Goede ervaring, mooie trap

De dichte eiken trap was netjes gemaakt en vakkundig geïnstalleerd.

Klantvriendelijk en perfecte kwaliteit

Mijn wensen waren niet alledaags, een degelijke trap bij mijn boot, weerbestendig, antislip, bordes en leuningen waardoor ik veilig, ook met de handen vol aan en van boord kan stappen. Er is goed meegedacht en het eindresultaat is ernaar. Top. Heel erg tevreden!

Top service en kwaliteit

Net en betrouwbaar bedrijf

Ze hebben de trap ingemeten en geplaatst. Er word mee gedacht in oplossingen. Ze leveren mooie producten en ze werken netjes

Vakkundige plaatsing

Trap was iets hoger door andere hoogte maat van de nieuwe vloer. Vakkundig opgelost en je merkt er niks van. Trap is super

Geweldige service!

Ontzettend goed geholpen vanaf het eerste moment. Super klantgericht en flexibel (ook toen het net even allemaal anders werd dan eerder door onze aannemer gecommuniceerd). De trap is perfect geplaatst door Richard!

Weleens moeilijk telefonisch te pakken te krijgen. Maar prima werk afgeleverd.

Heel goed

Prettig en vriendelijk geholpen , we kunnen weer veilig de trap op

Prijs kwaliteit is uitstekend

Zeer snelle levering en montage van een halve slag trap. Ook de montage verliep zeer vakkundig.

Zeker tevreden!

Binnen de kortste en in de drukste tijd van het jaar 'december' hebben CPI trappen een prachtige trap kunnen leveren en installeren. Wij zijn erg blij en super tevreden met de samenwerking! En raad ik ze iedereen aan.

super ,top netjes gemaakt

super netjes werk geleverd en gezellig samen opgebouwd, helemaal top

Goede communicatie, en een goed eindresultaat!

Zeer klantvriendelijk, en komen afspraken na. Meten netjes in, en maken een perfecte trap op maat!

iS ZEER GOED

IK heb nu een heel mooie trap de afspraken werden netjes na geleefd

Zeer goed geholpen

Onlangs onze trappen laten vervangen. hierbij zijn we goed geholpen en geadviseerd, met als resultaat 2 mooie trappen.

Zeer vakkundige montage van een schitterend gemaakte trap.

Erg prettig contact tijdens het gehele proces, van uitzoeken tot oplevering. Zeker een aanrader. Onze complimenten.

Uitstekende service en maakt verwachtingen waar

Wij waren met spoed naar een trap op zoek, vanwege nare ervaringen met een andere leverancier. CPI trappen leverde met spoed eerst een noodtrap en kort daarna de definitieve trap, zodat we veilig konden verbouwen en tijdig verhuizen.

Simon Stevinstraat 6

3291 CA Strijen