Zoals het hoort

Een kundige en straight forward bedrijf welke correct communiceren. Je weet van tevoren waar je aan toe bent.

Fijne samenwerking!

Diverse artiesten geboekt voor een cliënt van ons, alles perfect verlopen.

Alles correct en flexibel geregeld

Goede en heldere afspraken en goede communicatie. Alles netjes geregeld. Yes-R heeft een fantastische lezing + performance verzorgd. Hij heeft een boeiende presentatie gegeven en de toehoorders waren zeer onder de indruk. Yes-R is zeker aan aanrader!

Prettig, eenvoudig en duidelijk

Anderhalf jaar geleden heb ik Jannes geboekt en de communicatie was prettig, meedenkend, goed en duidelijk. Ik heb het allemaal als zeer prettig ervaren en het optreden was GEWELDIG!

Altijd super samenwerken!

De samenwerking met Benz gaat altijd super! Goede en fijne communicatie en Boomerang is een top band die ze aanbieden!

prima. Jip is een leuke artiest.

jammer dat hij iets te laat was...

Goede communicatie!

Prima service en snelle reactie op vragen! Thanks Benz Agency! Groet Suustival

Met Benz Agency heb ik kunnen bellen en mailen voor de boeking, maar ook met vragen tussendoor. Kortom, ze zijn goed bereikbaar en je wordt adequaat en prettig te woord gestaan. Zoals het hoort, maar wat in 2024 niet meer vanzelfsprekend is. Het niveau van de artiest, zanger Sven Versteeg, is daarnaast zo goed en zijn optreden zo leuk dat het dit reserveringstraject allemaal waard is! Wij hebben genoten.

Wederom geweldig!

Wederom geweldig geregeld met de boeking via Benz. Tweede keer dat wij Jeroen van der Boom via Benz boeken en vanaf offerte aanvraag tot en met de definitieve boeking geweldig geregeld!

TOP! In één woord i.p.v. in één zin!

Dank Conny, ook voor het advies! Altijd fijn en accuraat met opties en meedenken over pendels van artiesten. Wolter en Xander zijn natuurlijk ook zeeeer prettige artiesten om mee te werken. Dank dank tot de volgende!

Fijn contact & snel schakelen!

Prima ervaring met Benz Agency voor het boeken van BenR. Fijn contact, snel schakelen en geen poespas. Zoals het hoort!

Fijne samenwerking!

Fijn boekingskantoor, overzichtelijke reminders en correspondenties. Dank voor de fijne samenwerking!

Fantastisch

Zoals elk jaar boek ik diverse artiesten bij Benz Agency, en weer is alles perfect verlopen. Ik ben een zeer tevreden klant en wil deze samenwerking tot in lengte van dagen doorzetten.

Een klasse apart

Wat een band. Niet normaal :-). Top muzikanten die de sfeer vanaf de eerste minuut erin hebben. Geweldig! Trio “Roept u maar” heeft er mede toe bijgedragen dat onze gouden bruiloft een feest is geworden met een gouden randje. Voor ons onvergetelijk en met z’n allen een mooie herinnering rijker. Van alle gasten niets dan lovende woorden voor deze drie heren. Chapeau!

Onvergetelijk!

‘Roept u Maar’ maakte het 50-jarig huwelijksfeest van m’n ouders onvergetelijk!

GEWELDIG!!!!

Chris weet altijd een feestje te creëren, hij is een ware entertainer en een fantastische zanger, ik kan hem iedereen aanraden.

Geweldig optreden

Perfect optreden; kort maar krachtig ;) Alle afspraken nagekomen; prima tijdsplanning en communicatie. Kan een optreden van Joel Borelli van harte aanbevelen.

Alles was perfect geregeld

Wij zijn zeer tevreden met de de service van Benz. Van begin tot het eind was alles tot in de perfectie geregeld. Goed contact met de artiest en een geweldig optreden van Davy Keys. Een avond om nooit meer te vergeten.

We zijn heel tevreden

Een heel mooi programma en goede begeleiding

Super leuk en top communicatie

Wat is Renee een leuke zangeres, met een prachtige stem! Super contact gehad met BENZ Agency.

Perfect boekingskantoor

We hebben fijn contact gehad, netjes, tijdig en alles helemaal duidelijk.

Prettig en heldere communicatie!

Heb de communicatie als helder en prettig ervaren, ook snel en vriendelijk.

Top geregeld

De heren waren op tijd en vonden het prima om iets eerder te beginnen. Blij mee, bedankt!

Een hele leuke avond bezorgt voor al onze leden

Het concert met Pater Moeskroen was een groot succes. Wel kon de communicatie af en toe wat beter, omdat reactie soms lang duurde. Voor de rest was er een prima samenwerking.

Top geregeld

Sven Versteeg was top

Velmolenweg 54 B

5404 LD Uden

Over BENZ Agency B.V.

BENZ Agency is een full service artiestenbureau voor het topsegment van Nederlandse artiesten en bands. Naast dat wij het exclusieve boekingskantoor zijn voor diverse Nederlandse artiesten en bands, kijken we ook breder zodat artiesten en events hun beoogde doelen kunnen bereiken. Ons toegewijde team gelooft dat verder denken dan traditionele kaders, in het belang van artiesten en events, het verschil kan maken.