Super makkelijk

Alles invoeren en klaar echt super makkelijk

Dit wil je!

Online geboekt, twee dagen later ingepland en binnen een uur was mijn fundering geregeld. Vakwerk, kan niet anders zeggen. Alles is schoon achtergelatene en wij konden na de droogtijd direct door. Het is dat ik nooit meer beton nodig heb, maar anders zou ik het zeker hier halen.

mooi op tijd geleverd en behulpzaam

Vriendelijke ervaren vakmensen!

Na het plaatsen van de bestelling telefonisch contact gehad met de vraag of het iets eerder op de dag ook mogelijk was. Op de dag van het storten kwamen er twee rustige vriendelijke vakmensen welke het te storten werk snel en vakkundig hadden afgerond. Hierna niet alleen hun materieel maar ook de omgeving schoon achter gelaten. Kortom zeker een aanrader

Gisteren besteld en vandaag al in geleverd!

Gisterochtend gebeld en direct besteld, makkelijk contact en snel geregeld. Vandaag is de beton door middel van de minipimp gestort, top gegaan allemaal!

Ondernemersweg 4

4691 SL Tholen

Over BetonBestellen.nl

Betonbestellen is aanbieder en leverancier van constructie beton en levert door heel Nederland.