Zo gevraagd, zo geleverd en geplaatst. Precies op maat. Goed werk.

Snel opgelost

Na contact te hebben gehad kwam er snel iemand langs om te kijken en vlot daarna werd het probleem opgelost

Snelle montage

Onze poort werd erg snel gemonteerd en is van goede kwaliteit

Mega schnell und saubere Arbeit

38 Meter richtig schöner Zaun in nur 2 Tagen und der Preis ist auch nicht zu schlagen. Wir danken dem Team von Houd & Beton.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Fachwissen/Handwerkliches Können
  • Kommunikation
  • Preis/Qualität

Vakwerk

Heel goed werk geleverd,prima....

Helemaal goed

Er is goed naar mijn wensen geluisterd en goed mee gedacht. Het eind resultaat is goed en mooi geworden. Er wordt netjes gewerkt en ze weten waar ze mee bezig zijn

osbultweg 25

7532 AW Enschede

Over Gering Hout & Beton B.V.

Gering Hout & Beton B.V. produceert en plaatst al meer dan 60 jaar hout-beton schuttingen, poorten, overkappingen en bergingen in Oost-Nederland. Door de constante kwaliteit, het professionele advies in combinatie met vakmanschap is de "Gering schutting" uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Hierdoor weten ook steeds meer Duitse klanten ons inmiddels te vinden. Het familiebedrijf Gering Hout & Beton B.V. wordt inmiddels gerund door de tweede generatie. Samen met de beste vakmensen wordt ervoor gezorgd dat de naam die Gering Hout & Beton B.V. heeft, dagelijks wordt waargemaakt.