Gezellig en laagdrempelig

Het kleinschalige spreekt mij aan, toegankelijk!

Erg fijn , begeleiding top ze weten je te motiveren op een goede leuke gezellige manier!

Gedreven personeel

Medewerkers die hun best doen om de klant zich thuis te laten voelen. E-gym is lekker gemakkelijk. Ik hoef niet na te denken over wat ik moet doen. De computer geeft alles aan.

Gemoedelijke sfeer, behulpzaam team.

Fijne club waarbij persoonlijk welbevinden voorop staat. Je sportprogramma wordt afgestemd op je persoonlijke situatie. Je prestaties zijn te volgen in een overzichtelijke app. Het team is behulpzaam en geven je tips voor de juiste voeding en life style.

Fitness

I would like to work also with the other gym room! You have there new wellnes staff!

Fijne sfeer, laagdrempelig en goede begeleiding

Fijne sfeer, laagdrempelig en goede begeleiding

super fijne sportschool met erg fijne sfeer

je kan er heel fijn sporten en vooral aan jezelf werken wat heel fijn is en daarnaast is er ook nog een hele goede sfeer en kun je altijd hulp ontvangen als je die nodig hebt

Prima voor elkaar

Wel duur. Maar 24-7 open is heerlijk. Persoonlijk contact is ook goed. Leuke sfeer!

Fijn

Klein schalig en erg fijn,aandacht voor iedereen die er komt

Goede sportschool 24/7

Movado is een goede sportschool met moderne apparatuur, al kan het soms een beetje vol zijn. Voordeel hierbij is dat in Holten de sportschool 24/7 open is. Het jammere hierbij is dat de kleedkamers en het interactieve buikspier/sport gedeelte ook wel reaxing genoemd niet open is als er geen personeel is. Jammer want juist hiervoor kom ik, de andere oefeningen kan ik bij elke willekeurige sportschool doen. En bij de basic fit zijn ze ook 24/7 open en kan ik wel gewoon omkleden en douchen. Ik vind dit een gemiste kans, medewerkers kunnen daarnaast ook niet goed uitleggen waarom reaxing moet worden gesloten als ze naar huis gaan.

Uitstekende begeleiding, zeer motiverend

Goeie apparatuur waardoor je altijd de goeie houding en gewichten hebt. Altijd een aanspreekpunt voor uitleg en ondersteuning.

Goede begeleiding en gezellig

Prima sportschool, leuke mensen die je goed begeleiden en weten te motiveren.

Geweldige begeleiding door fabio

Ik ben 79 jaar heb polio gehad in de oorlog de andere been max.90 graden buigen

heel weinige apparaten maar altijd ruistig te spelen

mooie plaats maar heel hoge prijs per maand

Prettige sfeer, laagdrempelig en veel variatie

Iedereen is welkom hier en voelt zich ook welkom hier: man/ vrouw, oud/ jong, dik/ dun, ervaren/ beginner, gezond of met blessure of handicap. Het is heel laagdrempelig. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de begeleiding is heel goed. Je wordt echt actief gehouden in deze sportschool! Er zijn heel veel mogelijkheden. Grote hoeveelheid fitnessapparaten, cardio, virtuele groepslessen (allemaal 24/7). En als er personeel aanwezig is heb je zelfs nog meer cardio-apparaten ter beschikking, een e-gym (dit is voor elk niveau, van beginner (met/zonder blessure) tot ver gevorderde), heel veel groepslessen en het allermooiste, vind ik persoonlijk, de reaxing. Er is een reaxing board (kijk maar eens op youtube) om je balans extra goed te kunnen trainen, een reaxing muur (voor je reactievermogen en coördinatie) en met vloeistof gevulde kettlebells en gewichten (om eventueel met dikke elastieken aan een bar vast te maken). Hierdoor train je nog meer je core en alle kleine spieren (naast de grote spieren natuurlijk)! Mocht je echt voor het "ouderwetse" fitnessen komen, dan kan je daar ter plekke een work-out voor je in elkaar laten draaien voor eenmalig gebruik of voor een langere periode (ook dit is 24/7), gefinetuned op je ervaring, spiergroepen die je wil trainen, leeftijd etc.

Prima sportschool, vooral nu ze vaker open zijn

Ik vind het een fijne sportschool, laagdrempelig en vriendelijk personeel. De lessen zijn ook leuk.

Fijne ongedwongen club om te sporten

Tijdens mijn 1e bezoek kreeg ik een warm onthaal. Direct de knoop door gehakt om bij Movado te gaan sporten. Fijne uitleg van toestellen en manier van trainen. En super leuk om de eerste weken je naam te zien op een bord met nieuwe leden. Leuke activiteiten in de zin van een disco avond en leuk dat er een mogelijkheid was om 2e kerstdagen even te komen sporten.

Sporten zonder het gevoel te hebben te sporten

Al meerdere sportscholen ‘versleten’ waar ik toch meer de rol van donateur had. Wat ik heel fijn vind aan Movado is het kleinschalige karakter, de persoonlijke aanpak en benadering, je naam weten, de periodieke check, de toegankelijke groepslessen (Zumba, buikspier’kwartier’, HIIT). De ene keer ga ik alleen om mijn rondjes eGym te doen en de andere keer doe ik aanvullende activiteiten zoals een voor mij gemaakte intervaltraining op de fiets om naast spierkracht mijn conditie te verbeteren.

Gezellige, vertrouwde omgeving

Ik ben blij met de begeleiding die gegeven wordt en de ontspannen en gezellig sfeer die er hangt

Gezellige, vertrouwde omgeving

Een sportschool met alle aandacht die nodig is.

Ik ben lichamelijk en conditioneel enorm verbeterd sinds ik van de sportschool gebruik maak. Fijn personeel en een goede sfeer!

Lekker op verbeteren

Alle oefeningen maken om gezonder te blijven. Ook alle spieren weer perfect en ook de knieën gaan weer goed. Ook beste trainers.

Hele fijne klantgerichte benadering.

Fijne klant gerichte benadering.

Grotestraat 10

7471 BP Goor