Goede betrouwbare aannemer die afspraken nakomt

Professionele aannemer met goed en betrouwbaar personeel, netjes gewerkt en snel. Ruimen ook de rommel erna op en leveren schoon op.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Onderhoud/service

Fijne flexibele betrouwbare bouwpartner

Wij, een grote keten, hebben in korte tijd samen met Amflex een groot aantal winkels uitgerold. Hierin waren zijn zeer professioneel en flexibel. Er werd snel en netjes gewerkt en de verwachting die geschapen werden zijn altijd waargemaakt.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Onderhoud/service, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Meedenkende aannemer die afspraken nakomt!

Deze aannemer amflex na mijn eerste ervaring stipt op nr 1 gezet. Ondertussen 1 ontwikkeling 2 verbouwingen en 1 nieuwbouw project met amflex mogen doen. Mijn conclusie is dat amflex: - afspraken nakomt. - niet de jackpot rekent, maar realistische prijzen hanteert. - persoonlijke aanpak heeft. - meedenkt in processen die misschien voor de klant onbekend zijn, en daar hun netwerk voor deelt.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand, Onderhoud/service, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Super ervaring, van begin tot eind!

Een verbouwing kan een enerverende en vermoeiende periode betekenen. Maar niet als je met Amflex in zee gaat! Ik ben ontzorgd van begin tot einde! Ze zijn zeer professioneel, accuraat en verstaan hun vak. Ik kijk terug op een mooie periode, met een droomhuis als resultaat.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Betrouwbaar en prettig om zaken mee te doen

Geheel vakkundig en volgens afspraken onze verbouwing gerealiseerd. Denken goed mee voor een mooi eind resultaat. Zijn zeer tevreden over het team wat bij ons heeft gewerkt! Vakmannen die hun werk verstaan. Als het spannend wordt, wordt de rust bewaard en wordt er meegedacht om een oplossing te vinden. Wat ik ook zeer waardeer is dat ze net een stapje meer zetten dan was afgesproken. Goed werk! Dit bouw/aannemingsbedrijf is een absolute aanrader! Kortom betrouwbaar en prettig om zaken mee te doen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Venkelbaan 31

2908 KE Capelle aan de IJssel