Hypotheekadvies- en aanvraag zonder zorgen!

Het financieringstraject voor de aankoop van onze nieuwbouwwoning door Ingenius Hypotheekadvies laten verzorgen. De adviseur heeft ons buitengewoon goed geadviseerd met heldere uitleg en goede onderbouwing. We hebben werkelijk geen omkijken gehad mede doordat vanaf de eerste afspraak het vertrouwen groot was.De doorlooptijd van definitieve aanvraag naar goedkeuring binnen twee weken rond.Bedankt, team Ingenius!

Hypotheek oversluiten

Ben erg goed geholpen met het oversluiten van de hypotheek, namen rustig de tijd om alle scenario's voor te leggen EN uit te leggen. Gelijk zijn alle verzekeringen op en rond het huis (auto, motor etc) meegenomen om even up to date te maken! Top gedaan! Wat ook handig is, is het online portaal waar je alle documenten in aan kan leveren.

Professioneel en snelle service

Wat waren wij blij met alle hulp van Ingenius hypotheekadvies en in het bijzonder de adviseur. De hulp was zeer professioneel, snel en klantgericht. Wij raden hun zeker aan!!

Service op en top!

Snel, Daadkrachtig, Accuraat, Georganiseerd, Ontzorgen, Nemen de tijd.

Persoonlijk en prettig

Mijn vriend en ik besloten door aanbeveling van familie op gesprek te gaan bij Ingenius. Na het eerste gesprek wisten we gelijk dat we goed zaten. De adviseur heeft ons goed ge�nformeerd en er was een prettige samenwerking. Ook was de adviseur altijd bereikbaar via whatsapp wat voor ons zeer fijn was. Uiteindelijk ook geslaagd met de aankoop van een huis!

Vakkundige begeleiding

De adviseur heeft ons van begin tot eind uitstekend begeleid met de aankoop van onze woning en het afsluiten van de hypotheek en bijbehorende verzekeringen. We konden altijd terecht met al onze vragen en kregen daar vakkundig en snel reactie op. We raden Ingenius iedereen aan!

Zeer professioneel en aardig

De adviseur heeft ons vanaf het begin tot en met het einde in alles bijgestaanZeer professioneel en zeer aardig

Begrijpelijk/advies waar je wat mee kan.

Via een familietip bij Ingenius hypotheek advies gekomen. Eerst voor mijn eerste gesprek alleen, duidelijke informatie gekregen. Als alleenstaand is het lastig om een woning te vinden. Mijn 2e gesprek 1 jaar later, was mijn vriendin mee. Weer duidelijk advies gekregen.De adviseur geeft advies waar je wat mee kan. Beantwoord vragen en is altijd bereid om terug te bellen als je hem niet te pakken krijgt. Ook per mail is hij bereikbaar. Soms kregen we het idee dat hij 24/7 aan het werk was.Tijdens ons afsluitende gesprek was de adviseur helaas al volgepland, ons afsluitende gesprek was daarom met een andere adviseur. Deze adviseur was duidelijk en vriendelijk, ook dacht de adviseur met ons mee en legde hij informatie goed uit. Precies zoals we van Ingenius gewend zijn.Door het oplossingsgericht denken van alle medewerkers is het gelukt om onze hypotheek goedgekeurd te krijgen na een aantal afgekeurde bestanden. Wij zijn blij dat wij dit niet allemaal zelf hoefde te regelen!

Oversluiten hypotheek

Super goed geadviseerd! Niets is fijner als het gaat om je hypotheek dat je kan vertrouwen dat het op de beste manier voor je geregeld wordt.

Aankoop huis

Zeer klantvriendelijk en een goede kennis van zaken. Vlot geregeld, ze nemen alle tijd voor vragen. Alles draait om de klant. Kortom, een aanrader!

Nieuwe hypotheek

Wat zijn we fijn geholpen, vanaf het eerste gesprek hadden we een goede klik en heeft hij ons met deskundigheid en humor snel door het hypotheken proces geleidt! Binnen 3 weken was de hypotheek helemaal rond en kunnen we uitkijken naar een lage maandlast met zekerheid voor de lange termijn! Dankjewel voor de goede service Ingenius!

Fijn kantoor!

Ingenius is een fijn kantoor. Wij zijn goed geholpen door de adviseur en zijn collega's!

Enorm goed geholpen

Ingenius heeft ons geweldig geholpen gedurende het volledige aankoopproces van een huis. Van het meedenken over het doen van een passend bod tot aan het afsluiten van de hypotheek met alle bijkomende zaken. Tarieven zijn vanaf het vrijblijvende kennismakingsgesprek duidelijk en afspraken worden nagekomen.

Wij hebben onze advies gesprekken gehad. Hierbij heeft de adviseur ons volledig ge�nformeerd en heeft ook tips gegeven om bijvoorbeeld gebruik te maken van een energiebudgetplan. Na de advies gesprekken hebben wij een huis kunnen aankopen waarbij hij ons heeft geholpen samen met zijn team om de financiering binnen 1 week rond te krijgen. Zijn altijd snel met het beantwoorden van vragen of het aanleveren van formulieren die wij moesten invullen.

Afspraken nagekomen en uitgevoerd

Duidelijke en accurate uitleg van de mogelijkheden die ik had.Vervolgens op zeer snelle en effectieve manier uitgevoerd.

Aanpassing hypotheek

De kwaliteit van dienstverlening is gewoon goed. Maar de wijze waarop de klant wordt benaderd is zeker even belangrijk, een goede uitleg en een vlotte manier van reageren. Misschien dat hun deur, die veelal openstaat, symbool staat voor hun toegankelijkheid. Een aanrader.

Kennis en klantvriendelijk

Het advies van Ingenius kan ik aanbevelen. Klantvriendelijk, goed bereikbaar en creatief denkend in mogelijkheden. Ik wil de adviseur bedanken voor zijn werk!

Prettig, duidelijk, bereikbaar

De adviseur heeft op een prettige manier met ons meegedacht. Hij was open over mogelijkheden en belemmeringen. Inzet zonder salespitch, duidelijk en rustig zonder in een richting te pushen. Tussen de gesprekken door goed bereikbaar. Ook de receptioniste mag niet worden vergeten: gevat, vriendelijk en meelevend.

Betrouwbaar, transparant en accuraat

Goed team dat elkaar op de hoogte houdt, als iemand er bijvoorbeeld niet is, dan kan er altijd iemand anders helpen en het dossier overnemen.Medewerkster Marisol extra complimenten, zij stelt gerust en is het zonnetje in huis!

Zeer goede service

Een zeer goed en duidelijk eerste adviesgesprek gehad, vervolgens het gehele traject doorlopen Gedurende dit traject continu zeer goed op de hoogte gehouden, ondanks de tijdsdruk. Een echte aanrader!

Titel

Een absolute aanrader! Kundig advies, totaal onafhankelijk en zeer vriendelijk. Komt afspraken na en houdt steeds contact met de kopers.

Wij hebben ons droomhuis!!

Dankzij de adviseur en zijn geweldige team hebben wij ons droomhuis gekocht!Ze nemen ruim te tijd om alles tot op de puntjes met je te regelen en te bespreken en als klapper een heerlijk fles wijn gekregen.Bedankt voor alles toppers

professioneel advies

Het advies was op professionele wijze.Er werd meegedacht om met de hypotheek aanvraag, en deze aan te laten sluiten met de omstandigheden. Echt maatwerk dus.Ook andere gevolgen werden ter sprake gebracht zoals werk en inkomen, de lopende verzekeringen. Was dit allemaal nog passend op de veranderende situatie. Het personeel is vriendelijk, geduldig en klant gericht!

Zeer tevreden en dankbaar

Als absolute starters is het in deze tijd bijna niet te doen om een huis te kopen, althans, dit dachten we. Ingenius hypotheekadvies heeft ons enorm geholpen door met ons mee te denken en te begeleiden in dit proces. Nogmaals, hartelijk bedankt!

Enorm fijn geholpen

Ik ben bij Ingenius geweest voor het regelen van mijn Hyphotheek. De gesprekken waren erg duidelijk en vooral voel je je op je gemak hier. Alles word duidelijk uitgelegd en je word goed geholpen met al je vragen! Goed te bereiken altijd een snelle reactie en zeer vriendelijke mensen! Ik zeg een aanrader om hier je Hyphotheek te regelen!

Dubbelsteynlaan West 94

3319 EM Dordrecht