prima bedrijf

mooie opel corsa gekocht heel netjes geholpen door de eigenaar wij komen zeker terug bedankt .

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super good

Ik ben echt tevreden over Autovakmeester Segers, omdat ik altijd het beste advies, de beste prijs en de beste service krijg.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Uitstekrnd

Top service en uitstekend advies

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Danke wèr Jelle vör de gôje service en duudelikke en ieërlikke kommuniekasie

Kôst get mer dan hees-se auch get!

Snelle service

Mijn auto starte niet meer, Jelle gebeld. ‘s avonds heeft hij de auto gehaald en de volgende dag was de auto weer klaar. Fijn, want heb de auto dagelijks nodig voor werk. Toppie!

Uitmuntend!

De vakmeester hier is ontzettend gepassioneerde automonteur! Hij weet waar hij het over heeft en doet ten allertijde zijn best om u zo goed als mogelijk uit te leggen wat u auto nodig heeft. Elk mogelijk klein detail probeert hij te vinden om ervoor te zorgen dat u met een veilig gevoel zijn garage uitrijdt. Eerlijk en direct precies wetende waar je aan toe bent. Super heren! Mocht het nodig zijn weet ik waar ik moet zijn!

Top service

Top service, eerlijk en betrouwbaar

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vakman, weet wat hij doet!

Geen onnodige onderdelen vervangen als niet duidelijk is wat er aan de hand is. Hij zoekt echt de fout op en repareed deze of vervangt als nodig onderdelen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk, flexibel en een goede service.

Terug van vakantie en vergeten APK te plannen. Jelle gebeld en toch keurig op tijd geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd goed werk en goede service!

Al jaren wordt mijn auto door Jelle kundig onderhouden. Hij heeft veel kennis van zaken en neemt altijd de tijd om goed aan te horen wat er scheelt/nodig is. Bij onverwachte kosten belt hij altijd vooraf om e.e.a. te overleggen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Kortom: top!

goede en snelle service

goede en snelle service

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zeer vriendelijk, behulpzaam en eerlijk

Er was van alles aan de hand met mijn auto. Ik kon snel terecht en er werd met mij meegedacht voor tijdelijk ander vervoer. Jelle is eerlijk en recht door zee met zijn advies. Heeft van tevoren netjes gebeld om alles door te nemen en samen keuzes te maken wat er wel en niet gemaakt zou worden. Prijs kwam overeen met eerdere indicatie en er waren geen verrassingen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Prima, fijne zaak. Top service.

• Reden bezoek Andere reden

Altijd top service vriendelijk woord en meedenkend

Zoals hierboven beschreven!!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Fantastische ervaring

Keurig volgens afspraak. Reparatie heeft probleem.verholpen! Deze garage is een aanrader voor reparaties en diagnostiek! Duidelijk en redelijke prijzen.

Zijn vriendelijk

Ik ben goed behandel geworden hij was heel vriendelijk.

Goede en snelle service

Wij zijn altijd tevreden bij dit vakkundige bedrijf

Gewoon goed

Wordt goed geholpen en snel een leuke deal gemaakt. Auto's zien er goed uit.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

No nonsens

Goede service!

Vandaag mijn auto opgehaald, super geholpen . Fijne medewerkers, duideljjke uitleg over de reparatie. En binnen de begroting gebleven die van te voren was opgegeven. Dank je wel!

Erg prettig

Tijdens de reparatie rondom de auto heb ik meer info gekregen over wat er verkeerd was en wat vervangen moest worden. Dit alles onder het genot van wat heerlijk drinken!

Vriendelijk en goede service

Houden zich aan afspraken Telefonisch goed bereikbaar Vriendelijk Aanbevolen door vriend met de opmerking, zeer bekwame vakmense n

Snelle, goede service

Snel geholpen en goede service. Kortom een garage waar je graag je auto heen brengt. Zeer vriendelijk enthousiast personeel.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vakman die zich aan afspraken houdt

Jelle Segers is een vakman. Als je zijn werkplaats binnenloopt zie je dat er alles opgeruimd uitziet. Prettig in de omgang en duidelijk in de communicatie.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Over Autovakmeester