Nazorg na afsluiten hypotheek

Wij hadden in 2020 een hypotheek afgesloten met behulp van Ingenieus. Na een jaar kwamen we er achter dat er ergens bij de Nationale Nederlanden iets niet helemaal goed was gegaan. Contact gezocht met Ingenieus die hebben hun tanden erin gezet en ons waanzinnig goed geholpen om dit probleem op te lossen. Top na zorg geleverd. Een super fijn bedrijf zou het iedereen aanraden.

Kordaate aanpak

We zijn uitstekend geholpen door de hypotheekadviseur en zijn collega's. De portal die ze gebruiken vind ik echt een toegevoegde waarde. Alles overzichtelijk en helder uitgelegd.

Zeer goede hypotheekadviseurs

In deze moeilijke tijden hebben beide hypotheekadviseurs van Ingenius ons geholpen om een wonder te verwezenlijken, na een break van 2 jaar zoektocht hadden we binnen 3 maanden een huis gekocht! Ingenius, echt meer dan een aanrader!

advies van de adviseur

goed advies gehad en alles snel geregeld en altijd vriendelijk te word gestaan

Advies en hulp

Na ons 1e gesprek, waren we gelijk enthousiast en hadden we een goed gevoel erbij. De ontvangst door de hypotheekadviseur was erg fijn, een open en eerlijk verhaal/advies. 2 maanden later kochten we ons 1e huis, boven verwachting snel. Zonder hulp was het ons nooit gelukt, dus we zijn de hypotheekadviseur erg dankbaar.

Kan niet anders zeggen dan dat ik het ontzettend getroffen heb met de hypotheekadviseur! Hij begreep mijn situatie en heeft mij zo ontzettend goed geadviseerd en geholpen. Zo heb ik uiteindelijk toch mijn droomhuis kunnen kopen!

Top advies!

Onze hypotheekadviseur, van Ingenius Hypotheekadvies, heeft ons uitstekend geholpen met eerlijk en zorgvuldig advies. De gesprekken waren prettig en duidelijk en hij nam alle tijd voor ons.

Awesome team

The advisor was very helpful with us, being expats and first time buyers. He was patient, explained all this painful process step by step, and he was available even in his free day to answer to all our questions and concerns.

Snelle service

Dankzij de fijne sfeer kan je gemakkelijk terecht met al jouw vragen. Dit zorgt voor een snelle service.

Overwaarde benutte

Prima ervaring met dit kantoor. Kon snel op gesprek en in korte tijd gehele dossier afgerond. Zeer aan te bevelen.

Goed advies

De hypotheekadviseur luisterde goed naar onze wensen, dacht mee, was vriendelijk, en heeft goed advies gegeven. We hebben het contact als zeer prettig ervaren!

Goed advies

De adviseur is een rustige man die de zuurgraad bij je weg neemt. Hij legt alles goed uit en is nooit te beroerd om extra vragen te beantwoorden. Echt een aanrader bij zo'n belangrijke zaak als een hypotheek.

Oversluiten hypotheek

Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan en altijd zeer goed geholpen. De adviseur denkt altijd goed met me mee en is zeer behulpzaam.

Hypotheekadvies

Fijne gesprekspartner, goed bereikbaar en kritisch (in positieve zin).

persoonlijker kan niet

'Een Persoonlijker adviseur zal je het niet treffen ''Ben zelf een zelfstandige en als zzp'er is het niet makkelijk om een aanvraag rond te krijgen divers papier werken aanvragen de adviseur is zelf persoonlijk met mijn boekhouder in contact geweest om mijn akkoord te kunnen krijgen op de hypotheek, Deze man is altijd positief mij kreeg hij elke keer als het spannend werd toch rustig en zorgde dat alles werd geregeld,ik heb een hele mooie ervaring gehad met deze mensen (Glimlach,positief,persoonlijk,comfortabel,duidelijkheid) ik denk dat ik hier nog een hoop positiefs dingen kan blijven schrijven Bedankt

Ons droomhuis.

Wat zijn wij dankbaar en blij met de adviseur, en ook zijn collega�s. Niks was teveel en aangezien wij ons eerste huis kopen, hebben we best vaak aan de telefoon gehangen. We zijn overal bij geholpen. En altijd vriendelijk en met een hoop plezier.Mijn partner, zelfstandig ondernemer en streber is ook dik tevreden over de begeleiding en het meedenken en soms iets temperen van verwachtingen.Op naar het bouwen van ons droomhuis. Ingenius bedankt!!

Allerbeste hypotheekadvies

Adviseur is professioneel, zeer laagdrempelig in contact en zet gepaste humor in om adviesgesprekken leuk te maken. Geeft uitgebreide, begrijpelijke informatie op het juiste moment. Hij is betrouwbaar en ontneemt je al je zorgen. Heeft veel kennis van zaken. Sluit naadloos aan op de wensen van de klant. Echt een dikke 10+. Eerdere ervaring met Ingenius was net zo top. Ik raad iedereen aan met Ingenius in zee te gaan!

Betrokken, vertrouwd en duidelijk

Wij hebben Ingenius ervaren als een erg betrokken hypotheekadviseur. Er wordt rustig de tijd genomen om alles uit te leggen en je kan altijd bellen of whatsappen voor vragen. Zelfs in het weekend werden onze vragen binnen het uur beantwoord. Ook in de biedingsstrijd voor een nieuwe woning, en de teleurstelling of blijdschap die daarna volgde, was erg meelevend en betrokken. Een aanrader voor alle starters.

Deskundig, snel, betrokken

Onze hypotheekadviseur, weet waarover hij het heeft, legt alles goed uit, sluit goed aan op je persoonlijke situatie en is erg snel en goed bereikbaar.

Ingenius Hypotheekadvies kan je vertrouwen!

De afgelopen maanden heeft onze adviseur ons goed geholpen met vragen rondom de financiering van onze eerste huis. Wij zijn enorm blij dat wij in zee zijn gegaan met Ingenius Hypotheekadvies. In het eerste gesprek waren wij al enorm enthousiast op de beantwoording op al onze vragen. Iets dat bij andere vrijblijvende gesprekken van adviseurs niet het geval was.Voor goed advies en begeleiding in het proces kan ik Ingenius Hypotheekadvies aanbevelen, dank. Hij heeft ons enorm geholpen bij obstakels tijdens ons proces!

Perfecte ondersteuning

Door een relaxte en correcte ondersteuning werden we tot op de cent nauwkeurig ge�nformeerd over de mogelijkheden. In een ontspannen sfeer tot de juiste oplossing gekomen. We komen er zeker terug bij een volgend vraagstuk

Fijn kantoor

Eerlijk en duidelijk advies, vriendelijk en flexibel. Snel geregeld. Fijn kantoor makkelijk parkeren. Een goede en veilige keuze voor diverse zaken.

Goed advies

De adviseur luistert goed naar de behoefte van de klant en geeft daar een op maat advies op. Wij hebben geen enkel moment het gevoel gehad dat hij ons iets probeerde te verkopen. Zijn advies was ook echt een advies dat bij onze wensen aansloot.

Hypotheek

Top service, snel reactie op al je vragen en makkelijk, duidelijk klantenportaal! Adviseur neemt de tijd om alles na te lopen en uit te leggen!

Geweldige service!

De adviseur heeft ons vanaf het eerste moment tot het laatste moment super goed begeleid! Ons eerste gesprek heeft ons goed inzicht gegeven in de mogelijkheden. Daarna hebben we 8 maanden gezocht en geboden op huizen waarbij de adviseur altijd bereikbaar was voor advies over het huis en een potentieel bod. Na eindelijk een huis gevonden te hebben konden wij bij de adviseur direct terecht voor het afsluiten van de hypotheek. Dankzij zijn goede kennis en duidelijke uitleg hebben we direct een keuze kunnen maken. Kortom; snel en makkelijk bereikbaar, kundig en een hele fijne man om mee te praten!

Dubbelsteynlaan West 94

3319 EM Dordrecht