Snel en vakkundig werk afgeleverd

In ‘no time’ hebben wij een heel mooi zonnescherm uitgezocht en werd snel geleverd en opgehangen! Heel blij mee

Snelle en correcte levering en installatie na opmeting en opdracht.

Na een eerste offerte Marino benaderd voor opmeting ter plekke. Dit gebeurde als afgesproken, ik werd daags van tevoren nog benaderd voor datum/tijd bevestiging, op de dag zelf werd ik op de hoogte gehouden van de actuele tijd van opmeting. Na opdracht werd de zonwering professioneel geplaatst, niets anders dan lof voor Marino Zonwering!

Quality product with excellent service from beginning to end

We purchased two window coverings from Marino Zonwering. One was a custom covering for a very large skylight, and the other was a Luxaflex covering for a normal skylight. The employees were nice to work with from the estimate through the installation. Professional, friendly, and knowledgeable. They were also fast with the estimates! There was a small repair at the end, and they came back quickly to make it right. The window coverings were expensive, but a good investment, because they look nice, work well, and really make the room cooler on hot summer days. Highly recommend this company.

goed bevallen

netjes en vriendelijk

In 1 woord prima

Goed geadviseerd, snel geleverd, goed geïnstalleerd, wij zijn helemaal happy met hun product

Super service

Eind 2021 een mooie en zeer sterke overkapping aangeschaft. Het doek kan via afstandbediening open en dicht. Werkt perfect, zitten als het regent gewoon droog in de tuin. Nu was er een rubber los. Geen probleem, één telefoontje en diezelfde week komt Ted een nieuw rubber monteren. Hele dikke duim omhoog!

Top service

Fijn, betrouwbaar, snel

Goed geadviseerd in de showroom, snelle levering en professionele installatie

Goed geadviseerd, snelle levering en vakkundige installatie. Erg mooi product en functionaliteit is top. Tegen de zon maar ook lekker buiten zitten als het regent

Geweldige service en levering

Er word met je meegedacht en naar oplossingen gekeken. Onze binnen zonwering is keurig en netjes geplaatst. Alleen maar complimenten voor dit bedrijf.

Meedenkend en snelle service

We zijn via internet bij dit bedrijf terecht gekomen voor een vouwdak. Super goed geadviseerd en snelle levering. We hebben een super mooi vouwdak waar we veel plezier van hebben.

Ze doen wat ze beloven

Goed advies gekregen, snelle levering en een aanwinst voor de tuin.

Wordt netjes geholpen

Ze komen de mooi op tijd en alles klopt precies

Heel tevreden

Anderhalf jaar gezocht naar zonnewering/verduistering aan binnenkant van glazen dak veranda. In België blijkbaar onbestaand/onmogelijk gezien grote oppervlakte. Via internet bij Marino zonnewering uitgekomen. Vlot contact met Ted, adviseert, denkt mee en binnen de 4 weken geplaatst !

Geweldige service

Goede duidelijke afspraken en prijs kwaliteit verhouding meer dan prima. Komt afspraken na en goed meegedacht met onze overkapping

Vriendelijke en mee denkend

Vanaf dag 1 goed geholpen

Duidelijke uitleg. Montage prima in overleg gegaan. Vriendelijk team.

Prettige ervaring

Correcte communicatie en goede afspraken. Tot nu toe heel tevreden met het product.

Ideale zonwering gevonden voor onze lichtstraat

Een lichtstraat is fraai en geeft een mooie lichtinval, maar in warme zomers laten ze ook veel warmte binnen, die je vervolgens weer moeilijker uit je woonkamer krijgt. We zaten daarom al enkele jaren te denken aan zonwering voor onze lichtstraat (zadeldak van ruim 5 m. lengte). Bovenzonwering is het meest effectief, maar viel af vanwege de hoge(re) kosten en praktische nadelen (lastige reiniging en obstakel bij schilderwerk). Plissé doek dat je in stroken van 1,5 m. breed over gespannen draden moet trekken vonden we ook niet ideaal. Toen kwamen we na weer wat googelen uit bij Marino Zonwering, die gespecialiseerd bleek te zijn in onderzonwering voor lichtstraten. Eerst een offerte aangevraagd, vervolgens een afspraak gemaakt in Nieuwegein om e.e.a. te bekijken. Na een goed advies meteen een bestelling geplaatst. De week daarop kwam dhr. Pot inmeten, en precies een maand daarna is de elektrisch bediende zonwering keurig gemonteerd. We zijn er erg blij mee. Hoewel er nog wat warmte binnenkomt (die blijft hangen tussen het doek en het glas) is de opwarming in de woonkamer sterk gereduceerd, en daar was het om te doen. We hebben we Marino Zonwering leren kennen als een mooi specialistisch bedrijf dat goed meedenkt en een betrouwbare indruk geeft.

Snel geleverd, netjes gemonteerd

Snel geleverd, netjes gemonteerd

Men reageert snel en handelt accuraat.

Toppie service laat de zon maar komen!

Nette montage

Super!!

Ted is echt iemand van zijn woord en goede service verleent. Als je kwaliteit wilt en service moet je bij Marino zonwering zijn.

Top zonnenscherm

Een mooi Zonnescherm en heb er veel plezier aan gehad in deze warme zomer.

Vakbekwaam advies-, en uitvoering en prettig in de omgang

De hr Pot ontving ons in de showroom in een uitermate prettig gesprek. De uitleg en mogelijkheden van verschillende oplossingen waren erg zinvol en accuraat. De installatie van de zonwering werd gedaan door vakbekwame monteurs. Kortom, we zijn na 1,5 jaar nog steeds erg tevreden.

top service

Goed bedrijf netjes aan de prijs en doet wat hij belooft

Lorentzbaan 6

3439 NM Nieuwegein