Op korte termijn kunnen regelen dat ze langs kwamen, bedankt!

Er was niet zo veel tijd om alles geregeld te krijgen, maar de regio ontruimer was zo flexibel om snel te reageren en het appartement leeg te halen.

In één woord geweldig.

Een paar keer contact gehad met Martin, zeer kundig en snel, zo'n 3 weken eerder klaar voorde oplevering. Wij stonden met open mond te kijken toen wegingen kijken hoe het er uitzag na de ontruiming. Hoefden niets meer te doen, zo schoon, gaatjes dicht en echt alles weg. Geen omkijken gehad dus met alles leeghalen en afvoeren. Zou het zo weer doen met deze ontruimer!

snel en perfect uitgevoerd

contact was snel geregeld en de uitvoering is uitstekend verlopen goed en snel uitgevoerd

nette service tegen goede prijs

alles netjes leeggeruimd en ook sfspraken nagekomen. Communicatie kan alerter.

Grondig en netjes

Een vrij groot appartement, heel schoon en leeg achtergelaten, wij zijn daar heel blij mee.

L de Jonghstraat 41 j

3043 JD Rotterdam

Over Regio Ontruimer

Regio Ontruimer is de beste ontruimer in uw regio! Met een lokale vestiging in het hart van uw regio kent hij de situatie ter plaatse en kan u altijd maximaal ontzorgen bij uw woningontuiming, seniorenverhuizing of bedrijfsontruiming. Uw Regio Ontruimer biedt u daarnaast alle diensten die nodig zijn om tijdig en netjes een woning of kantoorpand te verlaten.