Alles goed

Prima communicatie vooraf en tijdens de installatie ook, een zeer goede ervaring met Up Energie.

Gedreven team

Gedreven team Alles was snel bij upenergie offerte, contact en montage (gehele traject duurde ongeveer 2 maanden, bij andere wachttijden van 7 maanden!). Een betrouwbare partner.

Vakkundige monteurs

Monteurs hebben vakkundig zonnepanelen geplaatst. Wat ik erg fijn vond bij UpEnergie is de snelle responstijd. Op emails en telefoontjes werd altijd snel gereageerd. Dikke voldoende !

Tevreden

In deze moeilijke tijden toch zonnepanelen geïnstalleerd gekregen. Ik ben tevreden.

Top service!

Naar mijn idee een van de weinigen die nog snel reageert op de aanvraag en binnen 2 maanden kan installeren. En dan ook nog eens snel op het dak, ik ben zeer tevreden!

Fijn bedrijf

We hebben intussen zonnepanelen van UpEnergie op het dak. We kregen snel een offerte binnen en de montage was in vergelijking tot andere partijen snel!

Zeer degelijk!

Sinds vorige week vrijdag een zonnesysteem van UpEnergie op het dak liggen. Alle afspraken netjes nagekomen, aardige werknemers en mooi zonnesysteem op het dak.

Super fijne samenwerking en een top werkend zonnesysteem !

Top!!!

Week geleden mijn zonnepanelen laten leggen door Up Energie wat een super service, vriendelijk personeel en betaalbaar! Nu lekker genieten van mijn nieuwe zonnepanelen.

Geweldig !!

Heren kwamen over als ervaren en werkte secuur

Goudsmid 78

2461 LZ Ter Aar