Professioneel bedrijf.

Klantvriendelijk en het geleverde materiaal is kwalitatief hoogwaardig.

• Communicatie

Zeer goede en deskundige voorlichting bij aankoop. Goede planning voor het plaatsen. De schutting is keurig geplaatst en de verhoudingen zijn prima.

Prima, snel gedaan

Tevreden met de nieuwe schutting . Mooi geworden

Prachtige overkapping snel geplaatst

Zowel in het voortraject heeft Gering goed mee gedacht met wat we voor ogen hadden en hoe we dit het best konden realiseren. Uiteindelijk hebben we ook een 3D-weergave gekregen van de te realiseren situatie, waardoor voor ons het totaalbeeld echt ging leven. Vervolgens heeft het team vlot en professioneel de overkapping geplaatst, waardoor we nu echt kunnen genieten van onze eigen "tuinkamer".

• Communicatie

Vriendelijk contact en goed overleg

Vooraf eerst besproken hoe het geplaatst dient te worden. En netjes en strak werk geleverd. In 1 dag 23 meter schutting en 2 deuren netjes geplaatst

• Communicatie

Zeer tevreden en keurig gewerkt

Uw mensen hebben keurig werk geleverd, Wij zijn er uiteraard erg blij mee. Complimenten aan uw personeel, ondanks de kou en de regen erg hard gewerkt. Wij zullen dan ook de kennissenkring en familie Advies geven om naar uw bedrijf te gaan , wanneer dit nodig is.

Von Planung bis zum Ende einfach Super

Wir sind sehr zufrieden wie alles lief, Planung und der Aufbau sind sehr Sauber und Ordentlich durchgeführt worden . Wir würden heder Zeit wieder dort einen Auftrag erledigen lassen . Vielen lieben Dank an das Gesamte Team

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Fachwissen/Handwerkliches Können
  • Kommunikation
  • Preis/Qualität

Snel, professioneel afgewerkt en goede service

Snel, goed en vriendelijk contact. Prijstechnisch ook goed en conform afspraak. Vervolgafspraak is gemaakt.

• Communicatie

Goede en aardige mensen die het plaatsen

Goede ervaring zal jullie zo aan anderen melden.

Snel, uitstekend

Super vriendelijk een uitstekende en snelle service

Snelle levering

Snelle en vakkundig geplaatst

Top service!

De schutting is prachtig en keurig netjes geplaatst. Er moest nog een extra deel geplaatst worden later in de middag. Dit is meteen voor ons geregeld, echt super netjes!

• Communicatie

Al 12 jaar ervaring, altijd zeer tevreden.

Heb in al die jaren al heel wat laten plaatsen. Schutting, schuurtjes, garage. Altijd zeer tevreden. Ook de communicatie is altijd goed. Ook met personeel. Ik ben er zeer over te soreken.

• Communicatie

De vervanging was snel en goed geregeld

Een afspraak maken ging snel en ook het vervangen van de schuttingdelen was snel ingepland en uitgevoerd

Snel en goed geplaatst.

Goede service en communicatie

We hebben ons contact en service met Gering als zeer positief ervaren

• Communicatie

Vervangen houten delen oude schutting

Zowel het eerste telefonische contact als het opmeten en plaatsen als prettig ervaren

• Communicatie

Door goede nazorg alsnog zeer tevreden

Mijn schutting was aanvankelijk niet naar volledige tevredenheid geplaatst. Wel zeer strak en kwalitatief ok, maar mijn aanwijzingen over hoogte en positie waren onvoldoende nagekomen. Na contact en opnieuw beoordelen door de planner van Gering is de schutting snel en vakkundig opnieuw gezet. Ik ben nu een tevreden klant.

Vakmanschap en goede service

Gering Hout & Beton plaatste onze schutting zeer vakkundig en leverde goede service. Ook het contact voorafgaand was heel goed. De schutting ziet er heel mooi uit. Aan te bevelen!

• Communicatie

Top service en top kwaliteit!

Zowel de communicatie als geleverde producten zijn op en top. Zeker een aanrader!

vakmanschap en klantvriendelijk

Onze schutting werd vlot en vakkundig ingemeten en geplaatst. Goede service en uitstekende communicatie.

prima werk verricht

communicatie en afwerking goed .

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

prima werk verricht

communicatie en afwerking goed .

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Altijd geweldig geholpen!

osbultweg 25

7532 AW Enschede

Over Gering Hout & Beton B.V.

Gering Hout & Beton B.V. produceert en plaatst al meer dan 60 jaar hout-beton schuttingen, poorten, overkappingen en bergingen in Oost-Nederland. Door de constante kwaliteit, het professionele advies in combinatie met vakmanschap is de "Gering schutting" uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Hierdoor weten ook steeds meer Duitse klanten ons inmiddels te vinden. Het familiebedrijf Gering Hout & Beton B.V. wordt inmiddels gerund door de tweede generatie. Samen met de beste vakmensen wordt ervoor gezorgd dat de naam die Gering Hout & Beton B.V. heeft, dagelijks wordt waargemaakt.