Heel goed!
Ik kwam in eerste instantie bij het kozijnenhuis in Groningen uit omdat zij een handige budgetplanner op de website hebben. Dat hielp mij enorm want ik had nauwelijks kennis van de branche en de moderne mogelijkheden. Er moesten bij mij in totaal 7 kozijnen in verschillende groottes worden vervangen.
Een afspraak met de verkoop was snel geregeld en het bezoek aan huis verliep erg prettig. Op basis van wat ik wilde werd er vanuit de beschikbare producten en expertise heel goed en deskundig meegedacht. De keus viel o.a. op kunststof in 2 klassieke kleuren, "traditionele ramen en verbindingen", en relief. Glas: HR++. Hierdoor passen die nieuwe kozijnen zo goed mogelijk bij het bestaande.
Eerder dan gedacht konden de kozijnen worden gemonteerd. Ze hebben hun eigen team, en ook hier valt op dat ze met kennis van zaken nieuw met oud weten te combineren. In een oud huis stuit je altijd op problemen, maar alles werd binnen de geplande tijd opgelost. Stof en rommel is niet te vermijden, maar er werd met respect en aandacht voor mijn huis en inboedel gewerkt. De overlast werd tot een minimum beperkt. Alles werd na afloop netjes opgeruimd.
Het eindresultaat is in alle opzichten geweldig! Mooi geplaatst, geen tocht meer, lekker warm, en het dempt ook geluiden erg goed. Wat in de bouw bijzonder (uniek) is: ze zijn telefonisch goed te bereiken en/of bellen altijd terug!!! Ik ben erg tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen!