Goede prijs kwaliteit verhouding. Alles netjes over. Alles wordt goed ingepakt en vervoerd. Er is aandacht voor de spullen en de communicatie is prima. Zonder te vragen wasmachine en droger aangesloten. Ze hebben ook kundig een piano van 2 hoog verhuisd. Bedankt voor het overhevelen.
Goede samenwerking gepaard met humor en goede afstemming met de klant
Prima door de heren geholpen, snel en vakkundig. Ook het boeken ging vlot rn duidelijk. Prijstechnisch is, gezien hoe er gewerkt wordt, een goede prijs. Ook de factuur had ik snel en alles was duidelijk omschreven. Persoonlijk beveel ik ze zeer zeker aan.
ervaren mannen en het verhuizen verliep als een “geoliede machine “.
Alles is goed geregeld, je kan met een goed gevoel de verhuizing overlaten aan deze mannen.
Verhuizen is geen feest, maar met deze mensen komt het prima voor elkaar.
Vriendelijke professionele medewerkers
Alles wonderwel via de verhuislift!
Leuk team, aardige mannen, humor. Was zeker niet erg om mijn vrije zaterdag op te offerten met deze mannen.
Nu 4 verhuizingen met jullie gedaan. Prima. Snel, deskundig en aangenaam gezelschap. De volgende klussen zijn ook weer voor jullie!
Maken afspraken maken gaat soepel en ze worden nagekomen. Komen op het afgesproken tijdstip met voldoende mankracht. Ze waren sneller klaar dan verwacht en de rekening werd daarop aangepast.
Een client van onze revalidatie verhuisde tijdens zijn ' ligdagen' alhier. Het verhuisbedrijf wat de buurvrouw voor hem geregeld had was niet geregistreerd dus dhr. zou dan niet voor bijzondere bijstand in aanmerking komen. Iedereen was druk aan het rondbellen maar alle verhuisbedrijven aan de bovenkant van het kanaal konden pas een maand later in actie komen. 1 telefoontje naar de Kleine Verhuizer en het was geregeld. " Ze waren de dag erna toch clienten aan het verhuizen van een andere organisatie dus kon deze verhuizing er wel even tussen geplaatst worden." Echt top!
Het begon al met de offerte aanvraag en opnemen van de inboedel verliep erg soepel. De mannen zijn vriendelijk, snel, correct en vrolijk al met al een zeer prettige en vlotte verhuizing. Ik beveel de Kleine Verhuizer ten zeerste aan. J. E. v. Sprang
De heren van de kleine verhuizer hebben onze moeder verhuisd. Alles ging prima, professioneel en zorgvuldig. De mannen zijn vrolijk en hulpvaardig.
Altijd vrolijke en hardwerkende verhuizers. Alles is vlot en volgens afspraak verlopen. Al zeker 8 keer gebruik gemaakt (zakelijk) van De Kleine Verhuizer.
Er zijn veel spullen mee verhuist die niet mee hadden gehoeven. Er zijn van te voren stickers op deze spullen geplakt maar ik denk dat de stickers er groot en deels van af zijn gewaaid. De jongens hebben heel goed hun best gedaan bij het inpakken van alle spullen. Alles wat nog niet ingepakt was hebben zij nog in dozen, plastic of dekentjes gewikkeld. Daar waren we erg blij mee. Bij het uitladen van de spullen waren de jongens flexibel en hebben ze ons met nog wat extra dingetjes geholpen zoals het naar beneden tillen van alle spullen die niet in de appartementen paste. Al met al tevreden.
Binnen no time waren mijn spullen op het nieuwe adres. Super netjes verzorgd allemaal!
top, moest op kort termijn zaken regelen, si gelukt. goed overleg
Super!! Alles zeer goed geregeld.
Prima ervaring. Aardige kerels die snel, vakkundig en met zorg voor de spullen hebben gewerkt.
Verhuizing ging prima. We hadden 2 opmerkingen over ontbrekende spullen. Maar naar later bleek hadden wij niet goed gekeken. Alles top gegaan.
Ze kunnen snel schakelen en zijn zeer flexibel. Prettige medewerkers waar de vriendelijkheid vanaf straalt. Leveren netjes en secuur werk.
Begane grond moest even leeg voor aanleg vloerverwarming. Kleine verhuizer heeft meubels opgehaald, tijdelijk opgeslagen en weer teruggebracht. Bovendien voldoende goede verhuisdozen met inpakpapier en labels geleend. Uitvoering prima op afgesproken tijdstippen. Bovendien flexibel toen inhuizing onverwacht plotseling paar dagen later moest. Vriendelijk en professioneel verhuisteam wat zeer zorgvuldig met je spullen omgaat. Waar nodig inpakken in folie en/of dekens. Bij retour behulpzaam bij plakken viltjes om nieuwe parket te beschermen. Kortom uitstekend verhuisbedrijf warm aanbevolen.
Zeer behulpzaam, vriendelijk, nette en vooral sterke mannen. Alles verliep heel soepel ondanks lastig te vervoeren meubels.
Het appartement werd in record tempo leeggehaald, ondanks de lastige parkeersituatie en de regen. Ook in het nieuwe appartement werden de spullen snel en zorgvuldig op hun nieuwe plek gezet. De verhuizers waren daarbij zeer vriendelijk.
Amperestraat 9
1976 BE IJmuiden
Het vrolijkste verhuisbedrijf van Nederland. Professioneel, persoonlijk, betrouwbaar, flexibel, aantrekkelijk geprijsd en gecertificeerd 'Erkend Verhuizer'.