Altijd geweldig geholpen!
Altijd geweldig geholpen!
Prima gezer
Ik had reeds zeer goede ervaring met Gering vanuit het recente verleden. Het huidige project werd perfect begeleid en volgens schriftelijke afspraak uitgevoerd. Na eerste schriftelijke offerte- aanvraag werd supersnel offerte verzonden door Gering. Telefonische toelichting mbt inhoud offerte werd duidelijk en helder weergegeven. Nadien werd door Gering lokatie geïnspecteerd en nogmaals opgemeten en instructies gegeven hoe de plek van de schutting “ bouwrijp” opgeleverd moest worden. Op de plaatsingsdag waren beide medewerkers op het juiste tijdstip aanwezig met juiste materialen. Medewerkers werken super accuraat, continue gecheckt of eea naar wens verliep, zeer klantvriendelijk en gaven het gevoel “ klant is koning” en dragen uit “ Gering is blij met U als klant”. Samengevat: project volledig tevreden uitgevoerd en een extra compliment voor medewerkers Ruben Rick, zij gaven blijk van bedrijfstrots en gaan voor 100% klanttevredenheid zonder “ op de klok te kijken”. Gering wees trots op uw medewerkers, zij bepalen de kwaliteit van uw bedrijf. In totaal was het voor ons de 3e keer om Gering een opdracht te verstrekken, het was wederom een waar genoegen, en wellicht zeker niet de laatste keer! Willem, december 2022
Wij vragen en zij draaien. Alles op maat, tot in de details uitgewerkt en geplaatst. Zeker een aanrader!
Volgens afspraak gewoon goed
Volgens afspraak gewoon goed
Gewoon goed
osbultweg 25
7532 AW Enschede
Gering Hout & Beton B.V. produceert en plaatst al meer dan 60 jaar hout-beton schuttingen, poorten, overkappingen en bergingen in Oost-Nederland. Door de constante kwaliteit, het professionele advies in combinatie met vakmanschap is de "Gering schutting" uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Hierdoor weten ook steeds meer Duitse klanten ons inmiddels te vinden. Het familiebedrijf Gering Hout & Beton B.V. wordt inmiddels gerund door de tweede generatie. Samen met de beste vakmensen wordt ervoor gezorgd dat de naam die Gering Hout & Beton B.V. heeft, dagelijks wordt waargemaakt.