Kennis van zaken, en kwaliteit

Gering is een prettig familie bedrijf. 60 jaar kennis. Goede kwaliteit door jarenlange ervaring. Zijn erg tevreden over onze zwarte schutting met breuksteendeel.

Schutting kon snel geplaatst worden, contact ging ook soepel

zeer ervaren en professioneel bedrijf

Snelle levering zoals afgesproken. Prima materiaal en snel geplaatst

Goede service, vakmanschap!

We zijn via onze hovenier bij Gering Hout en Beton terecht gekomen. Vanaf het eerste contact prettig, laagdrempelig en meedenken. Mooi en strak eindresultaat. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook voor projecten in de toekomst zouden we weer Gering Hout en Beton benaderen. Aanrader!

Super Preis Leistung

Freundliche Beratung und Kundenbetreuung.

Prima schutting

De communicatie tijdens de offerte fase was prima. De schutting is snel, netjes en vakkundig geplaatst. De kwaliteit van de schutting is prima.

Sehr gute Arbeit und kompetente Mitarbeiter

Transparenz in der Angebotserstellung und gute Berstung sowie sehr gute Bauausführung!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bekwaam en vriendelijk naar klant.

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goed en netjes werk

De afspraken die gemaakt zijn met de klant zouden iets beter doorgeven moeten worden aan het personeel dat daadwerkelijk de schutting plaatst, om te voorkomen dat schuttingen opnieuw gezet moeten worden. De ploeg wat uiteindelijk de schutting opnieuw moest zetten was niet heel blij uit mijn ervaring.

Top prima bedrijf

Heb onlangs mijn schutting laten plaatsen, echt helemaal top, kwamen meer dan op de afgesproken tijd en hebben de 10 m lange schutting perfect en snel gezet. zeker een aanrader! Ben er super tevreden over goed materiaal !

Perfect geregeld!

We hebben twee schuttingen laten plaatsen, waarbij de grootste door stormschade gesneuveld was. Vanaf de offertefase tot en met de plaatsing, niets dan lof. Heldere info, snelle reacties en professionele uitvoering, topwerk, dank!

Zeer tevreden.

De afgelopen dagen hebben de medewerkers van Gering Hout en Beton, schuttingen geplaatst bij vier gezamenlijke buren in Hengelo. De oude schuttingen zijn verwijderd en afgevoerd en de nieuwe zijn geplaatst, en dat in 2 dagen tijd. Ze hebben snel en netjes gewerkt en wij zijn uitermate tevreden over deze werkzaamheden. TOP PRESTATIE!!!!!

Super Beratung und Umsetzung

Die Firma Gering hat hervorragende Arbeit geleistet! Von der Beratung bis zur Montage war der Service professionell und zuverlässig. Die Qualität der Materialien und die präzise Ausführung haben unsere Erwartungen übertroffen. Wir sind absolut zufrieden und können diese Firma nur weiterempfehlen!

Gewoon goed

We hebben Gering als meedenkend en meewerkend ervaren en het resultaat is goed !

Na 30 jaar werd het tijd om de schutting te renoveren. Ook Gering is daar goed in. In 1 dag de schutting gerenoveerd bij 5 ! Buren

keurig werk geleverd.

Afstemming over en tijdens de werkzaamheden verliep heel soepel en correct. kwalitatief alles helemaal in orde.

Vakbekwaam, goede service, klantgericht en uiterst vriendelijk!

Er is goed geluisterd naar mijn wensen, meegedacht bij het uitwerken van het idee. Goede communicatie en vriendelijk personeel. Na een prettig oriënterend gesprek een duidelijke offerte en ontwerp ontvangen. Op zeer korte termijn is de overkapping geplaatst. Het resultaat is prachtig geworden!

Professioneel van start tot plaatsing.

Prima ervaring van start tot plaatsing. Transparante uitleg en offerte. Na akkoord offerte was snelle plaatsing mogelijk. Mooie stevige schutting en poort. Ik zou een 10 geven als alle stenen die eruit moesten teruggeplaatst werden maar dat is wellicht een te hooggespannen verwachting.

Plaatsen van de schutting is snel en deskundig gedaan met een goed resultaat.

Prima vakwerk geleverd

Advies prima. Komen afspraken na, topwerk geleverd Degelijke schutting geplaatst

Goed en degelijk werk.

Wel wat later dan verwacht begonnen aan het werk maar daarna snel en efficiënt de klus geklaard.

Vlotte en goede service

Het traject van offerte aanvraag en opdracht gunnen liep vlekkeloos. De werknemers die de schuur hebben geplaatst waren vlot en werkten netjes. Hebben ook alles weer netjes achtergelaten. De prijs kwaliteits verhouding is zeer goed. Een zeer robuuste schuur. Aan alle wensen kon voldaan worden. Kortom, ik ben een zeer tevreden gebruiker.

Onlangs een overkapping laten plaatsen. Zowel advies als de uitvoering en afwerking waren prima.

Mooie schutting laten plaatsen mits snelle service

Fijn contact gehad over het plaatsen van een schutting + deur .Gering op locatie wezen kijken en goed geadviseerd over wat mooi en de beste oplossing was .

osbultweg 25

7532 AW Enschede

Over Gering Hout & Beton B.V.

Gering Hout & Beton B.V. produceert en plaatst al meer dan 60 jaar hout-beton schuttingen, poorten, overkappingen en bergingen in Oost-Nederland. Door de constante kwaliteit, het professionele advies in combinatie met vakmanschap is de "Gering schutting" uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Hierdoor weten ook steeds meer Duitse klanten ons inmiddels te vinden. Het familiebedrijf Gering Hout & Beton B.V. wordt inmiddels gerund door de tweede generatie. Samen met de beste vakmensen wordt ervoor gezorgd dat de naam die Gering Hout & Beton B.V. heeft, dagelijks wordt waargemaakt.