Buitengewoon klantvriendelijk en laagdrempelig

We zijn superfijn geholpen door Gijs bij de aankoop van onze mini Countryman, met een bakje koffie en uitgebreide hele fijne uitleg van de auto. Heel erg bedankt Gijs

Het is een feestje om bij STA een auto te kopen

Wat een fijn team bij STA ! Vanmiddag mijn prachtige Mini Cabrio mogen ophalen. Dankjewel Gijs en Xavier voor jullie uitstekende begeleiding. Hele fijne communicatie en alles tot in de puntjes geregeld zoals besproken. Zo maken jullie van een auto kopen een echt feestje.

Wat een super bedrijf

Deze broers weten echt alles van bmw en mini. De passie en de liefde voor het merk zie je terug in hoe gastvrij deze heren zijn . Ze hebben ons aan een geweldige 535i geholpen. Ben er zeer content mee. Bedankt jongens ga vooral zo door en ik raad jullie zeker aan.

Eerlijk en professioneel bedrijf!

Heel blij met onze aankoop. Mooi bedrijf waar eerlijkheid en service voorop staat. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, tot aan het 'uitpakken' van je auto. Super leuk gedaan!

Snelle en transparante werkwijze

Fijne en snelle afronding van de koop. Transparante voorwaarden en alles volgens afspraak geleverd. Prima!

Goed en snel geholpen

Wat een top bedrijf met top mensen

Zeer netjes behandeld en goed geholpen met de nieuwe auto

Topteam

Zeer goede planning voor onderhoudsbeurt van mijn mini. Wat een service.

Aankoop zeer prettig verlopen

Vorige maand een auto gekocht bij Schalk Trading Automotive. Vanaf het eerste contact tot en met de aflevering goed en ontspannen contact gehad. Zeer vriendelijk, gezellig en competent personeel!

Prettige ervaring met vakkundige heren!

Joeri en Xavier zijn duidelijke BMW dieren. Hebben veel kennis van zaken en kunnen het goed uitleggen en toelichten. We zijn goed geholpen in onze zoektocht naar een supergave Mini!

Zeer goed geholpen

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop we zijn geholpen, jullie zijn zeer vriendelijk en leveren goede service.

Hele leuke Mini Countryman gekocht!

Leuk jong bedrijf, met spontane, welbespraakte kundige eigenaren. Leuk geholpen. Heel blij met mijn aankoop.

Erg goed geholpen met de verkoop van mijn bmw!

Erg goed geholpen met de verkoop van mijn bmw!

Prima service, klant gericht

Fijn jong team van verkopers met verstand van de auto's

Uitstekende Service

Ik ben erg goed geholpen met de import/aankoop van een nieuwe auto. Bedankt mannen!

Prachtige BMW 5 serie gekocht

Perfect geholpen door enorm klantvriendelijke mannen. Goede inruilprijs gekregen en heldere en duidelijke communicatie van begin tot eind. Betrouwbaar, klantvriendelijk, goede service en hebben mooie auto’s staan.

Professioneel en gemoedelijk!

Vriendelijk en vlot geholpen. Uitstekende communicatie en service. Informeel en vriendelijk maar correct en professioneel.

Prettig en laagdrempelig contact! Mensgericht.

De BMW I4 via Schalk aangeschaft bevalt meer dan goed. Prettig en laagdrempelig ‘geserviced’ door de gebroeders Schalk. Veel potentieel in deze ondernemers om nog meer toegevoegde waarde te leveren aan hun klanten.

Gewoon een goed en op service gericht autobedrijf

Na een zeer negatieve ervaring bij een officiële bmw-dealer, heeft Schalk Trading mij laten ervaren dat er nog autobedrijven bestaan die echt begrijpen wat service verlenen betekend voor een particulier klant.

Super fijne ervaring. Eerlijkheid en duidelijkheid staan bij de mannen op de eerste plaats. Ze komen hun afspraken na.

Ongedwongen sfeer, eerlijke beleving, prachtige auto’s

Complimenten op alle fronten! Informeel ontvangen, omringd door mooie auto’s een niet van nieuw te onderscheiden 530e touring uitgezocht. Afspraken werden nagekomen en de auto is prachtig! Feestelijk afgeleverd met de aandacht zoals een dergelijke aankoop deze verdient! Het genieten kan beginnen…

Vanaf het eerste bericht via whatsapp tot aan de aflevering van de auto super geholpen door deze jongens. Wat een prachtig, gezellig bedrijf. Super service Bedankt!

Mooie auto gezien op de website, afspraak gemaakt voor proefrit. Bij aankomst voel je je zeer welkom en na een kort gesprek een proefrit gemaakt. Na de proefrit waren we er samen snel uit en de auto gekocht. Bij het ophalen van de auto zeer uitgebreide uitleg gekregen. zou zeker weer een auto kopen!!

Service met de hoofdletter S

Wij hebben hier onlangs een zakelijke auto aangekocht. Van de eerste kennismaking, de begeleiding met advies onderweg tot aan de aflevering; Dit is absoluut een bedrijf waar ik iedereen aan zou raden een auto aan te kopen. Het team heeft verstand van zaken, dragen gepassioneerd hun kennis en kunde uit en hebben veel plezier in hun vak. Joeri, Xavier en team, ga vooral zo door, jullie zijn toppers met een deskundig topteam! Bedankt voor alle hulp en tot de volgende BMW/Mini

Super tevreden met alle snelle antwoorden

Zeer net bedrijf dat je helpt de juiste auto te vinden. Altijd bereikbaar en altijd snel antwoord. Keurige aflevering.

De Waterman 3

4891 TL Rijsbergen

Over Schalk Trading Automotive

Bij Schalk Trading Automotive koop of lease je de nieuwe of gebruikte BMW, Mini of ander mooi automerk zoals jij ‘m wil. Op een fijne en faire manier.