Super tevreden met 16 zonnepanelen geadviseerd door Hasan van Groenwonen laten plaatsen

Vakkundig en net personeel. Goede voorlichting en vakundig de panelen gelegd. Laat de zon nu maar schijnen.

Heel positief

Monteurs: Positief Werkwijze: Positief Uitleg: Positief

prima uitvoering, plaatsen van zonnepanelen

Ze hebben mijn 4 panelen volgens contract prima geplaatst en in werking gezet (kabels binnenlangs) en alles netjes achtergelaten. Dit was op een plat dak.

Onze ervaring met Groenwonen is heel positief.

Via een offerte vergelijksite in contact gekomen met Groenwonen. De vertegenwoordiger was de enige die ook na vijf uur wilde afspreken. Hij heeft ons zeer uitgebreid alles uitgelegd en geadviseerd, en ook met een zeer aantrekkelijk aanbod gekomen voor kwalitatief hoog waardige zonnepanelen. Daarna konden ze ook nog heel snel de zonnepanelen komen plaatsen. Ook de mannen die de panelen hebben gemonteerd waren heel duidelijk en ook bereid alles in overleg te doen. Ook nog de groepenkast op orde gebracht met uitleg hoe en waarom. Top prestatie dank je wel.

Snel goed en degelijk

Na een gemakkelijke telefonische afspraak hebben we besloten om met Groenwonen in zee te gaan. De aanvraag is gedaan op basis van een ervaring van een collega en ook wij zijn erg tevreden. Er werd een degelijk en goed advies gegeven over onze wensen met betrekking tot zonnepanelen. Duidelijke afspraken bij de bezichtiging zorgen uiteindelijk voor een vlotte en nette montage. Aan het einde van de dag werd alles werkend en netjes opgeleverd, kortom een goede beslissing om met elkaar in zee te gaan.

Erg tevreden

Duidelijke, uitgebreide informatie vooraf in een leuk gesprek. Snelle levering, installatie goed uitgevoerd, alles volgens afspraak.

Zonder problemen en netjes afgewerkt

Tussen aanvraag en aflevering alles goed verlopen.

Helemaal Tevreden

Goede informatie verkregen en goed overleg gehad waardoor we met jullie in zee zijn gegaan. Super tevreden met het goed werkende systeem, en de duidelijke app waarop wij de monitoring in de gaten kunnen houden. Mochten wij willen uitbreiden in de toekomst, nemen wij zeker contact op met jullie!

Meedenkend,

Denkt verder mee dan alleen de vraag is. Vriendelijk personeel en vakkundig gelegd in minder dan 1 dag. (13 panelen).

Tevreden

Goede communicatie, en tot mijn verbazing ook een super snelle installatie. 2 weken na de afspraak hebben de vakkundige monteurs de zonnepanelen al op het dak gelegd. Leuke vlotte jongens, en ze hebben de app op m’n telefoon geïnstalleerd en uitgelegd.

Zeer positief en meedenkend

Zeer goede ervaring met Groenwonen. Prima service en een zeer vlotte beantwoording op vragen. Ervaren monteurs.

De installatie ging snel en voorspoedig

We zijn erg tevreden over de heren ze waren beleeft en netjes behalve buiten. De buurvrouw klaagde over peuken die waren neergegooid en hier en daar een dikke puntige schroef achter gebleven op hun oprit. Niet zo fijn voor de wielen.

Erg tevreden

Erg tevreden met groenwonen. Een goede en snelle communicatie met ze gehad. Het plaatsen is ook snel en vakkundig gedaan.

Goede communicatie en prima jongens die ze plaatsen.

De panelen zijn geplaatst zoals afgesproken. Vragen werden ook na het plaatsen goed en telefonisch afgehandeld. De jongens die ze geplaatst hebben waren erg vriendelijk en werkten erg netjes. Top

Wij zijn er blij mee

Afspraken worden nagekomen ondanks het noodweer. Veel regen tijdens het plaatsen van de panelen. Toch volgens de afgesproken tijd gelegd. Over de opbrengst kunnen we nog niet veel zeggen. Als we er een dakvlak bij hebben willen we graag nog wat panelen. Enige minpuntje, als alles van te voren beter was gecommuniceerd, of enigszins bereikbaarheid tijdens vakantie dan hadden de dakramen er niet uit gehoeven. Als bedrijf zeker aan te bevelen.

Zo snel mogelijk geld verdienen en niet op willen draaien voor de eigen gemaakte fouten

Vorig jaar zomer 20 panelen (12 oost 8 west) + omvormer van solaredge laten plaatsen door groenwonen. De gesprekken voorafgaand en de dag van installatie verliepen zeer gemoedelijk. Al vrij snel kwam ik erachter (via tech sites) dat deze installatie helemaal niet optimaal is voor de opstelling zoals boven beschreven. Mijn opbrengst viel namelijk behoorlijk tegen wat achteraf logisch te verklaren is dankzij de informatie van deze techneuten. Dit teruggespeeld bij groenwonen en het enige wat ik te horen krijg is dat het een goed werkend systeem is en dat de opbrengsten zelfs voldoen aan het ''designer'' rapport van solaredge (designer programma wordt gebruikt voor het in kaar brengen van een installatie). Ik kon mij dit niet voorstellen en heb gevraagd om het rapport op te sturen. Deze had ik namelijk niet gekregen bij de offerte. De opbrengst klopt inderdaad volgens het designer rapport, echter wordt meteen op pagina 1 GEWAARSCHUWD dat er een verliesfactor van 6,5% is. Het designer programma houdt dus al rekening met de verliezen waardoor het logisch is dat de verwachte jaaropbrengst aardig overeenkomt met de werkelijkheid. Wat ik hiervan een kwalijke zaak vind is dat de adviseur deze waarschuwing totaal genegeerd heeft en dit niet met mij heeft doorgenomen. Pas toen ik om het rapport vroeg laatst en deze onder ogen kreeg, zag ik dat het rapport al waarschuwde over een verlies van 6,5 % waar ik dus al vanuit ging obv research. Ik heb dit een aantal keren aan hun voorgelegd en het enige wat er gebeurd is dat er een hevige discussie ontstaat en ze mij wegdrukken.

Top bedrijf zeker aan te bevelen.

Vanaf het eerste contact met Groen Wonen en de verdere afhandeling was het allemaal volgens afspraak. Ze zijn bij ons 14-06-2023 geplaatst en zijn er zeer tevreden over. En ook zeer vakkundig personeel! Zeker aan te bevelen.

Betrouwbaar komen afspraken na

Thuis wordt de situatie opgenomen wat zeer prettig is ..ook de offerte heb je dan al De gemaakte afspraken kwamen ze na ..ook tijdens ziekte werd snel een oplossing gezocht. Het is zeker laag drempelig en cerliep vlotjes. Dik te vreden dus.

Prima bedrijf die keurig werk leveren en alles volgens afspraak.

Alles is heel goed verlopen. Je krijgt meteen na het bezoek aan huis een offerte in de mail, de levering van de zonnepanelen gaat zeer vlot en de monteurs leveren prima werk. We zijn zeer tevreden!

Klasse werk afgeleverd.

Van a tot z duidelijke uitleg. Vriendelijk en deskundig personeel. We hebben sinds 2 weken de panelen en deze overtreffen onze verwachting.

Beschadigde dakgoot en dan afgeippeld met 100,-

Onze dakgoot is bij het installeren zonnepanelen voorzien van 2 mooie gaten van een ladder die er door is geramd. Doordat 1 van de dakgoten lek was en deze vervangen is, hebben wij volgens hun maar recht op €100,- omdat ze toch al ' verrot' waren. Na 6 maanden geen gehoor vanuit GroenWonen ondanks vele mails en belpogingen en dan verbaasd reageren als de rechtsbijstansd contact opnemen. Nee, GroenWonen raad ik niemand aan. Fijn als het goed gaat en als je maar snel betaald. Maar daarna is er geen net gesprek mee te voeren.

Doen wat ze beloven!

Klantvriendelijk bedrijf, wordt netjes gewerkt en afgeleverd. Afspraken worden nagekomen, goede uitleg bij vragen

Geweldig, alles tot in de puntjes geregeld

Toppie, leuke club mensen.

Constant teleurstelling

Na de installatie hadden we meteen klachten want 4 van 8 panellen waren in constant schaduw gelegd en niemand noem verantwoord voor zo’n ligging, geen legplan was met ons overgesproken, kabel was ook gelegd door de hele huis en niet binnen verstopt. Na eerste Google recensie van ons we waren gevraagd deze om te verwijderen tegen geloofde dat monteurs kommen panellen verplaatsen met extra kost voor ons. Die ook gebeurde niet , nooit, ik heb 5 keer over een mand gevraagd voor de datum voor zo’n verplaatsing. Ik werd helemaal buiten beschouwing gelaten door de klant service van Groen Wonen! Nooit deze leverancier kunnen we we naar iemand raden!!

Voorbereidingsfase goed in kaart Werk keurig en netjes afgeleverd. Vriendelijk en behulpzaam met de aflevering- downloaden van.

Weg der Verenigde Naties 12

9636 HW Zuidbroek