Mini aankoop, maxi aanrader

Na een tijdje online oriënteren hadden we een duidelijke voorkeur voor een mooie Mini Clubman bij Joeri en Xavier. Vanwege de auto én vanwege de aantrekkelijke website, fotografie en reviews. We maakten een afspraak en gingen kijken. Persoonlijk ontvangst en alles keurig geregeld. Kijken werd al snel kopen en sindsdien zijn we de koning te rijk met onze Mini. Een maxi aanrader!

Zeer fijn geholpen!

Had bij Schalk een Mini gekocht, was er na tijdje toch niet heel blij mee…. Na een gesprek en bak koffie een zeer fijne en echt goede oplossing gezocht waar beide partijen tevreden mee waren. Ik heb nu andere Mini gekocht bij Schalk. Echt zeer tevreden en blij mee!! Mannen bedankt voor de echt hele fijne samenwerking!

Na 1 jaar zoeken naar onze droomauto uiteindelijk gewoon bij Schalk Trading Automotive. Zondags proefritje kunnen rijden wat ideaal is en deal snel gesloten. Super meegedacht er waren een paar kleine puntjes maar die werden mooi opgelost. Goede prijsverhouding en super mooie auto met veel opties en weinig kilometers. Wij raden de broers schalk zeer aan. Zeer grote passie voor het merk BMW. Nogmaals bedankt voor de goede ontvangst de proefrit op zondag de mooie deal en de zeer leuke aflevering. Tot de volgende keer.

Top service

Top service Van a to z Vriendelijk

Super fijn !

Super leuk geholpen . Twee leuke broers je voelde heel welkom en hard werkend . Kan iedereen aanraden om hier een auto te kopen . Ga zo door en de cappuccino was heerlijk . Dikke 10 voor jullie .

BMW530E

Mooi bedrijf van de gebroeders Schalk Trading Automotive. Leuke ontvangst en zéér professionele service. Heren nog maals bedankt voor de goede service

Uitstekkend geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto

Gastvrije & betrouwbare autoverkopers

Net bedrijf

nette jongens hele juiste drive en alles klopt wat ze zeggen doen ze

Heel goed behandeld

Hele aardige mensen, prijs is conform de huidige markt

Prima bedrijf !

Alles volgens afspraak en tot in de puntjes verzorgd.

Super geholpen door fijne mensen

Ze doen wat ze beloven

Super begeleiding en advisering bij de aankoop van onze auto.

Wij zijn bij de zoektocht en uiteindelijke aanschaf van onze nieuwe auto super begeleid en geadviseerd door de heren van Schalk Automotive. Onze volgende auto gaan we sowieso weer bij hen zoeken en vinden. Super service en een ongedwongen sfeer.

Vriendelijk en servicegericht bedrijf met een grote passie voor de Min en BMWi

Wij zijn in onze zoektocht naar een Mini heel goed, vlot en vriendelijk geholpen waardoor we een hele mooie cooper S, bomvol met alle denkbare opties hebben gekocht. Deze is keurig en volgens afspraak geleverd. De passie voor mooie auto's is duidelijk terug te zien in de bedrijfsvoering..

Fijn bedrijf, van twee broers, vriendelijk en verstand van zaken

Keurig jong bedrijf, geleid door twee broers. Mooie, jonge auto’s, alles even netjes. Prima ontvangst en mooie inruilprijs voor mijn auto gekregen. Alleen BMW en Mini, maar wel voldoende keus. Kortom: blij met Mini cabrio en zeer tevreden met de correcte afhandeling

Voelt als een warm bad

Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij het kopen van mijn Mini Cooper. Joeri en Xavier zijn beiden prettige personen om informatie bij in te winnen en het verkoopproces mee af te ronden. Mijn Mini stond te shinen toen ik deze mocht ophalen en iedere afspraak die we gemaakt hadden zijn ze nagekomen. Ik vond het best een feestelijk moment toen ik mijn auto mocht uitpakken en zij dachten aan dit vast te leggen op video. Later had ik nog enkele vragen. En ik kreeg altijd snel een antwoord terug. Communicatie met Schalk is erg goed. Een dikke 10 voor deze ervaring.

zeer net en klantvriendelijk bedrijf

Een paar weken geleden heb ik mijn prachtige rode hybride Mini Countryman SE All4 opgehaald bij Schalk Automotive. Wat een fijne auto, onlangs de 70‘000km op de teller komt de wagen over alsof hij zo, nieuw, uit het doosje komt. Bedrading die ontbrak voor de extra verstralers is keurig later aan huis door de vakkundige en uiterst correcte monteur geïnstalleerd. Wat opvalt is het enthousiasme waarmee de gebroeders Schalk met hun bedrijf bezig zijn, je voelt de passie voor Mini en BMW. Enkel lof, ik ben erg tevreden en zou hier zo weer een auto kopen.

Zeer correct en persoonlijk geholpen!

Mijn ervaring met de broers Schalk kan ik niet anders dan perfect noemen. Voor mij hebben zij een Mini Cooper S uit Duitsland geïmporteerd. Deze Mini was super: de auto leek in nieuwstaat door het poetsen, hij kwam met een nieuwe APK en een hele scherpe prijs. Tijdens het gehele proces ben ik door de broers op de hoogte gehouden wat de status van mijn auto was. Van foto's dat hun chauffeur de auto ging halen tot aan net voor aflevering toen hij onder een doek stond. Ik wil de mannen enorm bedanken voor hun deskundigheid en voor de gezellige gesprekken die we hebben gehad.

De Waterman 3

4891 TL Rijsbergen

Over Schalk Trading Automotive

Bij Schalk Trading Automotive koop of lease je de nieuwe of gebruikte BMW, Mini of ander mooi automerk zoals jij ‘m wil. Op een fijne en faire manier.