Een snelle en prima afhandeling en professionle plaatsing, voor een uitstekende prijs.

Na eerste contact en vrij snel een juiste oplossing en aanbieding voor het juiste aantal zonne panelen werd de koop afgerond en uiteindelijk 3 weken na bestelling werden de zonnepanelen geinstalleerd en aangesloten op het elektriciteits netwerk en werkend aan het einde van de dag.

uitstekende kwaliteit panelen.

In de overeenkomst is bevestigd dat ik panelen van 395 Wp zou ontvangen. Zonder meer kosten zijn panelen van 405Wh geleverd dus meer opslag capaciteit. Het zelfde is gebeurd met de omvormers kreeg automatische update van de omvormers naar de IQ8 plus zonder meerprijs. Alle 17 panelen is gerealiseerd binnen 1 werkdag netjes geïnstalleerd en overige restafval netjes opgeruimd.

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

Doen wat er beloofd is, verder geen poespas

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

Goede service. Komen de afspraken na. En de monteurs denken goed met je mee leveren zeer goed werk af en gaan pas weg als alles werkt

Top service

Goede communicatie doen wat ze zeggen. Prima after sales.

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

Zeer goed te spreken over opwekken.com

Ten eerste Heel goed geholpen door Jimmy van opwekken.com. Hij heeft goed uitleg gegeven over de zonnepanelen en verschillende offertes gemaakt naar wat m’n wensen waren. Prettig gecommuniceerd. En wat de afwerking betreft van de zonnepanelen is ook heel goed gegaan, prima vakmensen hebben hard en heel netjes gewerkt. En meegedacht over het beste en voor mooiste resultaat.

Goed en zorgvuldig

Goede en vakkundige mensen een echte aanrader

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

Proces verliep snel. Na gesprek waren de panelen met omvormer binnen anderhalve week geplaatst en ge

Snelle en nette levering van de panelen. Goede uitleg over alle vragen en ook nadien nog telefonisch gecontroleerd of de panelen en de app goed werkten

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

Prima bedrijf, komen afspraken na!! De medewerkers hebben alles goed en duidelijk uitgelegd.

Prima, duidelijk/ snel/ kundig en vooral zeer vriendelijke medewerkers.

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

Geweldig personeel en snelle service

Tegemoetkoming Meedenken over jouw voorstellen Vakkundig en keurig personeel Behulpzaam aan de telefoon Ik heb alleen maar goede ervaring en kan opwekken ten sterkste aanbevelen.

Prima installatie

Ik ben met de aanschaf, schouw, installatie (24/4) en afwerking prima geholpen. Sahin heeft bij schouw prima uitleg gegeven. Wel kan er bij opwekken.com meer aandacht besteedt worden aan de interne communicatie. Daar zat in het proces even een hickup. Prima opgelost door Sahin.

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

het contact met Opwekken.com is een goede ervaring geweest

Altijd opvolging van de afspraken en voldoen aan de toezeggingen perfect. binnen de verwachte levertijd is alles geïnstalleerd. En alles werkt perfect!

Vlotte maar chaotische afhandeling

Door diverse kantoren waar niet altijd goed intern werd gecommuniceerd, hadden we twee verschillende offertes. Dit lag ook deels aan onszelf. Blijkbaar was er bij 1 iets vergeten. Toen het eenmaal liep ging het veel soepeler, binnen 3 weken was alles geregeld. Heel fijn, kwalitatief goede zonnepanelen voor een redelijke prijs!

Prima!

Prijs / kwaliteit verhouding is in orde, evenals de levertijd!

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

Goed geregeld en goede prijs

Snel gemonteerd Goed personeel Goed gedaan Nu elke dag zon

Snel en professioneel werk

Ik ben erg tevreden. Het opstellen van een offerte, inspectie en installatie verliepen allemaal zonder problemen en tijdig.

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

Prima, zowel telefonisch als de montage

Goede voorlichting telefonisch , snelle levering en prima montage.

Erg tevreden!

Vanwege vervelende ervaringen met andere aanbieders waren de verwachtingen niet erg hoog. Dat bleek dus nergens voor nodig. Vanaf de opname tot aan de oplevering boven verwachting! Goed advies, goede en nette montageploeg en binnen 4 weken de panelen op het dak en nog voor een goede prijs ook. Kan niets anders dan opwekken.com aanbevelen!

Positieve ervaring.

Goede en vriendelijke service bij de installatie van de panelen. Welwillend voor het beantwoorden van vragen.

Erg tevreden, snel geleverd,

Binnen 3 weken na het eerste telefonische contact lagen onze zonnepanelen op het dak, sympathieke mannen hebben het netjes geplaatst .ook de naservice was top, hulp bij de app, telefoontje week erna of alles naar tevredenheid was.

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

Snelle levering en goed uitleg.

Alles verliep soepel. Binnen 2 maanden lagen de panelen netjes geïnstalleerd op mijn schuur. Zeer tevreden!

Een positieve ervaring

Na een zorgvuldige voorbereiding werd het installatie werk snel en netjes uitgevoerd. In een ochtend had ik een goed werkend systeem doordat zowel het werk op het dak als het elektrisch gelijktijdig werd uitgevoerd. Als afsluiting een goede uitleg hoe het systeem te monitoren.

Zeer goede service

Zeer goede service en heel snel lagen de panelen op het dak.

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

Fantastische organisatie die al zijn beloftes nakomt

Binnen 2 weken na de schouw en binnen 1 week na tekenen contract zijn de zonnepanelen op mijn dak geïnstalleerd. De zonnepanelen werden op het dak bevestigd door gespecialiseerde installateurs. Het bleek bij installatie dat het dak niet helemaal in orde was en een lekkage kon ontstaan. Een kleine reparatie werd gedaan, waarvoor geen extra kosten in rekening zijn gebracht. De elektricien was ook zeer professioneel en installeerde de elektra aansluiting op mijn slimme meter. Na afloop hielp hij mij ook om de "Enphase" App op mijn telefoon te zetten. Hij vertrok niet eerder tot het werkte en ik de zonne-energie kon uitlezen. Binnen een halve dag was alles geïnstalleerd. Dezelfde dag heb ik mij aangemeld als energie leverancier en de volgende dag kreeg ik al de bevestiging van Liander en de daarop volgende dag kon ik in de App van Vattenfall al mijn opgewekte energie aflezen en werd zichtbaar wat gesaldeerd werd. Inmiddels ben ik 3 weken verder en ben zeer tevreden over deze organisatie. Met mij zijn tegelijkertijd twee buren geïnstalleerd en ook zij zijn heel tevreden. Ik kan Opwekken.com zeer aanbevelen.

• Hoe heeft u de deskundigheid van Opwekken.com ervaren?

Geweldig team vakmensen en nette werkers.

Geheel volgens afspraak en met duidelijke uitleg vooraf over de te verrichten werkzaamheden uitgevoerd , na installatie en in bedrijfstelling uitleg en hulp met de app en s’middags later nog telefonische instructies voor aanmelding/wijziging bij de instanties.

Parkstraat 83

2514 JG Den Haag

Over Opwekken.com

Zon levert een van de goedkoopste vormen van energie. Opwekken.com helpt haar klanten hier slim van te profiteren. Dag in, dag uit staan al onze collega’s voor u klaar om u verder te helpen in het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Echte duurzaamheid zit in een eerlijk advies en een duurzame relatie met elkaar. Met alle kennis en expertise in huis gaan wij voor u aan de slag en garanderen wij een transparant en eerlijk advies met de beste service en voorwaarden. Missie: Simpel. Eigen zonne-energie opwekken voor al onze klanten onder begeleiding van een persoonlijke adviseur. U ontvangt van ons volledige ondersteuning vóór en ná de installatie. Kom niet voor verrassingen achteraf te staan, ontvang transparante voorwaarden en fulltime service en support zowel telefonisch als per mail. Verduurzaming voor ieder geschikt dak, onder de beste voorwaarden en met de beste oplossingen voor ieder klantprofiel. Daar gaan en staan we voor. Visie: Duurzame energie voor iedereen en een duurzame relatie met iedere klant. De enige toekomst is een duurzame toekomst.