Topservice van een vakman

Dit is een garage met vakkennis. Ook de communicatie is duidelijk en helder.

Jelle is een vakman

Mijn ervaring is dat Jelle weet waarover hij praat. Hij geeft duidelijk, eerlijk en kundig advies. Ook denkt hij met de klant mee.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Perfectie is hier de standaard!

Ik heb hier meerdere auto's in onderhoud/reparatie, en ben zeer tevreden over de kwaliteit die afgeleverd wordt. Alles wordt netjes doorgesproken, en bekeken vanuit de portomonee van klant! Betrouwbaarheid staat hier hoog in het vaandel. Vandaag ook een auto aangekocht hier, en ook hier valt over de service en kwaliteit niks aan te merken. Kortom een zeer fijne garagehouder die ik al bij veel mensen aanbevolen heb.

In een woord: Geweldig!

Het is een goeie kloot met veel verstand(van auto's).

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede snelle service. Van te voren telefoon gekregen wat er moest gebeuren.

Goed overleg

Telefonisch overleg vòòr de reparatie. Goede uitleg en service bij het ophalen van de auto.

Top service!

Plots startte mijn auto niet meer. Via een kennis kwam ik bij Jelle terecht die mij dezelfde dag geholpen heeft om mijn auto in zijn garage te krijgen. Binnen een paar dagen was het probleem van de auto al opgelost. Al met al zeer tevreden over de snelle en klantvriendelijke service!

• Reden bezoek Andere reden

Vakman!

Ik kom al jaren bij Jelle voor mijn auto. Hij heeft snel tijd en doet zijn werk altijd goed. Op Jelle (en zijn deskundigheid) kan je rekenen!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Auto loopt weer als een zonnetje

Goed overleg wat er nodig was voor mijn auto ben erg tevreden

Finest Housing B.V.

Segers denkt pro-actief mee, en is gelukkig altijd flexibel m.b.t. het inplannen van onze onderhoudsafspraken voor onze werkbussen. Een aanrader!

Goede ervaring Kennis van zaken

Uitstekende service

Goede service snel geholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vakkundig en duidelijk

Bij Autovakmeester Segers worden wij altijd goed geholpen, hoe lastig het probleem ook, er word altijd gezocht naar een passende oplossing. Ook word er altijd in duidelijke taal uitgelegd wat er waarom moet gebeuren.

Top bedrijf

Lossen alle problemen vakkundig op. Klantvriendelijk personeel!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zeer goeie service

Altijd bereid om met je mee te denken, fijne goeie service. Heeft kennis van je auto en weet wat daar het beste voor is.

Super !!

Jelle staat altijd klaar voor het juiste advies voor de juiste auto. Wat je verwacht van een goede automonteur.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Fijn en duidelijk in communiseren

Mijn bedrijfswagen heeft hier een beurt en nieuwe banden gehad. Fijn dat de lijntjes kort zijn. Duidelijk alles aangegeven wat nodig was en ook laten vervangen. Kom hier zeker terug.

Fijne service, eerlijke adviezen

Fijne service, eerlijke adviezen, snel klaar.

Super service

Jelle is een top vakman en weet waar die met bezig is, een goede service en je wordt vrij snel geholpen als er iets is. Al met al een aanrader als je mankementen hebt aan jou auto.

Top bedrijf!

Goede service en vriendelijk personeel!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snelle en kwalitatief hoge service. Hier ga ik zeker vaker terug komen

Over Autovakmeester