Zeer snelle service

1e keer APK keuring, geen bijzonderheden of problemen, auto was in zeer goede staat. Goed en eerlijk advies gekregen over de banden en de eerstvolgende beurt, top.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijne en snelle service. Tevreden met mijn aankoop.

Super vriendelijk en deskundig

Jelle is een goede super aardige en deskundige monteur en heeft altijd lekkere koffie en warme chocomelk staan

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Wij hadden de auto kapot. Jelle gebeld en gelukkig was het alleen de accu. Dezelfde dag nog gemaakt. Super service

Prima service!

Uitstekende service! Heeft diagnose gesteld en daar veel tijd in gestoken en heeft daar zelfs andere monteurs bij betrokken! Tarief dat in rekening werd gebracht was zeer redelijk.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Prima garage, goede en snelle service!

Eerst overleg, met duidelijke en eerlijke uitleg, als er extra kosten gemaakt moeten worden bij een grote beurt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Eerlijk en duidelijk

Ik kom nog altijd graag vanuit Eindhoven terug bij Jelle voor m’n auto. Altijd eerlijke, duidelijke en goede service.

Dikke prima!

Fijne garage met duidelijke uitleg. Zeggen wag ze doen en doen wat ze zeggen!

Super klantvriendelijk

Staat altijd voor je klaar

Snelle service voor een eerlijke prijs

Snelle service voor een eerlijke prijs

Echt een vakkundig autobedrijf

Laagdrempelig, fijne ontvangst. Professioneel. Bij Autovakmeester Segers is mijn auto in goede handen!

goede service !

goede garage, prima prijzen en super service

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Snelle service!!

Gister avond brak mijn sleutel af en heb ik de auto moeten laten staan. Gelukkig heb ik deze vakmeester nog kunne bereiken en het sleutel kasje nog kunnen afgeven. Smorgens is de auto op gehaald en smidags kreeg ik al telefoon met de diagnose en in overleg toch maar 2 nieuwe sleutels laten maken 1.5 uur later kreeg ik al bericht dat ik de auto kon op halen. Echt supper service ik was al bang dat ik de auto een paar dagen moest missen.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Afgelopen week zijn wij gaan kijken naar een nieuwe tweedehands auto bij Autovakmeester Segers. Door gebrek aan vervoer niet in de mogelijkheid om direct te komen kijken naar een populaire auto, maar deze werd (op uitzondering) vastgehouden voor ons. Uiteindelijk, twee dagen later, hebben we de auto in zeer nette staat kunnen komen ophalen. Al met al dus een heel prettige ervaring gehad!

Geen poespas, maar oplossingen

Ondertussen kom ik iets langer dan een jaartje bij Jelle en ik heb niks anders dan goede dingen te zeggen. Ongeacht de vraag of het probleem zal hijzelf of zijn collega's je vol enthousiasme te woord staan. Er wordt altijd eerlijk gezorgd dat je weet waar je aan toen bent. - Problemen worden altijd bij de wortel aangepakt - Geen onverwachte kosten zonder duidelijke afspraken - Gezellige sfeer in de werkplaats Kortom, topservice!

Perfect!

Ik was op zoek naar een andere auto. Hier een auto gekocht voor een eerlijke prijs, goede service en betrouwbaar.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Deugedelijk advies,

Snelle en deugdelijke diagnose,

Vakman

Vakwerk!!

Prima service, snel en goede prijs kwaliteit verhouding...aanrader.

Gewoon top!

Fijne autogarage