Frans heeft mij vanaf begin duidelijk en netjes geholpen. Zaken waar je zelf niet aan hebt gedacht, daar kwam hij mee op de proppen.

super goed geholpen

Altijd goed contact neemt ook echt de tijd voor je onder het genot van een kopje koffie. met vragen kan je hem ook altijd bellen of appen en je krijgt ook meteen antwoord

Geweldig advies!

Mijn makelaar adviseerde mij om de adviseur te bellen voor advies bij de aankoop van een ander huis in Duitsland.Beste advies ooit!Super geholpen,niks was teveel.(y) (y)

Omdat het een top Bedrijf is

Van af het begin Haden Wij al een goede Klik De adviseur staat altijd voor je klaar als Wij er even Niet uikwamen dan mailed of belde Wij hij belde ook snel weer terug deze man ver staat zijn werk goed Wij zijn heel blij met hem echt een aanrader.

Alle verwachtingen waargemaakt.

De adviseur heeft ons heel goed geholpen met het afsluiten van een nieuwe hypotheek en ook nog eens boetevrij weg gekregen bij de ING. Hij neemt alle tijd voor je en onderneemt altijd snel actie wanneer nodig. Zeer betrouwbare en vriendelijke man met veel verstand van zaken. Wij kunnen hem alleen maar aanbevelen.

Fantastisch doen wat ze vertellen.

Vanaf de eerste kennis making en de jij en jouw benadering een goed gevoel over dit kantoor.Hij is ons aanbevolen door een andere partij en hebben daar zeker geen spijt van , en zullen hem ook zeker aanbevelen bij vrienden en familie.Ook nu nog na de aankoop van onze woning krijgen nog steeds razend snel antwoord op onze vragen en eventueel de hulp die we daarbij nodig hebben .kortom een top kantoor.

Super begeleid!

Van A tot Z super begeleid! Bij aankoop heeft ***** ons al super geholpen, flink wat van de vraagprijs afgehaald! ook samen naar de bank en de notaris.Nazorg was ook toppie, echt een aanrader voor mensen die in Duitsland een huis willen kopen.

Goed duidelijk advies

Advies was duidelijk en bij vragen achteraf was de adviseur altijd bereid dit opnieuw uit te leggen en nam daarvoor ruimschoots de tijd. Ook was hij altijd aanwezig bij bezoek aan de notaris en waren de bescheiden volledig ingevuld.

Heel goed en realistisch advies gekregen.

Vooral alles rondom Duitse wet-en regelgeving uitgebreid besproken en advies over gekregen! Bovendien op een deskundige, gemoedelijke, vriendelijke manier.Frans heeft ons van begin tot eind uitstekend begeleidt.

Duidelijk en transparant. Gevoel was gewoon goed.

We zijn verhuisd van Nederland naar Duitsland en zijn begonnen met het inwinnen van advies bij een van de Euregio kantoren. Daar verwezen ze ons naar het Eueregio Finanzcenter in Gronau. Het hypotheekadvies dat we hier kregen was duidelijk en transparant. Het gevoel was meteen goed. Er was direct vertrouwen. Als het om de aankoop van een huis gaat is dat natuurlijk belangrijk en helemaal om de aankoop van een huis in het buitenland. We werden van begin tot eind begeleid, zelfs bij de notaris. Dat laatste was is wel heel erg handig, omdat de koopakte is geschreven in ambtelijk Duits, wat toch wel wat anders is dan normaal Duits. Ook hier goede tips en adviezen. Wij kunnen Eueregio Finanzcenter alleen maar aanbevelen.

Super advies, door zeer snelle interactie

Ik kan dit kantoor zeker aanbevelen, heeft gedegen kennis van zaken en komt afspraken altijd stipt na

Zakelijk goed, sympathiek, inlevend en praktisch

Op een prettige manier een hypotheek in Duitsland geregeld en afgerond. Daarnaast veel praktische tips en adviezen gekregen, ook over zaken die niet direct een relatie hebben met financi�n. Niet de goedkoopste maar geen moment spijt gehad van de beslissing om met hem in zee te gaan.

Goed advies van begin tot eind

Wij hebben een goed en duidelijk hypotheek advies gekregen van de adviseur wat betreft onze verhuizing naar Duitsland. Hij stond ons bij van begin tot eind en zelf als we nu nog eens wat willen weten heeft hij een passend antwoord klaar. Onze ervaringen zijn dus positief en we zullen mochten we ooit nog eens gaan verhuizen of de hypotheek willen aanpassen weer bij Frans aankloppen.

top geholpen

we oprecht goed en eerlijk advies gekregen hebben op al onze vragen

Prima ondersteuning en advies

***** heeft alles voor ons geregeld: hypotheekaanvraag bij de bank, notaris, heeft zelfs nog inhoudberekeningen van het huis (die door de makelaar van de verkoper aangeleverd zouden moeten worden) laten maken. Alles prima geregeld, stond altijd klaar voor advies EN een heel sympathiek mens! Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!

De Duitsland man bij uitstek!

***** heeft ons perfect geholpen bij het afsluiten van een financiering voor een verbouwing. Hij word vaak gekopieerd, maar nooit ge�venaard. Top gozer!

Geweldige adviezen goede begeleiding

De adviseur heeft ons geweldig geholpen met het verkrijgen van een hypotheek voor ons huis in Duitsland. Laagdrempelig no nonsens.

zeer tevreden goed snelle service

Zeer goed contact met de adviseur. Hij is een zeer kundig en een betrokken persoon die de beste oplossing vind!!!

Professionele begeleiding, gepast advies

Wij hadden al 2 jaar moeite om een hypotheek rond te krijgen in Duitsland. Door onze makelaar, zijn we in contact gekomen met de adviseur van Euro Finanz Center in Gronau. Toen is alle in een sneltreinvaart gekomen. Door de zeer professionele begeleiding en kundigheid in het gehele proces (blijft ambtelijke taal), hebben we uiteindelijk een hypotheek kunnen krijgen om zo onze droom waar te maken.

Toppie!!

Bij de aankoop van ons huis in Duitsland heeft de adviseur de �ontzorging� van het financi�le gedeelte op zich genomen, tot volle tevredenheid van onze kant!Betrouwbaar, betrokken zijn, altijd bereikbaar, snel reagerend��...een paar woorden over hoe wij ons contact met hem hebben ervaren.Mede dankzij de inspanningen van de adviseur is de aankoop in zeer korte tijd een feit geworden! heel erg bedankt voor je inzet welke door ons enorm wordt gewaardeerd!

fantastische behandeling en zeer betrouwbaar

wij zochten als 70 jarigen een mogelijkheid om onze hypotheek van **** over te sluiten naar een duitse hypotheek ,we kwamen bij de adviseur terecht, die al onze wensen wist waar te maken geen moeite was hem teveel .ging overal met ons naar toe als dat nodig was en regelde zelfstandig heel veel waar we geen omkijken naar hadden hield zich perfect aan de afspraken. een top adviseur.

Goed advies, altijd bereikbaar

Goed advies in verband met onze verhuizing naar Duitsland. We hebben hem van alles kunnen vragen wat ons onduidelijk was. Ook nu nadat we in Duitsland wonen kunnen we nog bij hem terecht voor vragen. De hypotheek is verder allemaal super verlopen, het moest ineens allemaal erg snel gaan. Anders liepen we ons huis mis, maar het is de adviseur gelukt dit voor elkaar te krijgen!

Deskundig,maatwerk,meedenkend, persoonlijk

De adviseur verstaat zijn vak. Op basis van onze persoonlijke situatie en wensen heeft hij voor ons de juiste, meest gunstige hypotheekvorm gevonden. Hij straalt een betrokken, plezierige houding uit, neemt zijn verantwoordelijkheid in de contacten met de hypotheekverstrekker en de notaris. Hij biedt totale begeleiding, vanaf de voorlichting bij aanvang tot en met de totale afhandeling aan het eind. Ook daarna is hij vlot en gemakkelijk bereikbaar voor eventuele vragen, nog extra uitleg en advies etc. Omdat wij ook in het verleden (februari 2012) zeer tevreden waren over de deskundigheid/kwaliteiten van de adviseur, was het voor ons niet meer dan logisch, om weer gebruik te maken van zijn diensten. Het mag duidelijk zijn dat wij de adviseur met veel vertrouwen warm aanbevelen bij anderen. Mochten wij, mogelijk in de toekomst, weer gebruik maken van een adviseur, dan zullen wij zeker weer kiezen voor de adviseur. Alle lof!

Zeer deskundig en zeer betrokken.

De adviseur is zeer betrokken en ervaren, altijd bereikbaar en zeer slagvaardig; my kind of guy!

Prima en concreet advies en afhandeling.

Binnen een korte tijd alles geregeld van hypotheek tot notaris.

Tubantiasingel 89

7514 Ab Enschede

Over Euregio Finanz Center

Wij zijn een onafhankelijk Emigratie Advieskantoor in Duitsland. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het kopen en wonen in Duitsland. Emigratie advies en begeleiding bij kopen en wonen. Omdat onze adviseurs zelf ook in Duitsland wonen, helpen wij u uit persoonlijke ervaring graag op weg. Uiteraard in uw eigen taal. Euregio Finanz Center heeft een groot netwerk met partners in geheel Duitsland. ​Uit reacties blijkt dat klanten voor ons kiezen vanwege onze service, deskundigheid en persoonlijke benadering. Samen met u zoeken wij naar de perfecte oplossing. Tevens kunnen wij uw woning in Duitsland verkopen met onze makelaardij www.foqus.nl Grenzeloos wonen begint met grenzeloos denken!