Goed en degelijk advies

Snel komen tot een voor ons gepast advies. Na korte uiteenzetting als snelbeen duidelijk en helder advies over haalbaarheid en mogelijkheden.

Duidelijk en eerlijk advies

Onderhand al 8 jaar klantEen adviseur die de tijd voor je neemt goed en duidelijk de mogenlijkheden met je doorneemt.Service is super! alle vragen kunnen worden gesteld ook ruim na advies gesprekken en afsluiten van de hypotheek word je nog met de zelfde aandacht geholpen.

Zeer vakkundig

Zeer vakkundig en behulpzaam. Iemand die altijd voor je klaar staat en graag zo goed mogelijk helpt

Goed advies

Voor de tweede keer sander als adviseur gehad. De meest complexe hypotheken weet hij te realiseren. Ook deze keer weer. Bijzonder tevreden!.

Geweldig, fantastisch, persoonlijk en meedenkend

Wij zijn heel blij met de goede hulp van de adviseur. Hij heeft alles goed uitgelegd en verschillende mogelijkheden besproken, zodat wij een goede keuze voor een hypotheek hebben kunnen maken. Wanneer wij een vraag hadden, konden we de adviseur altijd bellen en nam hij de tijd voor ons. We zijn erg blij het met goede advies was hij ons gegeven heeft. Wij zouden de adviseur zeer zeker aanbevelen bij anderen!

*AANRADER* Helder advies, kennis & oplossingen!

Zeer goed advies en begeleiding voor onze nieuwe koopwoning.Voor ons allemaal erg droge kost maar de adviseur legt het op een zeer begrijpelijke manier uit, maakt er een duidelijk verhaal van en weet de juiste oplossingen te bieden door zijn juiste kennis.Wil je een eerlijk advies zonder verrassingen of wat dan ook...dan is de adviseur (All4Finance) zeker aan te raden!

Deskundig, altijd bereikbaar

ik kan dit kantoor aanbevelen omdat dit kantoor je goed advies geeft, alle tijd voor je neemt, goed bereikbaar is, deskundig is en altijd voor je klaar staat.

Gedegen advies, eerlijk en eenvoudig

Duidelijk advies dat rustig uitgelegd wordt waardoor we al redenerend uitkwamen tot een hypotheek die het beste aansluit bij onze wensen en dat past in het financi�le plaatje.Er werd uitgebreid de tijd genomen en afspraken konden we ook s avonds na het werk plannen.

Fantastisch advies!

Ik zou All4Finance aan iedereen aanbevelen, zij ontzorgen, leggen het tot in de puntjes uit, adviseren je over verzekeringen waar je zelf niet aan hebt gedacht. Staan altijd voor je klaar, telefonisch en via e-mail perfect te bereiken. Communicatie onderling is ook perfect, krijg je iemand anders aan de telefoon weten zij exact waar het over gaat. Wij hadden ons geen betere Hypotheek adviseur kunnen wensen. Waar de meeste Hypotheekadviseurs stoppen gaan zij nog een stap verder voor de klanten! Een compleet pakket, met het juiste advies.

Fantastisch persoonlijk advies

Ik heb goed persoonlijk advies + koopbemiddeling gekregen voor de aankoop van mijn eerste huis.Ik ben zeer tevreden met mijn huis, en ik denk dat ik zonder de hulp van de adviseur er niet tussen gekomen zou zijn.

Duidelijk, laagdrempelig en goed advies

Via via bij dit advies bureau terecht gekomen, van begin tot eind een goede ervaring. Duidelijke uitleg van de situatie gekregen en meerdere opties besproken. Gesprekken in goede sfeer en altijd vriendelijk!

Doelgericht advies

Denkt met je mee. Laat je zien wat de mogelijkheden zijn. Neemt de tijd. En doen aan nazorg.Zeer tevreden

Vasthoudende aanpak.

Ondanks tegenstribbelen van de bank hield de adviseur voet bij stuk, waardoor ee de eerder verkregen rentekorting konden behouden.

Snel, goed advies

We konden snel terecht en alles was zo geregeld.Bereikbaarheid is ook goed.

Advies voor hypotheek

Zeer goed en deskundig advies gekregen in het aanvragen van de hypotheek. Ook goede tips en hulp gehad bij het bemiddelen van de aankoop van de nieuwe woning. De tijd waarin alles voor elkaar was was ook zeer kort en in deze tijden is dat zeer wenselijk.

Prima advies

Prettig ontvangen. Neemt de tijd voor je en geeft een duidelijk en gedegen advies.

Top service, goed advies en altijd bereikbaar.

De adviseur is al meerdere keren mijn adviseur geweest. Hij heeft geholpen bij de verkoop van mijn huis, bij de aankoop van mijn nieuwe huis in de Bloesemtuin en bij het verhogen van mijn hypotheek toen mijn ex en ik uit elkaar gingen. Waarom ik de adviseur zou aanbevelen als Financieeladviseur is omdat ik naast alle drukte van het verhuizen of scheiden me in iedergeval niet druk hoefde te maken om alle Financiele bijkomstigheden. Ging altijd allemaal goed. Super geregeld dus!

Prima advies, verstand van zaken

Deze adviseur heeft nu voor de 2e keer onze hypotheek geregeld.We liepen zelf tegen een muur aan bij de ING.Nu zeer tevreden met een andere oplossing.En ook nog een prima tip meegekregen voor een aankoopmakelaar, ook dat is een aanrader.

duidelijk, klantgericht, flexibel, snel

We werden bijj de adviseur snel en goed geholpen. Hij denkt mee in jouw persoonlijke situatie en stelt zich zeer professioneel op. Met zijn zicht op de markt maak je samen met de adviseur de juiste hypotheek keuze.

Duidelijk helder advies

Het is een prima kantoor. Service is uitstekend direct antwoord op vragen en houden je tijdens het aankoop proces prima op de. Hoogte met de voortgang en acties

Tot in de puntjes goed geregeld!

Voor de 4e keer bijgestaan door All4finance Hypotheken en het was wederom weer een waar genoegen. Zijn uitstekend behandeld en naar ons zin geholpen. Prijs / kwaliteit verhouding is het zeker waard. Een aanrader!

Deskundig

Luisterde heel goed naar situatie en wensen en kwam met zeer gepaste oplossing!

Heel klantvriendelijk, volledig, aangenaam

Wij kregen een degelijk, goed onderbouwd advies, waar we alle vertrouwen in hebben

Prima advies. Meedenkend.

Recent ons eerste huis gekocht. Wij wilde graag advies /hulp in de mogelijkheden, zodat wij precies wisten wat we konden lenen en wat onze maandlasten zou gaan worden. Wij zijn goed geholpen. Als er iets was konden we bellen en werden we meteen geholpen. Er werd naar onze wensen geluisterd en ook gekeken of het wel relevant is. Wij zijn zeer tevreden over de diensten die All4finance heeft geleverd, vandaar dat wij hun dit hoge cijfer geven!

Zeer goed advies

Zeer goed advies en hulp bij het omschakelen. Hij heeft alles geregeld. Hij reageert altijd snel op je vragen.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.