Betrokken, bereikbaar en helder.

De adviseur luistert naar je behoeften en is altijd bereikbaar voor als je vragen hebt. Daarnaast neemt hij de tijd om dingen toe te lichten, net zolang tot het helder is. Het was voor ons een erg fijne ervaring. De adviseur heeft ons veel stress bespaard. Aanrader!

Gedegen advies met prachtig resultaat

Zeer open en eerlijke gesprekken hebben geleid tot een gedegen en onderbouwd advies met verschillende opties op diverse belangrijke onderwerpen met als resultaat een goede afgewogen keuze voor een hypotheekverstrekker met uitstekende voorwaarden voor onze situatie. Gedurende het offerte- en beslistraject werden alle stappen tot en met het passeren van de hypotheekakte bij de notaris uitstekend begeleid en met de diverse aanbieders en betrokken derde partijen verzorgd en afgehandeld.

Wij hebben het advies en begeleiding tijdens de ophoging van onze hypotheek als zeer prettig ervaren. Het advies was duidelijk en het proces was goed te volgen via een eigen account waarin alle informatie terug te vinden was.

Hypotheek

Goed hypotheek advies gehad. Alles was goed geregeld. Communicatie was helder en duidelijk.

Enthousiast en kundig

De adviseur is een enthousiaste en kundige, die handelend optreed en geruststellend is als het nodig is. Ik vond het zeer fijn om met zijn begeleiding mijn eerste huis te kopen.

Hypotheekadvies

Zeer vakkundig advies en uitmuntende communicatie met klant

Top adviseur

Al sinds onze aankoop van onze eerste woning komen.Nu inmiddels onze derde woning aangekocht en top advies gekregenUiteraard alles weer top in de puntjes geregeld met de hypotheek en alles er wat ermee te maken heeft

Verhoging hypotheek

Goed advies op maat. Hield rekening met onze wensen.

Advies oversluiten hypotheek

Goed advies gekregen om met de juiste hypotheekverstrekker in zee te gaan, die het beste en voordeligst bij ons past. Denkt ook goed mee over de consequenties van je beslissing en helpt je mee om een goed overwogen besluit te nemen. Verder een vriendelijk en een prettige laagdrempelige samenwerking met een vlotte goede afhandeling.

Fijn contact

Prima service en fijn contact. Alles open en eerlijk.

Duidelijk en eerlijk advies

8 jaar geleden al prima geholpen en nu weer. Vooral de eigen omgeving waarin je alle documenten kan uploaden is ons heel goed bevallen. Communicatie is altijd snel en duidelijk via email, whatsapp of telefonisch. Wij hebben echt het gevoel dat we hier geen dossiernummer zijn, maar vriendelijk en persoonlijk worden behandeld.

Ivm hoofdelijk ontslag

Praktisch en snel advies. Goede hulp en nazorg tijdens procedure.

Service en mogelijkheden

Wij hebben gesproken over kansen en bedreigingen van onze financi�le situatie. De adviseurr heeft ons laten inzien dat er veel meer mogelijk is zonder daarbij onacceptabele risico's te nemen.Vanaf gesprek 1 heeft hij elke verwachting overtroffen in snelheid van handelen en nakomen van gemaakte afspraken.

Super fijne en deskundige samenwerking

De samenwerking met was top! Heel prettig in de omgang, erg deskundig en super goed en snel bereikbaar via app en mail.Alle zorgen worden voor je weg genomen en er wordt duidelijk gecommuniceerd wat de mogelijkheden en de te nemen stappen zijn. Dankzij de adviseur hebben wij ons super fijne huis gekocht.

Doen als beloofd

Al hetgeen is 'beloofd' is gedaan en naar wens uitgevoerd. Goed advies en de te nemen stappen zijn helder uiteengezet.

Aankoop eerste huis

De adviseur heeft ons goed geholpen bij het selecteren van de juiste hypotheek voor de aankoop van ons eerste huis. Hij legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Verder is het ook heel gemakkelijk om een afspraak te maken op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Al met al heel blij met de hulp die we gekregen hebben.

Duidelijk hypotheekadvies voor starters

Wij zijn op aanbeveling van vrienden hier bij voor advies gekomen. Als starter waren wij niet thuis in de hypotheek wereld. De adviseur nam uitgebreid de tijd om ons goed te informeren en advies te geven. Ook werd gekeken naar de voordeligste opties, maar eerlijkheid stond wel altijd bovenaan. Wij zijn erg tevreden over het hele snelle (!) traject en raden iedereen aan langs te komen voor een gesprek!

Oversluiten hypotheek

Na het vergelijken van meerdere banken wordt het maandbedrag bijna gehalveerd

Klare taal.

Er is ons goed en in duidelijke taal uitgelegd wat het beste voor ons was.

Behulpzaam

Staat altijd voor je klaar. Heb je vragen antwoord hij ontzettend snel en echt tevreden

Denkt goed mee

Onze adviseur is een ster in meedenken en verder kijken dan wij doen. Met als resultaat lagere maandlasten, maar wel een bouwdepot!

Advies

Luistert goed naar je wensen en denkt mee. Legt het duidelijk uit.Alles was snel geregeld.

Adviesgesprek

Hebben een gesprek gehad over de hypotheek vormen en bedragen die er komen bij de aankoop van een nieuwe woning. Tevens hebben we ook gesproken over verkoop van onze huidige woning. Wat een fijne adviseur, open eerlijk, Jip en Janneke taal. Als het allemaal zover komt gaan we zeker naar All for finance en All for house in Alphen aan den Rijn.

Hypotheek adviseur

De adviseur heeft ons altijd goed geholpen.Met zowel de financiering van huidige huis als financiering voor een extra stuk tuin.Als er vragen zijn kan je ook altijd terecht.

bedankt

Beste lezer ik heb een wao uitkering en invaliditeitspensioen. Ik heb in het verleden hupotheekadviseurs geraad pleegt om hypotheek te krijgen het is ze niet gelukt. De adviseur heeft zich 100 % ingezet en de hypotheek voor elkaar gekregen. Ik woon nu met plezier in me nieuwe woning. Bedankt groetjes

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.