Helder en vakkundig!

FIT Real Estate is een vakkundig bedrijf met fijn personeel. Communicatie is altijd helder en gemakkelijk verlopen. Het personeel is kundig en gaat netjes te werk. Afspraken worden nagekomen en het werk is uitstekend opgeleverd! Ontzettend tevreden met het resultaat van onze woning. Ik zal FIT Real Estate aan iedereen aanbevelen!

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Uitstekende communicatie, hoog afwerkingsniveau!

Mijn ervaring met FIT Real Estate is dat we te maken hebben met een fantastisch bedrijf met werknemers die kundig en gemotiveerd zijn. Ze denken met je mee en komen met voorstellen waar je nog niet aan hebt gedacht. Dit geldt voor de mensen op kantoor en op de werkvloer. De altijd duidelijke communicatie zorgde dat we wisten wat er gebeurde en dat we wisten waar we aan toe waren. Alles was goed georganiseerd en was ruim binnen de tijd opgeleverd. De werknemers hebben voor een huis gezorgd van hoge kwaliteit waar we trots op mogen zijn!

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Torenallee 20