the furniture and objects to be moved, good and fast solutions (extra transportation was needed in my first move and was immediately provided), clean work, very kind, clean and polite crew. thank you!
Erg positief. Aan te bevelen
Amperestraat 9
1976 BE IJmuiden
Het vrolijkste verhuisbedrijf van Nederland. Professioneel, persoonlijk, betrouwbaar, flexibel, aantrekkelijk geprijsd en gecertificeerd 'Erkend Verhuizer'.