De manier van lesgeven, de tijd die genomen werd als kandidaten een vraag hadden en de rust die de trainer uitstraalde, zorgden ervoor dat de klas ook rustig was en bleef en er een goede interactie was.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? IMDG herhaling

Fijne cursus en uitleg!

Wij hadden een 2 daagse cursus gepland staan op onze eigen werkplek. De docent kwam hiernaar toe, wij hadden Mick. Mick gaf ons de IMDG cursus. Ik kijk terug na 2 leerzame dagen met duidelijk uitleg van Mick!

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? IMDG

great training

great service, great teacher!

• Would you recommend us? Yes
  • course 7.1B – Preparing dangerous goods for transport by air

Focused training in great atmosphere!

The training organized was very professional. All materials prepared to highlight most important topics. Good, short summaries of processed chapters. All in very good, friendly atmosphere. I can recommend SCS to anyone!

• Would you recommend us? Yes
  • Security Manager AirCargo

super

X

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? 7.3 acceptance and handling of DG for transport by air

Kundige opleider!

Locatie is top gelegen, genoeg parkeergelegenheid. Leslokalen + rustruimte ziet er fris en modern uit. De bijbehorende lunch was tevens elke dag weer uitstekend. Het belangrijkste van alles, de instructeur was niet alleen kundig in het vakgebied maar bracht de training ook met een bepaalde jeu waardoor het niet afstandelijk en statisch werd en er duidelijk ruimte gecreëerd werd om vragen te stellen waar nodig. Uiteraard kom ik weer terug bij jullie voor andere trainingen!

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? 7.3 – Acceptatie en behandeling van gevaarlijke stoffen voor het vervoer door de lucht

subliem

Duidelijke uitleg en leuke les met geinige weetjes

Leerzaam dankzij docent.

Voor mij en mijn mede-cursisten was een groot deel van de leerstof een bekend verhaal. De docent speelde daar op in en kwam met veel praktijkvoorbeelden uit zijn eigen werkervaring en ging dieper in op de sectoren waar de cursisten uit deze klas werkzaam zijn. Daardoor vloog de tijd om en was het toch nog een leerzame training dankzij de docent.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? controleur luchtvracht

Mooie locatie. Zaal was wel wat koud en de lunch wat beperkt in variatie en aantal. Verder goed voorzien van drinken. Goede leraar

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Herhaling veiligheidsadviseur

geweldig

Ik vind mijn ervaring met de cursus controlleur luchtvracht zeer prettig verlopen. trainer Dick wist heel goed te vertellen en alles duidelijk uit te leggen. kortom een 10

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? controlleur luchtvracht

Heel goed, goeie uitleg en fijne cursusgever

Gewoon super, de 3 dagen gingen snel voorbij. Fijne kleine groep en uitstekende uitleg. Fijn dat het geen powerpoint presentatie was en meer het boek doorgaan was. Het was top Mick!

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? IMDG zeevracht

Goede docent en accenten daar waar nodig.

In goed overleg met de docent zijn de thema's behandeld waar behoefte aan was. Heldere duidelijke uitleg. Voldoende oefenmateriaal. Docent met veel ervaring en kennis.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? VA ADN herhaling

Zeer kundige docent

Zeer kundige docent, ook leuke mensen van special cargo aanwezig. Heel veel stof behandeld, ging erg snel. Zou niet weten hoe het anders zou moeten.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Herhaling ADN veiligheidsadviseur

Heerlijke vent die Arie

Was zo gecharmeerd van de docent heb echt genoten van de uitleg en zijn houding. Ik zonk gewoon weg in zijn ogen, echt geweldig

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Controleur luchtvracht docent

Goed cursus, prettige omgeving en relaxte cursusleider.

Prima georganiseerd, lesstof goed, met in 2e dag soms een herhaling van de vorige dag. Had gehoopt op wat meer praktische tips mbt toegepaste inspectie methoden. Maar helaas werd hier nauwelijks aandacht aan gegeven, ondanks de stapel dozen die midden in het leslokaal opgesteld stonden. Een aantal examenvragen waren soms voor andere uitleg vatbaar waardoor verwarring ontstond bij sommige cursisten.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Inspecteur Luchtvracht

Goede uitleg, ruimte voor vragen, prettige persoon die de training gaf.

Ik heb de IATA dg training als prettig ervaren. We hadden een goede trainer die zeer ervaren, enthousiast en professioneel was. Het enige is dat de stof zeer uitgebreid is en wij in de praktijk slechts een klein deel hiervan toepassen. Over 24 maanden wellicht een IATA training welke meer op maat is gemaakt voor Mainfreight Rituals Cosmetics. Bijvoorbeeld specifieke oefenopdrachten.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? IATA dg 7.1

goede duidelijke uitleg, genoeg aandacht voor wat er niet begrepen wordt.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Gereedmaken van zendingen met gevaarlijke stoffen

Voldoende

Er werd besproken wat er besproken moest worden. Docent was echter heel erg saai. Het boek werd voorgelezen, van voor naar achter en weer terug met een enorme snelheid. Geen enkele anecdote of voorbeeld, enkel heel veel passages uit het boek werden voorgelezen. Jullie hebben leukere instructeurs rondlopen. Dit was een beetje alsof we weer op de middelbare school zaten. Het IATA boek kunnen we ook zelf lezen. Er werd niets gedaan met de slides van de presentatie, alles ging een beetje van hot naar her. Ik heb de cursus behaald, maar was niet enthousiast over de instructrice.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? 7.3

Zeer professioneel

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren en voor mij nieuwe dingen mogen leren. Ook het lesmateriaal was een prettig naslagwerk waar je het geleerde nog eens rustig kon nalezen. Arie was top.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security Manager Luchtvracht.

Een stevige basis feiten en inzichten voor de Security Manager

Behandelde stof: Prima; veel praktijkvoorbeelden behandeld en de wetgeving die is ontstaan in de loop der tijd. Trainer: Prima; een ervaren trainer die ervaring heeft in het veld en de wetgeving goed kent en kan toelichten met voorbeelden uit de praktijk. Heeft oog voor de dynamiek. Locatie: Prima; een goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security Manager

Goede taining gehad met duidelijke uitleg

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security Manager Luchtvracht

Een herhaling in hoog tempo

Voor ervaren gebruikers van het IATA DGR is de cursus invulling prima in orde (Persoonlijk ben ik van mening dat het examen aan het einde van dag 1 gegeven kan worden). Voor de minder ervaren gebruiker en cursisten die voor de 1e keer IATA DGR afleggen is het tempo wellicht te hoog en hebben zij meer ondersteuning en uitleg nodig van de cursus leider/vanuit de groep.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? herhaling IATA DGR / 7.3 – Acceptatie en behandeling van gevaarlijke stoffen voor het vervoer door de lucht

Erg motiverende trainer

ADR veiligheidsadviseur training is doorgaans erg droge materie, trainer Cor maakt er een intressante verhaal van. Bedankt.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? ADR-veiligheidsadviseur

Vakkundig en didactisch goed in elkaar gezet deze DGSA en complimenten voor de docent Cor die deze t

Geweldige ervaring met een hoog interactief gehalte van de docent Cor.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? DGSA ADR/RID

hele leuke opleiding met prima docente

veel geleerd in drie dagen tijd van een kundige docente waarbij zij ook openstond voor eigen inbreng

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? IMDG zeevervoer gevaarlijke stoffen

Koolhovenlaan 100

1119 NH Schiphol-Rijk

+31 85 792 0585

Over Special Cargo College

Veiligheid en logistiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Goed opgeleide medewerkers zijn hierin onmisbaar. Special Cargo College is dé opleider voor Logistiek Nederland op het gebied van gevaarlijke stoffen, luchtvaartveiligheid en security. Klassikaal vanuit een van onze trainingslocaties, online óf als maatwerk op iedere gewenste locatie.