Inspiratie dagen waren goed georganiseerd

Eerste keer dat we meegaan met een acsi groepsreis. We hebben er zin in, vetrek 04/02/2025 op zoek naar de winterzon. Acsi kennende zal het wel goed georganiseerd zijn, we kennen het van "we zijn er bijna".

Reis annuleren

Ben in Andelst geweest om de reizen die ACSI organiseert te bekijken. Wij hebben zeer interessante reizen mogen ontdekken. Door het feit dat de reizen zeer snel zijn volgeboekt, hebben we ons laten verleiden om in te schrijven voor de rondreis Kroatie volgend jaar in september en laten opzetten als reserve voor de reis Albanie. Kreeg dan een mail om onmiddellijk een voorschot te betalen. Dit dan ook onmiddellijk gedaan maar een weekje later komen we tot de vaststelling dat de reisperiode in september niet goed uitkomt. Telefonisch contact opgenomen om te vragen om de reis Kroatie te annuleren en het voorschot over te boeken naar de reis Noorse fjorden; welke we al eerder hadden geboekt. Dit zou niet mogelijk zijn. Overboeken op een andere reis zou wel gaan, maar gezien er enkel maar begin volgend jaar overblijft en wij dan niet willen weg gaan is er geen reisperiode die met onze reis Noorwegen kan. En in het najaar is de periode van de reizen zo dat dit niet uitkomt met onze agenda. Gezien ik na een weekje al wil annuleren voor een reis die in september 2025 gaat zijn, zou het toch mogelijk moeten zijn om mijn voorschot over te boeken naar mijn reis Noorse fjorden. Als ik Noorse fjorden niet had geboekt, dan kon ik wel de reis Kroatie overboeken naar de reis Noorse fjorden. Ik ben nu dus verplicht om de reis Kroatie te doen in 2025 of ik ben mijn voorschot kwijt, alhoewel dit niet past in onze agenda. Waarschijnlijk zijn er nog gegadigden voor deze reis en er een wachtlijst is; zou het geen probleem mogen zijn. Financieel is er geen nadeel voor ACSI; enkel administratief is er wat werk, wat ik wel wil vergoeden.

Helder en duidelijk

Maar wel steeds duurder

Fijn!

Omdat ik er online niet goed uitkwam gebeld met jullue en fantastisch geholpen! Ik zie uit naar de vakantie!

In tweede instantie goede en vriendelijke voorlichting.

In eerste instantie belde ik het centrale nummer om een vraag over een reis te stellen. Antwoord: vragen kunnen alleen per mail gesteld worden. Ik werd dus niet doorverbonden of verwezen naar het nummer van "Reizen". Gelukkig vond ik zelf het nummer van "Reizen" en daar werd ik vriendelijk en ter zaken kundig te woord gestaan.

Goed geholpen per telefoon.

Positief gaan al 14 keer mee. Als het niet bevalt ga je niet zo vaak mee.

Gelijk het vakantie gevoel

In deze donkere dagen voor kerstmis een groepsreis naar Griekenland geboekt. Ik had nog een vraag naar aanleiding van die boeking. Vriendelijk, rustig en goede uitleg/ antwoord op mijn vraag gekregen.

Fijne organisatie

Vanwege dat een van ons gehandicapt is hebben wij alvorens te boeken ons op de opendag in Andelst laten informeren over de campings en het sanitair die in onze kampeerreis zijn opgenomen.

Reeds 4x met acsi op reis geweest als dat niet geweldig geweest zou zijn hadden we voor 2025 niet weer geboekt voor de grand tour spanje vertrek 1 september 2025

Super bedrijf, vaste klant!

Geen toelichting nodig altijd tevreden.

Makkelijk aanmelden en reis boeken

Alles is gelukt.

Het invullen ging prima, maar iets terugzoeken vind ik soms lastig.

Eenvoudig, goed en snel geregeld

Nieuwsgierig naar het aanbod reizen, was het invullen van de gevraagde gegevens spontaan gedaan. Wij kijken dan ook uit naar 19 mei 2025.

Duidelijk

Was heel simpel en duidelijk.

Goede en duidelijke informatie

Tot nu toe is alles ok .

Tot nu toe slechts de reis geboekt, het begin van ..... Er moet nog veel komen.

Tot nu toe slechts de reis geboekt, het begin van ..... Er moet nog veel komen. Het boeken ging verder prima. Ik vind het wel ee beetje voorbarig om nu al een beoordeling te vragen.

Vriendelijke medewerker

Alles snel geregeld en afgehandeld nu de nog de reis ervaring

Waren opzoek naar een groepsreis . Het is Corsica en Sardinië geworden. Hebben er zin in .

Eerst indruk is erg positief

Keuze uit de reizen is eenvoudig en de informatie komt duidelijk over.

Helder verhaal en goede keuze mogelijkheden!

Wij moeten de reis nog maken dus spannend. Wel is het niet goedkoop dus benieuwd of het geld allemaal waard is.

Verwachtingsvol

De site is niet heel duidelijk. Je moet eerst alle gestelde vragen doornemen alvorens je de vragen beantwoordt. Dit geldt voor mensen die met een camper rijden.

Alles was goed georganiseerd

We gaan nu in 2025 voor de derde keer een rondreis maken . We waren steeds tevreden anders zouden we ons niet terug ingeschreven hebben.

Boeken ging eenvoudig

Eerste keer reis via ACSI geboekt. Dat ging ging heel eenvoudig via de site. Reis zelf weet ik nog niets van omdat deze nog moet plaatsvinden.

Vriendelijk aan de telefoon bij het boeken van een reis. Verder nog nooit met acsi gereisd. Dus daar geen mening over

Goed geholpen aan telefoon.

Geurdeland 9

6673 DR Andelst

0488 792775

Over ACSI Kampeerreizen

Bij ACSI Kampeerreizen boek je een georganiseerde reis met caravan, camper of auto. ACSI is al zo'n 50 jaar gespecialiseerd in campings en kamperen. De organisatie biedt reizen met de mooiste routes, gezelligste campings en leukste excursies binnen en buiten Europa. Er worden verschillende soorten reizen aangeboden door ACSI Kampeerreizen. Dit zijn actieve rondreizen, winterzon, avontuurlijke rondreizen, thema-rondreizen, klein & fijn rondreizen en de standaard rondreizen. De thema-rondreizen houden bijvoorbeeld in dat je een korte reis boekt met een bepaald thema of rondom een speciaal evenement. ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart de vakantie boeken. Het bezoekadres van ACSI Kampeerreizen is te vinden in Andelst. Medewerkers staan telefonisch voor je klaar om te helpen bij vragen of het boeken van een leuke kampeervakantie.