Na het plotseling overlijden van mijn vriend ben ik zeer goed begeleid door Jan Merk. Er was veel persoonlijke aandacht en geduld. Hij nam de tijd, dacht mee over de uitvaart en de advertentie. Alles was heel goed verzorgd. Er werd mij veel uit handen genomen wat fijn was in deze moeilijke situatie. Ondanks het grote verdriet was het een waardig en mooi afscheid van mijn vriend. Bij deze nogmaals bedankt voor alles.
vanaf het begin zijn we goed geholpen. op een vriendelijke en correcte manier geholpen. Ook mocht je zelf veel dingen doen. Verder werden we overal van op de hoogte gebracht over wat er allemaal nog in de toekomst op ons af kwam. Personeel is heel vriendelijk. De hulp heeft ons goed geholpen.
Ik ben zeer tevreden over hoe Bernadette ons heeft bijgestaan. Samen met haar mijn mem verzorgd, bijzonder om te mogen doen en het was ook echt respectvol. Wat we graag wilden was ook allemaal mogelijk en dat gaf ons een rustig gevoel in een verdrietige periode. Het voorstellen om de rouwkaart in paarse letters te doen vond ik erg fijn, de kaart werd zo nog specialer. En vanzelf de prachtige kerstbal met de tekst en naam van mijn mem die zij nog kon regelen vond ik zo lief, bijzonder mooi en zeker attent van haar. Het afscheid en de begrafenis is gegaan hoe we het in gedachten hadden.
Jan Merk heeft ons goed geholpen met het afscheid van onze opa, hij nam ons veel dingen uit handen wat natuurlijk erg fijn is in deze situatie. Het “gewone” klantcontact ervaarden wij als zeer prettig.
De uitvaart van mijn man en onze papa werd begeleid door Dave (geassisteerd door Ada). Onze dochters (8 en 5 jaar oud) en ik hebben de aanwezigheid van Dave (en ook Ada) als warm en betrokken ervaren. Ondanks de heftige situatie. Dave vulde onze ideeën 'van nature' heel mooi aan. De rouwkaart (en later advertentie) die hij heeft ontworpen schoot recht het hart in. De aandacht voor onze dochters was geweldig. Ze werden overal in betrokken en gehoord. Tijdens de evaluatie verwoordde onze oudste dochter het als volgt: 'Dave is echt heel lief he mama en die andere vrouw, die er nu niet bij was, ook. Gaan we hen nu nooit weer zien?'. Ik heb het gevoel gehad dat we het echt samen hebben gedaan. Veel ruimte voor eigen inbreng. Dave vulde aan én hield in de gaten dat we niets vergaten. Op deze manier hebben we een uitvaart kunnen organiseren die warm, liefdevol, respectvol en waardig was (én strak georganiseerd). We denken er regelmatig met een warm gevoel aan terug en hadden, met de kennis van nu, niets anders gewild of gedaan. Ook van aanwezigen en overige betrokkenen hebben we vele complimenten ontvangen over de uitvaart en de dienst. De hele situatie is zo verdrietig en heftig. Wat is het dan fijn dat je met een goed gevoel terug kunt kijken op een waardige uitvaart/ eerste rouwweek / uitvaartdienst.
Zeer goed begeleid, Dave heeft ons echt heel goed bijgestaan en met ons mee gedacht. Zeer tevreden en ook nadien veel oog voor detail en persoonlijk verhaal. Van te voren alles doorgesproken, en er waren geen verrassingen.
Betrokken hulpverlening, altijd goed bereikbaar. Kwaliteit geleverd. Ook nazorg gesprekken waren goed Kortom zeer tevreden
Persoonlijke aandacht, alles tip top in orde! Een pluim voor het personeel, maar ook voor de organisatie met aandachtspunten en praktische tips!
Fijne samenwerking, meedenkend, tijd nemen , goede service Zeer tevreden dat de laatste eer, Nieboer heeft ingeschakeld. makkelijk contact te krijgen via mail app op telefoon
Ondanks de verdrietige gebeurtenissen zien wij terug op een heel mooi verzorgd afscheid. Alles was keurig verzorgd, de begeleiding was heel erg goed en de uitvaartverzorger gaf waardevolle informatie en tips waar we als familie veel aan hadden. De ondersteuning voelde vertrouwd en warm.
ik was zo blij dat ze me alles uit handen hebben genomen zeer goed geregeld en ook met het aandragen van oplossingen, ik wil ze bij deze zeeer bedanken voor de goede zorgen
Netjes, rustig,tijd nemend.volgens afspraak werken. Professioneel
goede begeleiding met alles
Een hele fijne begeleiding en verzorging! Er wordt heel goed met je mee gedacht over de uitvaart.
Erg betrokken en denken overal aan. voelt erg vertrouwd, alsof het familie is. Ook bij vragen, weet het personeel te beantwoorden of te regelen. Als er iemand sterft, ben jezelf niet in staat om te denken, zij regelen alles, van a tot z. Top personeel! Het is hun nooit teveel.
Ik kan niet anders zeggen dat de verzorging van de uitvaart voortreffelijk ging. Ze waren snel aanwezig met bescheidenheid en empathie bij het afleggen . Op een rustige manier gingen alle handelingen van kist tot bedankkaart snel , adekwaat en vriendelijk. Wij hebben dat als steun ervaren .
Kundig, vriendelijk, behulpzaam en doortastend...Net even dat stukje extra!
Jan Merk heeft ons prima begeleidt en ontzorgt na het plotseling overlijden van mijn vader. Kwam afspraken na. Nu twee keer Nijboer ingeschakeld en twee keer tot volle tevredenheid.
De familie is jullie erg dankbaar. Wij konden het gemis en verdriet toe laten terwijl jullie alles zeer goed hebben geregeld. Met name het directe contact persoon Jan Merk. Hij was dag en nacht bereikbaar, zeer vriendelijk en behulpzaam. Met een lach en een traan heeft hij ons er door heen geholpen. Ook zeker niet te vergeten de 2 vriendelijke mensen die mijn man/Heit/pake/oerpake klaar gemaakt hebben voor zijn laatste reis. Heel erg bedankt!
Wij zijn zeer tevreden over het contact met de bode ,de voor bereiding en begrafenis van onze moeder.
Nijboer weet de persoonlijke aanpak op een hele goede manier te koppelen aan een professionele aanpak van de uitvaart en alles wat daaraan voorafgaat. Groot compliment in deze voor onze contactpersoon Allard
Mijn ervaring was zeer goed. Voelde ons begrepen in onze wensen . Hele fijne vriendelijke bode
Ik ben van A tot Z goed begeleid in het hele proces. Ik werd overal bij betrokken en er werd met mij meegedacht. Ik heb de dag van de uitvaart zelf als zeer prettig ervaren. De nazorg, waarbij men nog even achteraf langskomt, was voor mij een mooie afsluiting om het hele proces af te ronden. Alles was boven mijn verwachting.
Onze waardering is groot voor wat jullie voor ons gedaan hebben. Ondanks de situatie hebben we het met een fijn en goed gevoel kunnen afsluiten dankzij jullie. Namens ons allemaal hartelijk dank.
Tillewei 11 A
9289 HB Drogeham
"Een herinnering voor het leven" Nijboer Uitvaartzorg stelt alles in het werk om een betekenisvolle uitvaart te verzorgen, voor iedereen. Van een klassieke uitvaart tot een uniek event met een superpersoonlijke touch; alles is mogelijk. We zijn al jarenlang toonaangevend, onafhankelijk en een vertrouwd gezicht in Friesland. Van Drachten tot Dokkum; wij staan u graag bij, dienstbaar en integer.