Goede informatie!!

We wilden een andere hypotheek omdat we niet met onze hypotheek destijds tevreden waren. Via ***** hebben we nu een hypotheek die wel bij ons past en we besparen ook nog elke maand. Top!

aangeraden door een collega uit tubbergen, .

Goed en gedegen advies gekregen,het Regio Finanz Center Gmbh is altijd te bereiken. ***** is voor ons een goede adviseur geweest,voor de vele vragen die we hadden.Ook heeft hij een aantal andere dingen voor ons geregeld, dat als we dat zelf hadden moeten doen het veel langer geduurd zou hebben.Dus al met al zijn wij zeer te spreken over de de gehele situatie.Met Vriendelijke Groet.

Super ondersteuning

In lastige periode veel steun en advies gehad! Top dus!

Hulp zonder einde gehad!

We zaten in een lastige positie en we zijn compleet begeleid tot aan het eind. In feite konden we dag en nacht aankloppen!

Duidelijk advies.

Voor een hypotheek in Duitsland is Euregio finanzcenter een echte aanrader!! Betrouwbaar, duidelijk en een eerlijk advies.Hypotheek overzichtelijk van zowel Duitse als Nederlandse banken.

Prima kantoor, goede expertise

Vlotte afhandeling en goede telefonische bereikbaarheid. Ook goed adviserend ten aanzien van andere bijkomende zaken dan alleen bankzaken rondom wonen in Duitsland. Men nam goed de tijd voor ons, ook voor onze persoonlijke situaties. Klein punt van verbetering: het voeren van de 'papieren' administratie zou iets nauwkeuriger kunnen. Verder geen aanmerkingen.

prima advies, inspelend op actuele ontwikkelingen

Destijds speelde de DSB-crisis,. Onze vragen, onder andere daarover, werden altijd snel en goed beantwoord. Het contact per email was super, vaak per ommegaande antwoord.

Advies was eerlijk en betrokken

We kregen een goed verhaal met alle voor ons in aanmerking komende hypotheekvormen. Duidelijk en met voorbeelden onderbouwd. Vragen werden direct en duidelijk uitgelegd. Nazorg : we kunnen er nog altijd terecht en dat is ook wat waard.

degelijk en correct advies gehad

Wij moesten door omstandigheden snel een hypotheek regelen om een huis in Duitsland te kopen. Dit is normaal gesproken bijna niet te regelen in deze korte tijd. Door goed samen te werken is het ons gelukt om binnen 4 weken de zaken geregeld te krijgen. Wij zijn erg tevreden met het degelijke en correcte advies. Alle medewerkers op kantoor zijn erg behulpzaam geweest.

Degelijke, bondige, eerlijke advisering.

EFA behandelt iedere cli�nt als 'nieuwe' situatie, waarbij alles uit de kast wordt gehaald om aan de wens van de adviesvrager te voldoen. Alle mogelijkheden worden overlegd en de risico's/consequenties worden goed besproken zodat er een re�el advies tot stand komt. Vriendelijk en rustig in omgang.

Zeer goede service

Dit kantoor heeft geen 8 tot 5 mentaliteit. Geeft een goede service en weet door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen een goed advies uit te brengen

goed en eerlijk advies

altijd tijd voor de klant als je vragen hebt zelfs s,avonds of in het weekend TOP.

Geweldig bedrijf!!

Dit bedrijf is een voorbeeld voor alle andere bedrijven in deze sector. ***** heeft ons prima geadviseerd bij het uitzoeken van een hypotheek voor ons nieuwe huis in Duitsland. Als we een vraag hadden: ***** stond voor ons klaar en nu nog steeds, we hoeven maar te bellen of te mailen en we worden super geholpen.Advies: iedereen die een huis wil kopen in Duitsland en een hypotheek nodig heeft: ga naar Euregio FinanzCenter.Dit lijlkt reclame, maar is het zeker niet!!

Zeer goed advies gekregen, mijn hartelijke dank

***** heeft mij zeer goed met alles geholpen en kwam bij mij over als een goed en warm mens.

Professioneel, duidelijk, snel

Alles is snel geregeld en ook heel duidelijk. Vragen werden snel beantwoord en alles werd netjes uitgezocht ook wat niet geheel binnen het "takenpakket" lag. Echter vinden wij de afsluitkosten aan de hoge kant.

Prima advies en persoonlijke benadering

Ik ben prima geholpen bij Euregio FinanzCenter in Gronau. Dit kantoor is gespecialiceerd in Hypotheken voor Nederlanders in Duitsland. We hebben prima advies gehad en konden met al onze vragen terrecht op het gebied van emigratie. Frans Ringsma en Edwin Tempelman de eigenaren van het kantoor hebben een brokl ervaring op dit gebied. De omgang is erg persoonlijk en prettig.

Tubantiasingel 89

7514 Ab Enschede

Over Euregio Finanz Center

Wij zijn een onafhankelijk Emigratie Advieskantoor in Duitsland. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het kopen en wonen in Duitsland. Emigratie advies en begeleiding bij kopen en wonen. Omdat onze adviseurs zelf ook in Duitsland wonen, helpen wij u uit persoonlijke ervaring graag op weg. Uiteraard in uw eigen taal. Euregio Finanz Center heeft een groot netwerk met partners in geheel Duitsland. ​Uit reacties blijkt dat klanten voor ons kiezen vanwege onze service, deskundigheid en persoonlijke benadering. Samen met u zoeken wij naar de perfecte oplossing. Tevens kunnen wij uw woning in Duitsland verkopen met onze makelaardij www.foqus.nl Grenzeloos wonen begint met grenzeloos denken!