Leg alles heel goed uit maar de dag duurt verschrikkelijk lang
Goede kennis om te weten. Vincent is een bekwame leraar die goed spreekt en alles duidelijk en rustig uit legt. Nieuwe filmpjes en de duur van de cursus valt misschien nog wat aan te doen.
De video van de ontruiming was echt te traag wn on interessant. Dit was een grote reden voor slechte cinsentratie aan het ijnde.
Goede cursus gehad, informatief en goede lunch verzorgd.
Goeie uitleg over alle onderdelen die we behandeld hebben
Docent hield het luchtig en praktisch
Ik vond en vindt dat de les van Vincent erg boeiend was. Hij weet goed de mensen te motiveren en aanwezig te houden.
Lesstof was goed en de dag was snel voorbij door de afwisseling.
Goede instructeur
Slaapverwekkend, maar wel top ontvangen. Lekkere broodjes en frisdrank! Tot de volgende..
Interessant
Lange dag
Een leerzame curcus waarbij veel dingen besproken worden en niet te vergeten de overheerlijke broodjes van HOP!!
Goede uitleg en instructies tijdens de praktijk en theorie.
Top dag gehad
Hier heb je wat aan in de praktijk
Gerard zweers (Instructeur) legde goed uit en deed de oefeningen op een leuke en leerzame manier
Gezellig
Goeie les
Prima dag gehad
Goede feedback, prettige rit gereden.
Fijne instructeur
Buijs Ballotstraat 3 BU2