Naar teveredenheid

Het heeft iets langer geduurd dan ik had verwacht, maar het is uiteindelijk best goed gegaan. Het contact met alle betrokken medewerkers was prettig en klantvriendelijk en het werd mij ook duidelijk dat het behoorlijk druk was. ik vind DLE.Energy best een aanrader.

Goede ervaring

Installatie van zonnepanelen verliep vlot. Na overleg met de elektricien werd de leiding buitenshuis aangebracht. Prima vervolg met goed werkende app en aanmelding bij energieleverancier.

Super Happy

Right from the begining, I am very happy with my interactions, their suggestions, support, installation people. They are ready to listen to your requiremetns, explains things as you need. I received helped to adopt to Dutch system as I have challenges with language. Productwise, I have now solar panels installated, it was not a big waiting to get installation date, flexible and adjusting as per request. I can surely recommend their survise.

• Would you recommend us? Yes

Super, jonge zeer gemotiveerde en deskundige onderneming

Vanaf de eerste offerte tot het opleveren van de werkende installatie, was het erg prettig om met DLE zaken te doen. Het begon met een goed en gedegen advies, een duidelijke offerte, hulp bij het aanvragen van subsidie en daarna een snelle en deskundige installatie, van zowel de panelen als de aansluiting op het elektranet. Wij zijn er erg blij mee.

Snel en goede service met klein verbeterpuntje

Goede service met een intakegesprek en technisch gesprek. Ook hoefden we niet lang op de zonnepanelen te wachten, er is geen andere partij die zo snel kan leveren! Enige verbeterpunt is de afwerking van stroomkabel buitenshuis.

Eind goed, al goed.

Tijdens plaatsing bleek schouwen niet goed gegaan te zijn. Groepenkast paste niet en originele dakplan kon ook niet uitgevoerd worden. Monteur had daarom extra breekwerk, dakploeg was ook niet blij, moesten voorbereide bekabeling opnieuw maken en kwamen het juiste installatiemateriaal te kort. Na telefonisch overleg dakplan aangepast, ontbrekend materiaal werd snel ingevlogen. Top!!! Team heeft ter plaatse alles goed opgelost, zeer tevreden met het resultaat!

Brak gemonteerd en veel achtergebleven rotzooi in dakgoot

Op het eerste oog een leek het allemaal prima. Los van matige communicatie in het voortraject wel geleverd binnen 6 weken. Meerdere keren teruggekomen omdat er ‘envoy’ defect zou zijn. Andere elektricien gekomen en zijn bevindingen waren anders; slechte kennis van zijn collega en hij vond kwaliteit van aanleggen erg slecht. Enfin, na dagen vind ik op alle daken nog allemaal materialen die ze hebben laten liggen; schroeven, beugels, dakgoot vol met tieraps. Allemaal op plaatsen waar ik niet bij kan. Kortom: ik hoop niet dat je mijn dakhazen/elektricien krijgt. Andere zzp’ers zijn hopelijk beter.

Extremely helpful and informative

Unfortunately i was not able to have solar panels installed in the end due to the nature of my roof. Prior to this DLE were excellent at communication and explaining all the options. I was impressed that they made the decision to end the contract instead of going ahead with the installation and potentially damaging my roof. It was reassuring that they want to put quality first. Overall a very positive experience.

Zeer tevreden over de totale performance van DLE Energy

Het contact was prettig, het advies van Imme heel goed. De planning snel en duidelijk, goed werk van Bart en zijn collega. De uitvoering ook heel goed, door twee man uitgevoerd.

Goed bedrijf welke zijn afspraken nakomt

Bij het aanvragen van de offerte netjes alles uitgelegd en onderzocht hoeveel en welke panelen het beste paste in onze situatie. Ook is er een schouwer langs geweest voor een opname voordat de installatie is geplaatst. Dag van tevoren netjes gebeld met planning van de dag. Ten tijde van installatie ook steeds goed overleg met monteurs en achteraf precies uitgevoerd zoals besproken. Dezelfde dag al werkende zonnepanelen en zag dat meteen terug in het energieverbruik ;-).

Accuraat & Correct ,service gericht !

Komen afspraken na

Wordt altijd netjes gereageerd en nemen de tijd voor je. Eerlijke communicatie

Sympathieke mensen

Prettige samenwerking, deskundig en ervaren. Ze zorgen ervoor dat alles werkt naar behoren voordat ze vertrekken. Ook al loopt het allemaal wat uit door tegenslagen.

Prettig contact en goede uitleg

Het contact met de adviseur van DLE.Energy Cesco Achterberg was in een woord top. Cesco geeft prima informatie en geeft een realistisch tijdsbeeld van de definitieve plaatsing. Het team dat de zonnepanelen heeft geplaatst ging uiterst professioneel en creatief te werk waardoor de plaatsing conform afspraak is gerealiseerd. Wij zijn bijzonder tevreden over de adviseur en het plaatsingsteam. Iets meer aandacht van de kant van klantenservice zou wel op zijn plaats zijn, er wordt nauwelijks gereageerd op vragen en opmerkingen van ons. Niettemin bevelen wij DLE.Energy voor 100% aan.

Correct, vriendelijk, conform afspraak

Snelle service. Geen verassingen. Nu maar wachten op een beetje zon

Geweldig brdrijf

Geweldig goed bedrijf. Ze nemen alle tijd om je een goed deskundig advies.te geven Zeer goede communicatie. Houden zich aan de afspraken. Wij hebben zeer getroffen met dit bedrijf in vergelijking met andere bedrijven waar wij ook om advies hebben gevraagd Kan niet beter

Mijn ervaring in een woord zeer prettig en goed

Een collega die de zonnepanelen heeft laten plaatsen door DLE heeft mij geadviseerd die bij hun te laten doen. Ik heb vrij snel een offerte gekregen maar ik kon heel makkelijk bellen met het contact persoon voor vragen en hoe dit allemaal gedaan zou worden. Er is mij goed uitgelegd hoe het werkt en ook geadviseerd welke keuze aan de hand van mijn verbruik wat ik wel en niet kan doen. De plaatsing van de Zonnepanelen en de service was netjes en correct. Heel erg tevreden. Heel prettige ervaring

Prima prijs, advies en service maakt mijn aanschaf alleen maar geslaagd!

Duidelijke afspraken die ook echt nagekomen worden. Met de meest grote klantgerichtheid die ik zelden meemaak. Accuraat, met veel kennis en kunde. Ok de montageploeg klantvriendelijk en meedenkend. Kan dit bedrijf dus met het grootste gemak aanbevelen voor een ieder die denkt over de aanschaf van zonnepanelen.

Overschiestraat 65

1065 XD Amsterdam

Over DLE.Energy

DLE maakt het slim verduurzamen van woningen eenvoudig. Wij zijn merk- en techniek onafhankelijk en ondersteunen onze klanten bij het maken van duurzame keuzes die leiden tot minder CO2-uitstoot en lagere maandlasten. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en proberen hier elke dag een beetje beter in te worden. Juist daarom waarderen wij je feedback.