Veel persoonlijke aandacht tijdens de behandeling.
Trekken van een verstandskies. (Bijna) niets gevoeld.
Alles prima in orde.
Afspraak maken en behandeling als prettig ervaren.
Prettig
professioneel en daarnaast hartelijk
Betrouwbare tandarts, vakkundig, komen hun afspraken na. 3 punten ter verbetering: De informatievoorziening is wat summier, er wordt niet veel toegelicht, tenzij je er om vraagt. Verder vond ik het niet positief dat de mondhygiëist mij wilde gaan behandelen met koud water, terwijl ik uitdrukkelijk heb afgesproken, en dat staat ook geregistreerd, dat dit alleen met verwarmd water gebeurt ivm eerdere pijnklachten. Er werd zelfs ligt aangedrongen, ondanks mijn opmerking hierover, dit toch maar te accepteren. Is alsnog opgelost. Advies is om de voorkeuren van de patiënt te respecteren. Laatste punt: in de email ivm deze enquete wordt aangegeven: "Uw antwoorden worden anoniem behandeld. " Vervolgens wordt mij gevraagd om mijn voornaam, plaatsnaam en email adres in te vullen. Dat is niet correct.
Tandarts is rustig, dringt niets op en naar mijn mening erg kundig.
Goede adequate , serieuse behandeling, geen lange wachttijden. Nemen de tijd voor je. Op gemak gesteld.
Door zowel de mondhygiëniste als de tandarts fijn geholpen bij de halfjaarlijkse controle. Het is fijn als er wordt gezegd wat er gedaan wordt en wat de volgende stap is of wat de bevindingen zijn.
vriendelijk goed en rustig tijdens de behandeling prettige assistente
Merel van Doeveren is een professional, vriendelijk, deskundig.
Fijne tandarts
Professioneel
Vanaf het maken van de afspraak tot en met de behandeling is het contact prettig en professioneel. Beter kan bijna niet.
Fijn dat je op het tijdstip van de afspraak geholpen wordt en dat er altijd gevraagd wordt naar je algemene welzijn. De wachtruimte en behandelruimte zien er verzorgd en schoon uit.
Het was maar een kort controlebezoekje. Niets op aan te merken.
Altijd vriendelijk ontvangen. Professioneel.
Al meer dan 35 jaar bij dezelfde tandarts zegt genoeg.
Heb je een paar keer een tandarts gaat deze weer weg om ergens anders te gaan werken! Laatste tandarts mevr. Tan was top voelde me op mijn gemak, maar is alweer weg. Andere tandarts ook goed maar het is knap vervelend elke keer een andere tandarts.
Hartelijk dank voor uw feedback. Ook wij vinden het vervelend dat er regelmatig een wisseling plaats vind onder de tandartsen. Het liefst wil je een jarenlange verbintenis met de tandarts. De tandartsen werken op ZZP-basis en helaas lukt het niet altijd om ze vast te houden binnen de praktijk. Wij hebben nu een goed team en wij gaan ervan uit dat dit ook voor de langere termijn zo blijft. Met vriendelijke groeten, Team Tandartsen Bilthoven Noord
Een heel goede ervaring. We zijn daar ook niets anders gewend.
goed overleg wat de wensen zijn en die ook in de behandeling zetten
De tandarts en assistente zijn erg vriendelijk en rustig wat mijn meiden van 11 en 9 erg fijn vinden. Naar de tandarts gaan zal nooit een hobby worden maar het maakt het met hun zeker fijner.