Zeer correct en slagvaardig!

Bouwbedrijf Veld is al jaren onze huisaannemer. Al onze bedrijfsgebouwen zijn door hen gebouwd, evenals onze privé woning. Je kunt het bouwproces met een gerust hart uit handen geven! Kortom een topbedrijf met veel vakmanschap aan boord!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Een zeer vakkundig en modern bouw- en aannemersbedrijf

In 2020 hebben wij onze woning laten renoveren door Bouw- en Aannemersbedrijf Veld. Een zeer vakkundig en modern bouw- en aannemersbedrijf. Vanaf het begin tot het eind was de communicatie bijzonder goed, werd er meegedacht en zijn we erg tevreden over het eindresultaat.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Uitstekend Bouw- en Aannemersbedrijf.

In 2020 hebben wij ons huis door Bouw- en Aannemersbedrijf Veld laten zetten. Wij hebben alles uit handen gegeven aan Veld, van het begin tot het eind, tot alle tevredenheid. Als u waarde hecht aan vakmanschap, no-nonsense en een eerlijke prijs, dan kunnen wij Bouw- en Aannemersbedrijf Veld van harte aanbevelen voor uw (nieuw)bouwproject. Annemarie Hilbrink-van der Helm, Nieuweroord.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Stephensonstraat 76