Super optreden en alles top geregeld!

Het was fijn schakelen met zowel het boekingskantoor als de tourmanager. De heren van BenR hebben twee dagen een super optreden gegeven, wat een enthousiaste jongens. Ze hebben ook nog de tijd genomen om met onze Ambassadeurs op de foto te gaan, dit werd echt enorm gewaardeerd. Wij maar zeker ook onze ambassadeurs hebben genoten.

Altijd weer een top samenwerking!

De afgelopen jaren werken wij regelmatig samen met BENZ Agency voor de artiesten boekingen. Goede service, snel contact en top geregeld!

Helemaal top!

Alles perfect geregeld, super aardige gasten en alles is mogelijk

Grandioos

Lekker op tijd aankomen en een zeer enthousiaste show gegeven

Top avond met de DREAMcast band!

Alles is volgens afspraak verlopen. De band stond keurig op tijd klaar om er een gezellig feestje van te maken. Enthousiaste club mensen! Zou zo in de toekomst weer een boeking doen via Benz Agency.

Super avond in Düsseldorf met Trio roept u maar!

Trio roept u maar voelde ons internationale, diverse publiek perfect aan! Van Hazes tot despacito, top avond, handjes in de lucht!

Fijn bureau om mee te werken, goede en open communicatie

Plezierige samenwerking. Snelle reactie op vragen. Heldere informatie en niet te formeel wat het contact leuker maakt. Optreden Joel was top!

Top buro!

Betrouwbare partner voor artiesten boekingen.

Niet veel contact maar contact wat geweest is, verliep zeer soepel!

Niet veel contact maar contact wat geweest is, verliep zeer soepel!

Goed contact, alles goed geregeld

Fijn contact, niet té formeel vind ik fijn. Alles goed verlopen

Top team met een top service altijd weer

Professionals die weten wat hun vak inhoudt.

Zoals altijd tot in de puntjes verzorgd !

Artiesten boek je bij BENZ AGENCY en nergens anders….. alles prima verzorgd !!

Een waar genot om samen te mogen werken met Benz Agency

Afgelopen zaterdag 1 april mochten wij namens Eventonizer het feest organiseren voor TES Installatie uit Prinsenbeek. Het feest was op de boot de Blue Rhapsody te Rotterdam. Omdat het feest op een boot plaats vindt heb je altijd meer zaken te regelen als in een zaal. Dan is het heel prettig om met het Team van Benz Agency te mogen samenwerken. Nooit is één vraag teveel, altijd staat men je te woord op een hele fijne en prettige manier. We hadden via Benz Agency Jeroen van der Boom geboekt, een aanrader voor ieder feest. Ook de samenwerking met Jeroen, tourmanager Sander Buijs en geluidsman Paul Vijnmans verdient alle lof. Men denkt mee met ons en met de klant. Een foto of een lief woord het kon allemaal. Namens TES Installatie en Eventonizer hartelijk dank voor de fijne samenwerking!!!! Bedankt!!!!!

Was allemaal heel goed geregeld zowel verlichting als geluid en Joél natuurlijk.

Met Wim en Rieneke het meeste contact gehad hele sympathieke en fijne mensen om mee samen te werken.. Heel graag tot een volgende keer Wim en Joél. Wij kijken uit naar een volgend optreden van Joél elders!!!

Fijn contact en altijd flexibel!

Heel fijn contact met Job en tot het einde flexibel. Erg fijne samenwerking!

Een prima band die de zaal aanvoelt en speelt om mensen te vermaken

We hebben 2 lustrumdiner-avonden (17 en 18 maart) genoten van Familie de Bruyn. Met 100 gasten per avond in de leeftijdscategorie 45-75 jaar moet je meerdere genres spelen en mensen verrassen. En dat is zeker wat de band kan. Met Medleys tussen de gangen door de songs spelen waar mensen naar hebben gevraagd en na het diner echt los gaan met opzwepende muziek, die mensen aanzet om weer eens flink te dansen. En meezingen, want het waren veel songs uit de jaren '70-'80, maar ook wel actuele nummers. Bovendien bekende Nederlandse nummers die "jong" en "oud" kunnen meezingen: van André Hazes, maar Doe Maar en door naar zelf Goldband. De mannen van de band zijn (binnen de gemaakte afspraken) flexibel, denken mee en zorgen dat het feest ook een feest wordt. Geen grote eisen, professioneel, benaderbaar en ze voelen aan wat de mensen en het feest nodig heeft. Nog een avond op 24 maart te gaan... en weer 100 enthousiaste gasten. Goed gedaan !

Prettige vriendelijke mensen en snel geholpen

Helemaal top!

Fijne en snelle samenwerking, dmv boekingsformulier ook meteen alles duidelijk op papier!

No-nonsens!

Mooi bedrijf waarop je kunt vertrouwen. No nonsens mentaliteit, ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! Jany Goirle

Benz Agency maakt beloften meer dan waar

Fijne communicatie en samenwerking. Meteen een goede klik met het team. Doen wat ze beloven en nog veel meer.

Goed geregeld

Positief, meedenkend

Fijne communicatie!

Met Benz Agency is de communicatie altijd snel en prettig. Ze schakelen snel en niks is te gek. Ze luisteren naar je wensen en denken erg goed mee. De samenwerking krijgt van ons een 10!

Geweldig sfeer makers.

We hebben een fantastische avond gehad, het bedrijfsfeest werd pas echt leuk toen Pascal als verassing de avond afsloot. Top DJ die de hele avond lekkere muziek draaide. Volgend jaar weer!!

Fijn contact met kundig advies

Voor personeelsfeest DJ én zanger geboekt. Binnen budget en perfect passend bij ‘onze’ mensen. Last minute nog kunnen overleggen over een rol van de DJ tijdens het spel-onderdeel, omdat we onverwachts een zieke hadden. Techniek volgens afspraak opgebouwd en op maat voor de locatie.

Leuke collega’s!

Het contact is altijd prettig en snel! Hans de Jonge Tok Producties

Velmolenweg 54 B

5404 LD Uden

Over BENZ Agency B.V.

BENZ Agency is een full service artiestenbureau voor het topsegment van Nederlandse artiesten en bands. Naast dat wij het exclusieve boekingskantoor zijn voor diverse Nederlandse artiesten en bands, kijken we ook breder zodat artiesten en events hun beoogde doelen kunnen bereiken. Ons toegewijde team gelooft dat verder denken dan traditionele kaders, in het belang van artiesten en events, het verschil kan maken.