Hypotheek wijziging

Omdat ik voor een verbouwing mijn hypotheek wilde aanpassen ben ik voor advies bij de adviseur terecht gekomen. Hij denk mee en regelt de zaken adequaat. Na diverse plezierige gesprekken ben ik met een mooi product de deur uitgelopen en geniet ik van een verbouwd huis, een lagere hypotheeklast en een zakcentje. Chapeau!

Goed en duidelijk advies

Gesprekken die in prettige sfeer verliepen. Duidelijke uitleg over de diverse mogelijkheden. Heldere en snelle communicatie. Onafhankelijk advies waarbij steeds gekeken werd naar wat voor ons de beste opties waren. Met een goed gevoel een handtekening onder onze nieuwe hypotheek gezet!

Hypotheek

Erg fijn contact en advies gehad van de adviseur. Bij vragen konden wij altijd bellen en stonden andere collega�s van het team ook voor ons klaar. Alles werd geregeld dat was een last van onze schouders. Bedankt voor alles en het fijne contact!

Duidelijk en deskundig advies!

Ingenius hypotheekadvies heeft ons ontzettend goed geholpen bij het afsluiten van een hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Op alle vragen hebben wij een goed, duidelijk en deskundig antwoord gekregen.Wij zullen Ingenius hypotheekadvies dan ook zeker aanraden!

Goede service, aanrader

Prettige medewerkers. Wij kochten ons eerste huis waarbij nog veel onduidelijk is voor onszelf. We konden alles vragen en tussendoor waren zij ook altijd bereikbaar voor onze vragen.

Goed en professioneel advies

Ingenius Hypotheekadvies heeft onze hypotheekaanvraag geregeld. Alles is goed en vlot verlopen. Onze wensen zijn goed in kaart gebracht, daarna kregen we duidelijke en professionele voorlichting van onze adviseur. Ook de andere medewerkers waren op de hoogte van ons dossier en konden een praktische vraag van onze kant direct goed beantwoorden.

Top kantoor

I.v.m. aankoop van een ander huis bij de adviseur terecht gekomen.Op dit gebied ben ik echt een leek en vanaf moment 1 ben ik super door de adviseur en zijn team geholpen. Warme communicatie, bij dit kantoor ben je geen nummer! Uiteindelijk hier ook mijn verzekeringen afgesloten. Mensen uit Dordrecht e/o niet verder zoeken, bij Ingenius moet je zijn!!

Wijziging Hypotheek

Uitstekend advies ontvangen, prettige manier van werken en heel klantgericht!

Hypotheek afsluiten

Ons hypotheek afgesloten met behulp van Ingenius. Fijne communicatie en duidelijkheid tijdens het proces. Als starters hadden wij veel vragen maar deze werden altijd snel beantwoord. Verder was alles erg snel geregeld voor ons. Wij zijn erg tevreden over Ingenius!

Goede hyptheek adviseur

Mijn contact met de hypotheek adviseur heb ik als prettig ervaren. Goede uitleg en begeleiding

Hypotheek afsluiten

Wij zijn via een kennis bij Ingenius terecht gekomen.De adviseurs hebben ons enorm goed geholpen met het verkrijgen van een Hypotheek. Hij heeft alles heel duidelijk uitgelegd op een plezierige duidelijke manier. Het is fijn om je echt nog een gewaardeerde klant te voelen en keurig netjes behandeld te worden met ook nog een gezonde dosis humor.We hebben meerder gesprekken gehad en deze waren allemaal prettig en aangenaam. Bedankt voor jullie hulp, het is fijn om met zulke enthousiaste positieve mensen zaken te doen. Ik kan iedereen aanraden klant te worden bij jullie. Bedankt!!

Aankoop 1e huis

Ontzettend tevreden met Ingenius hypotheekadvies! Naast uitstekende service omtrent mijn hypotheek heeft de adviseur mij geholpen bij het uitbrengen van een bod! Het was voor mij een bewuste keuze om geen aankoopmakelaar aan te nemen en zelf de hoogte van een bod te bepalen. Ingenius hypotheken heeft een fantastische aankoop begeleiding �light versie�. Middels hun contacten met taxateurs hebben zij voor mij een voortaxatie gedaan om de marktwaarde van de woning te bepalen. Op basis daarvan heb ik een goed bod uit kunnen brengen op een zeer gewild huis. Mijn bod is zelfs door Ingenius uitgebracht om de verkopers vertrouwen te geven in mijn financi�le situatie als alleenstaande koper. Ik heb mijn nieuwe huis aan Ingenius te danken! Bedankt voor de geweldige service!

Ingenius hypotheekgesprek

Wij zijn meerdere keren bij de adviseur geweest om onze hypotheek rond te krijgen. Dat was best een puzzel maar uiteindelijk is alles goed geregeld. Tijdens de afspraken wordt er uitgebreid de tijd genomen. Hij legt alles goed uit en checkt ook regelmatig of we alles begrijpen. Hij heeft ook veel plezier in zijn werk en gaat voor het beste resultaat! Al met al een hele goede ervaring!

aankoop nieuwe woning in corona tijd

Wat een stress om in deze tijd een huis te kopen. en wat is het dan een genot als je door de adviseur en zijn team geholpen wordt. alles duidelijk, en vooral geen stress. deze mensen ontzorgen je over je Hypotheek en doen wat ze zeggen. echt een aanrader.

Denken in mogelijkheden

Inhoudelijk heel goed advies gekregen over de verschillende mogelijkheden, waarbij goed meegedacht is over onze huidige situatie en onze situatie over 10, 20 en 30 jaar. Er was veel meer mogelijk dan wij vooraf zelf hadden kunnen bedenken.

Betrouwbaarheid bestaat

Mij kun je alles wijsmaken. Ten minste, als het om hypotheken gaat. Ik moet dus 100% vertrouwen op de hypotheekadviseur als ik een hypotheekproduct nodig heb of wil wijzigen. En dan nu het goede nieuws: De adviseur van Ingenius Hypotheekadvies is zo'n adviseur! Kundig, effici�nt, bereikbaar, betrouwbaar. En vooral: hij maakt zichtbaar wat voor mij het beste traject is. En zo kan ik de juiste keuzes maken. Als je met hem een afspraak maakt weet je ��n ding zeker: daar word jij beter van. Bedankt!!

Aankoop woning

De adviseur heeft ons vanaf het kennismakingsgesprek eerlijk, duidelijk en goed geholpen. Hij is goed te bereiken en denkt echt mee met de klant. Mede dankzij de adviseur, hebben wij onze woning kunnen kopen!

Hypotheekadvies

Vakkundige en vriendelijke manier van werken. Het kantoor is zeer goed bereikbaar en de op dienstverlening was niks op aan te merken. We hebben de hypotheek in korter dan een maand volledig kunnen afsluiten zonder open eindjes.

Advies verhogen en oversluiten hypotheek

Zeer duidelijk in zijn uitleg naar ons toe, maakte het abracadabra in het hypotheek gebeuren voor ons een begrijpelijk verhaal. Goed advies van wat wel haalbaar was en zeer zeker ook wat niet haalbaar was.

Een krachtig handvat

Er komt een hoop kijken bij het kopen van je eerste huis. Het geeft al genoeg spanning / stress om deze stap te maken, los van alle zaken die geregeld moeten worden. Dus het is geweldig als dit kan worden overgepakt door ervaren mensen, die alle nodige tijd nemen om je rustig door alles heen te praten, alles uit te leggen en je te adviseren in keuzes die gemaakt moeten worden. De adviseur krijgt het voor elkaar om (aan het eind van een lange werkdag) anderhalf uur te praten over grafieken en cijfers, z�nder dat het saai is en op een manier dat je het allemaal snapt en volgt. Daarbij heeft hij zich extra ingezet om tot in de late uurtjes problemen op te lossen die zich vanuit ons voordeden. Heldere duidelijke communicatie, de nodige documenten al in je mail nog tijdens de telefoontjes, aandacht en meedenken.. Echt een super service. Onbetaalbaar wat dit ons heeft bespaard.

Super advies!

Super snel en goed geholpen aan een hypotheek! een absolute aanrader!!

Goede ervaring

Middels een gedegen en passend advies zijn we snel tot het oversluiten van de hypotheek gekomen

Verbouwing en oversluiten hypotheek

Wij als leken zijn niet thuis in hypotheken, de adviseur legt het heel duidelijk uit voor ons en neemt er de tijd voor. Als wij vragen hadden, kregen wij gelijk antwoord terug van de adviseur, ook buiten kantoortijden. Bedankt voor je hulp, alles is gelukt met oversluiten.Met dank !

Duidelijk en transparant

Onze ervaring is goed, De adviseur heeft ons goed begeleid en bijgestaan bij de aanvraag voor onze nieuwe woning.Als we in de toekomst gaan verhuizen komen we zeker weer terug bij Ingenius

Een dikke 10 voor Ingenius!

De adviseur heeft ons op een zeer deskundige, persoonlijke en constructieve wijze van financieel advies voorzien. Met het adequate en administratieve talent heeft Ingenius bewezen ons als klant daadwerkelijk centraal te stellen, een aanrader!

Dubbelsteynlaan West 94

3319 EM Dordrecht